PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : can sıkıntısı için çözüm?

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 15:36
bilen var mı? acaip sıkılıorum, hayattan baydım. niye hep aynı şeyleri yapmak zorundayız yaaa? ya da dünya üzerinde neden yapılabilecek daha farklı şeyler yok? beynimi kalan %90lık kısmını da kullanabilmeyi isterdim.

HunTER
22/08/2003, 15:42
Cevabını zaten bıldıgın bı soruyu neden soruyosunkı :)

MEHMET
22/08/2003, 15:44
hoşgeldin ilk önce..
düntadaki en kötü şey can sıkıntısıdır. Eğer cann sıkılmıyorsa gerisini boşwer. ben senin yerine olsam chat yapmayı denerdim. Olmadı oyun oynarım oda olmadı bir arkadaşıma telefon açar onunla buluşurdum(tabi kızarkdaş varsa tavsiye etmiyorum malum dırdır)
yok eğer hala sıkıntın varsa bence sıkıntı can sıkıntısı ki bu da zor bir olay..

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 15:50
o sölediklerinisin hepsinden sıkıldım. kız diil de erkek arkadaş var(yane bu durumda kız olan benim, yanlış anlamayın die sölüyorum) ama onun durumu benden beter. paranoyak+manik depresif, bende de panik atak var. ne hoş dimi. ölü gibiyis

HunTER
22/08/2003, 15:56
Bence bu hosuna gıdıyor...

MEHMET
22/08/2003, 15:56
hııı
walla ben kadın milletini anlamıyorum.
bu durumda tek tavsiyem sohbet edin..
nede olsa kadınlar bundan hoşlanır...

HunTER
22/08/2003, 15:58
Yanı once bu ruh halınden cıkmayı gercekten ıstemek gerekıyor sanırım.. Ardından cevabı beynının calısan %10 luk bolumuyle bulabılırsın..

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 15:59
dedikodu diosun? yok onu da sevmem ki.
bu arada hoşuma giden ne?

HunTER
22/08/2003, 16:02
Can sıkıntısı..

MEHMET
22/08/2003, 16:02
bak dedim ya kadınları anlamak zor.
ne demişler kadınları anlamak için fenerbahçeyi takip etmek lazım.
çünkü fener tüm yıldızları toplamasına rağmen hala şampiyon olamıyor bu olayı anladın mı kadınları da anlamışsındır. tabi bu durum da fenerbahçenin bu durumunu anlayamayacağımıza göre kadınları anlayamayız.

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:05
ii de siz kadınları bizde erkekleri anlamıyoruz. bu ademle havvadan beri böyle. bunu tartışmanın anlamı yok.
can sıkıntısı da hoşuma gitmiyor nefret ediyorum bu durumdan

MEHMET
22/08/2003, 16:08
bence git saçlarını kes o zaman hiç can sıkıntısı kalmaz..
kafanı başka yöne vermiş olursun..
:D :sus:

Junkie
22/08/2003, 16:10
bu konu can sıkıntısından adem havva hatta elma olayına gidio manik depresif pasif bi durum Allah hepimizi korusun :)

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:10
oldu canım, zar zor uzattım ben o saçları :D
siz napıosunuz peki? sizin canınız sıkılmıo mu allaşkına ya?

Volkan Uzun
22/08/2003, 16:14
bir çzöümde nickindeki olay denemek
ama redbull bulmak lazım.

MEHMET
walla benim canım sıkılmıyor ama sıkılırsa keserim belki. bu arada benim saçım senin saçından daha uzun.
yok başka çözüm istiyorsan programlama öğren.
sana yardımcı olacak çok arkadaş var burada..
hem can sıkıntın geçer ve hatta zamanını değerlendirmiş olursun..

HunTER
Ee oyleyse, yapman gerekenın ne oldugunuda bılıyorsun.. Yanı sadece hosuna gıdecek bıseyler bul.. Ve yap..

Ama sen "hıc bıseyden tat almıyorum abı yea" demeye devam edersen soruna da bı cevap bulabılecegını zannetmıyorum.. Kı tahmınım bu kelamın ardında ıcınde bulundugun durumdan bı keyıf alma halı de gızlı..

