Tam Sürümünü Görmek İçin : yedek almaya calısırken yaşadıgım problem
christian
02/01/2008, 16:51
merhabalar ana makinamızı formatladık ve gerekli tüm programlarımı yükledim. ve yedek almak için norton ghost 2003 programını yükledim backup yaptım ve pc yi yeniden başlattı daha sonra Norton kendi programı olan PC DOS 7.1 Startup ile başlattı ve orada 2 seçenek Run Norton Ghost Dos Operation ve Return to Windows without running Norton Ghost seçenekleri çıktı ilk seçeneği seçtiğimde normalde ghost yedeğini almaya başlaması gerekiyor fakat onu seçtiğimde mouse cıkıyor fakat pc kilitlenmiyor o ekran hiç bir işlem yapmadan bekliyor 2 seçenekte sanırım bu işlemi iptal et windows başlangıcı ile devam et oluyor o seçeneği seçtiğimdede dosta takılıp kalıyor fakat - işareti devamlı yanıp sönüyor xp cd si takıp denedim orda 1 adet partition daha oluşturmuş onu silsem hdd sürücülerin harfleri değişecek ve boot bozulacak ne yapmam gerekiyor tavsiyeleriniz neler olur teşekkürler. bu arada işletim sistemim normalde xp pro
christian
02/01/2008, 17:48
arkadaşlar ghostun oluşturdugu partitionu sildim şimdide sistem açılmıyor boot.ini yi başka bir pcden kopyaladım hdd ye fakat halen açılmıyor :(
christian
03/01/2008, 17:39
format atarak sorunumu çözdüm biraz yordu ama napalım teşekkürler.
yilmazmurat
07/01/2008, 01:17
bence hiren bott cd indir dos dan al yedeğini ben hep öle yapıyorum aldığın ghostuda windows ortamında ghost explorer ile görebilirsin.
SEYRANLI
07/01/2008, 03:47
diskin ide değil sanırım. daha önce bend e bu tarz sorun yaşamıştım. sata disklerde windowsta çalışan norton 2003 sorun veriyor, murat kardeşimin de dediği gibi eğer dosdan alırsan yedeği, sorun kalmaz. zaten dostan alırken eğer sata desteklemiyorsa, imaj alınacak diskler arasında sata olan disk görünmüyor. hiren boot cd si içerisinde ghostlar sata da destekliyor
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.