Tam Sürümünü Görmek İçin : masaüstüm kayboldu :)
arkadaşlar laptopta xp kurulu ve gecen gün kamerayı açma kapama tuşuna bastıktan sonra bilgisayarımda masa üstündeki simgeler başlat menüsü görev çubuğu kayboldu. masa üzerini sağda tıklayamıyorum. nasıl geri getirebilirim? yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler...
ctrl + alt + delete yaptıktan sonra işlemlerden explorer.exe varsa sonlandır yoksa yeni görev de explorer.exe yaz.
benim masaüstüde arada bi gidiyo :D böyle yaparak geri getiriyorum. Ama tabi benim durup dururken oluyo senin ki ilginç :D
yapıyorum explorer.exe yi sonlandırıyorum ama olmuyo. masa üstünde deniyorum oluyo laptopta olmuyor :(
xian_Servers
27/12/2007, 22:12
yeni bir explorer.exe kopyala yalnız hata verirse msdos tan kopyala komutları bulamassan ben yollarım...
yollarsan sevinirim. lütfen yardım edermisiniz....
portalturks
28/12/2007, 01:03
dostm , bi de windows tuşuna uzun uzun , veya kısa kısa , sık şekilde basmayi denermisin... :D banada olmuştuda birkaçkez ama bende bilg.i kapayınca sorun kalmıodu...
freedomcatcher
28/12/2007, 03:28
expror.exe yi baştan yükle..
bende virüs kullanıcım explorer.exe yi virüs olarak görmüştü. back-up da aktif değildi.
ctrl + alt + delete yapıp explorer.exe yazınca bulunamadı diyordu.
baştan yüklemeyi dene.
işe yarayabilir
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.