Kısaca "hayat berbat" dıyebılırız buna.. Genelde ergenlık donemı sona erdıgınde gerıde bırakılan bıseydır..

Not: Yada ben fazlasıyla on yargılıyımdır bılemem..

JakaBo
22/08/2003, 16:16
Bizim canımız sıkıldığında ya web sitesi yapıyoruz yada internette surf :D

Junkie
acaip hızlı cevap yazılıyor sayın seyirciler.

JakaBo
Bende o zar zor uzattığım saçları kestim ama sıkıntıdan değil :)

MEHMET
22/08/2003, 16:18
Orjinal mesajı gönderen JakaBo
Bende o zar zor uzattığım saçları kestim ama sıkıntıdan değil :)
Sizin sıkıntı derdiniz olmaz baksanızı avatarınıza göre daima geziyonuz.

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:20
aman bi sürü enerji içeceği çıktı piyasaya onlardan biriyle dene. ben içemiorum, alerji yapmaya başladı redbull ve soyundan gelenler :(

MEHMET
22/08/2003, 16:22
intihar etmelisin. sıkıntı,dert, kahır, erkek-arkadaş sıkıntısı, fenerbahçe vb. hiç birşey kalmaz..
hatta öbür dünyayı tanımış olursun.(tabi warsa)

:D :D :cool: :super:

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:23
programlama biliorum, web sitelerim de var. başka??

MEHMET
22/08/2003, 16:26
pardon sitenizin adreslerini alabilirmiyim. eleştirmeyi severim(eleştirmeyide kabul etmem)
:D
programlama olarakta hangi dilleri biliyorsunuz...?

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:29
tek dil biliorum o da C. okulda öörettiler zorla, bu sene zar zor geçtim :D :D bi de çok pis html bilirim ama kullanmıorum, dreamweaver dururken ne gerek var dimi
sitelerimin adresini vermem çok gisli

JakaBo
22/08/2003, 16:30
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik
hatta öbür dünyayı tanımış olursun.(tabi warsa)

:D :D :cool: :super:

:confused: :sus:

Orjinal mesajı gönderen aBSoLuT-BuLL
programlama biliorum, web sitelerim de var. başka??

Bence sen herşeyin olduğu için ve herşeyi bildiğin için sıkılıyosun. Bak öğrenecek bişeyin olsaydı sıkılmazdın.

Mingitau
22/08/2003, 16:32
Buna biz halk arasında sarhoşluk diyoruz en iyisi atla arabaya karadeniz e git mini bir şelkale bul altında kal bir süre kendine gel ;)

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:32
hiçte diil. herşeyim yok bi kere. ya da var mı? arabam yok mesela :D

JakaBo
22/08/2003, 16:34
Axion +1

Fena fikir değil aslında.

Hatta bende gitsemmi şimdi sanki..

MEHMET
22/08/2003, 16:37
o zaman araba al.
şaka bir yana can sıkıntısı çok enteresan ve bela bir duygudur!.. Aşk gibi birşey. Bazı insanların canı sıkılır.Canı sıkılacak vakit olmayan (ben) insanlar da, bunları nedense anlamaz.
yani benim önerecek bir fikrim kalmadı..
bu arada sitelerin adresini niye verme gibi cesaretin yoq. söz fazla eleştirmeyeceğiz.
hem benim bir sitem bile yoq.

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:41
sitelerimden biri babamın, yani şirketin o yüzden veremem. diğeri benim ama adresi kime söylersem söyleyim burda bişi yok dio. upload da bi sorun var galiba. yine de bakmak istiosan
www.naz.com.tr.tc

JakaBo
22/08/2003, 16:47
adresi kime söylüyorsan onların dediklerine +1 :)

MEHMET
22/08/2003, 16:48
ben site falan göremiyom sadece bir anşimasyon oda gif olsa daha iyi olacakmış.
bir programcıya yakışmaz bu.

