PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : yardım edermisiniz?

yadee
31/12/2007, 11:13
merb. arkadaşlar...
bi sorum var.Kamera görüşmelerinde neden bağlantı yavaş olur.Donukluk yapar.Normal pc den görüşürken sorun olmuyo ama laptopdan görüşürken sürekli bağlantı donup kalıyo.çok yavaş hareket ediyor görüntü.çözünürlükten kaynaklanır mı
2304x1728 di.düşürdüm 640x480 e yine bi değişiklik olmadı..hızında sorun olsa ortak kullandığımız arkadaşın pc de de yavaş olurdu..yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek? :(

$scripter
03/01/2008, 16:54
Öncelikle, bu şekilde font ve renk kullandıkça kolayla kimseden yardım alabileceğini zannetmiyorum.

Soruna gelince; Pc ve laptop nızın internet erişim hızlarıyla ilgili bir sorun olsa gerek. Kablosuz modem kullanarak dizüstünden bağlanma, dizüstünüzde interneti kullanarak hızınızı düşürecek olan yazılımların yüklü olması vb sebeplerden dolayı sorun olmakta. Çözünürlük sizin ifade ettiğiniz manada bir etki yapmaz (En azından belirgin şekilde)

Big Boss
06/01/2008, 00:01
ekran kartı düşükse yapabilir yada ekran kartı driverınızı tekrar kurup deneyin.

HaokaH
06/01/2008, 11:26
Kameranin tepkime hIzIda önemli.. Isletim sisteminde kurulu yazIlImlarda etki edebilecek faktörler olabilir. Uzun süredir recovery edilmediyse ve Internetde kullanIlIyorsa OS'yi yenilemek gerekebilir.