Tam Sürümünü Görmek İçin : Tv deki yayını internetten izlettirebilme?
uydu ile televizyon ekranına sesli ve görüntülü olarak kısa bildiriler alan bir sistemimiz var yapmak istediğim bu yayınları internetden gerçek zamanlı olarak izlettirebilme imkanı yaratmak.. Daha önce bu gibi birşeyi yapmış yada önerisi olan varmı?
Sunucu yapılı olarak yapmak istiyorsanız sunucunun bulunduğu yerde bir uydu alıcısı bulundurmak ve bu uydu alıcısına aparat ekleyip bilgisayardan müdahale edilmesini sağlamak mümkün, böylelikle istediğiniz kanalı broadcasting şeklinde internette yayınlayabilirsiniz..
Yok, ben kişisel bilgisayarımdan televizyon yayınlarını izlemek istiyorum derseniz bu şekilde hizmet sağlayan internet siteleri vardır, şu anda önerebileceğim bir site yok çünkü böyle birşey kullanmıyorum.
SkyStar2 adında bir dijital ve bilgisayarda kullanılabilen uydu alıcısı görevi gören donanımlar var, hem televizyon izleme amaçlı kullanılabilir hemde internetten broadcast görüntü veya ses yayını için kullanılabilir, usb ile bile çalışabiliyor, diğer şekilde televizyonlarda kullanılan gibi uydu alıcısı kullanmak yerine bunlarda denenebilir..
Yazılımsal ve donanımsal olarak eklentiler gerekebilir ya da hazır çözümlere başvurulabilir.
Sorunuzu detaylandırırsanız daha çok detaylı bilgi sağlayabilirim sanırım..
Ne kadar detaylı soru o kadar detaylı cevap..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.