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:48
nası yane ahah :) yok mu bişi, açılmıo mu

MEHMET
22/08/2003, 16:49
bu arada sağ klik kitlemenden acemi biri olduğun anlaşılıyor..

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:49
e yok ztn :) booş

aBSoLuT-BuLL
22/08/2003, 16:51
evt ben profesyonelim demedim ki :)

Mingitau
22/08/2003, 18:34
Offffff Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fff

Sahin
22/08/2003, 20:12
Profilindeki bu site kiminse hoş siteymiş,
http://www.preclub.com/

bu arada hoş geldin.

Ansugo
22/08/2003, 21:32
Bir an boyundan aşağı felçli olduğunu düşün. Seni işetmeye falan götürdüklerini, altına ettiğini, birilerinin seni sürekli beslediğini, hareket edemediğini, klavyenin düğmelerine basamadığını, çocuklarının olmayacağını, araba süremeyeceğini, birisi seni sürmeden gezmeye gidemeyeceğini...

Eğer bunları düşünüpte gene gelip canım sıkılıyor diye yazarsan, anlaşılır ki senin canın falan sıkılmıyor, bâriz numara geçiyorsun geyik olsun diye.

Sahin
22/08/2003, 21:44
Birden moralim düzeldi nedense :p

acelya
23/08/2003, 09:47
Ansugo`nun dedikleri can sıkıntısını gidermekten ziyade mutlu olmayı öğrenmek anlamında yararlı olabilir. Çünkü canı sıkılan bir insanın üzücü durumları hatırlaması BELKİ de can sıkıntısını ikiye katlayabilir.

Erkek arkadaşlar tavsiyelerini belirtmişler, oldukça da makul şeyler söylemişler. Ama bayanları en çok hoşuna giden şeylerden birini tavsiye etmeyi unutmuşlar: alış-veriş.

Alış-veriş her sıkıntıya bir çözüm üretmesi bakımından benim en büyük yardımcımdır. Para harcama olayını görmezden gelmekte fayda var. :)

Bence; sana en çok yakıştığını düşündüğün ya da en çok hoşuna giden kıyafetini giy, biraz da süsleniver. Kendini özel hissetme ve moral bulma konusunda birebir olduğunu düşünüyorum. :D Sonra da alış-verişe git. Bir şeyler almasan bile vitrinlere bak. Bir arkadaşının sana eşlik etmesini isteyebilirsin ama tek de gidebilirsin.

Eğer hâlâ can sıkıntın giderilebilmiş değilse başka çözümler de bulabiliriz.:cool:

Volkan Uzun
23/08/2003, 12:13
acelya lutfen boyle zararli tavsiyeler verme, benim kızarkadasimda bu siteye bazen takılır.

Mingitau
23/08/2003, 14:10
he he he......

Adrenalin
23/08/2003, 14:32
Bayanların can sıkıntısını gideren o mered Erkeklerde şiddetli baş ağrısı ve günün 24 saati bugün daha fazla nasıl kazana bilirim düşüncesine sebep oluyor :) En iyisi kadının çalışması bu yüzden. Hem sen rahat hem o :p

acelya
23/08/2003, 15:41
Orjinal mesajı gönderen Adrenalin
Bayanların can sıkıntısını gideren o mered Erkeklerde şiddetli baş ağrısı ve günün 24 saati bugün daha fazla nasıl kazana bilirim düşüncesine sebep oluyor :)

Ben zaten "Bir şey almasan da vitrinlere bak." dedim. Haklısınız, böyle bir zamanda ihtiyaç yokken sırf stres atmak için para harcamak doğru olmayabilir. Ama gerçek bu. Çoğu bayana alış-veriş yapmak iyi gelir. Benimkisi sadece bir öneri idi. Uygulamak ya da doğruluğunu kabul etmek kişiye bağlı bir şey.

acelya lutfen boyle zararli tavsiyeler verme, benim kızarkadasimda bu siteye bazen takılır.

Şu şekilde yazsak: acelya lütfen böyle "zararlı(!)" tavsiyeler verme, benim kız arkadaşım da bazen bu siteye takılır. :cool:

LEthaL
24/08/2003, 00:29
Yok yok.
Senin Amsterdam'a gidip gelmen lazım; hazır tEchn0 festivalleri, dünyanın en ünlü *DJ'leri sahnedeyken.
Olmaz diyorsan **PVD'ı tavsiye ederim dinle açılırsın.

(*):Radyodaki "Eveet sıradaki parçamız . . ." diyenlerle karıştırmamak lazım.
(**):Paul Van Dyk.

MEHMET
25/08/2003, 09:41
Orjinal mesajı gönderen acelya
Erkek arkadaşlar tavsiyelerini belirtmişler, oldukça da makul şeyler söylemişler. Ama bayanları en çok hoşuna giden şeylerden birini tavsiye etmeyi unutmuşlar: alış-veriş.

Alış-veriş her sıkıntıya bir çözüm üretmesi bakımından benim en büyük yardımcımdır. Para harcama olayını görmezden gelmekte fayda var. :)
ben tavsite ettiğimi hatırlıyorum ama bunun cebe ne kadar zararlı olduğunu da yazdığımı hatırlıyorum.
ama bu öneri kötü bir seçim. Hele başka birini (ki büyük bir ihtimal erkek arkadaşı olur) ile gitmesi gidecek kişiye yazık olur giden erkeklere Allahtan sabır ve selamet diliyorum.

12357
25/08/2003, 15:40
1.erkek arkadaşına geri dönüşü olmayan bir yalan at
2.rönesans dönemini araştır.
3.erkek arkadaşınla sahilde sabahla,gece rüzgarın sesini sabahta kuşları dinle,sabah kahvaltısı için simit çal.
4.telefon sapıklığı yap
5.erkek arkadaşını aldat
6.biriç veya satranç öğren(bilmiyorsan)
7.biriç veya satranç oyna.
8.minibüse bin parasını ödeme sorarsa verdim dersin.
9.kitap oku,falına baktır.
10.süslen ve aynaya bak.
11.hayal kur.
12.müşteri gibi davran bütün kıyafetleri dene almadan çık.
13.leblebi al milletin kafasına at (balkondan)
14.zihinsel engelli çocukları ziyaret et.
.................
not:yukarıdaki 14 maddenin birbiri ile hiçbir bağlantısı yoktur.
saçma olanlar mantıklı bir düşünce çağrıştırabilir.

Mingitau
25/08/2003, 15:53
İnna saabiriiinnnn.... (Hayat Bilgisi)

MEHMET
25/08/2003, 16:10
Orjinal mesajı gönderen 12357

yoksa o lebleyi atan sen miydin?

aBSoLuT-BuLL
26/08/2003, 11:16
Orjinal mesajı gönderen 12357
1.erkek arkadaşına geri dönüşü olmayan bir yalan at
2.rönesans dönemini araştır.
3.erkek arkadaşınla sahilde sabahla,gece rüzgarın sesini sabahta kuşları dinle,sabah kahvaltısı için simit çal.
4.telefon sapıklığı yap
5.erkek arkadaşını aldat
6.biriç veya satranç öğren(bilmiyorsan)
7.biriç veya satranç oyna.
8.minibüse bin parasını ödeme sorarsa verdim dersin.
9.kitap oku,falına baktır.
10.süslen ve aynaya bak.
11.hayal kur.
12.müşteri gibi davran bütün kıyafetleri dene almadan çık.
14.zihinsel engelli çocukları ziyaret et.
.................
not:yukarıdaki 14 maddenin birbiri ile hiçbir bağlantısı yoktur.
saçma olanlar mantıklı bir düşünce çağrıştırabilir.

kanka?? sen diilsin dimi

Go
27/08/2003, 02:54
sıkıldıysan kendinle uğraşmayı bırak, farklı hayatları gözlemle,
kendi dünyanın dışına kay.. öğrenecek o kadar çok şey var ki..

Go
27/08/2003, 03:07
yokluğumda avatarım değişmiş şimdi farkettim .çok hoş olmuş :)