PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : JBuilder Öğrenmek!!!

sadist_sniper
19/08/2003, 16:54
Mrb arkadaşlar, çok hızlı bir şekilde JBuilder kullanmayı öğrenmem gerekiyor, acaba bunu nasıl yapabilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz?

darky_dark
19/08/2003, 21:23
bildigim kadariyla jbuilder in kuruldugu dizinde sample projeleri var
ayrica help sistemi de oldukca iyi; bunlarla oldukca iyi 1 $ekilde jbuilder ogrenebilirsin.. ancak hizli olmasi icin ne yapabilirsin bol bol zaman ayirmak di$inda bilemiyorum..
ancak daha once borland urunu kullandiysan ya da en azindan gorsel geli$tirme ortamlarina a$inaysan daha hizli olacaktir..

bu arada hayirdir nedir bu acele?

sevgi, saygi..

_DD_

sadist_sniper
20/08/2003, 09:21
Teşekkürler!! Ya biraz baktım help e ama pek bi işime yaramadı açıkcası. Ama sample projeler işime yarayabilir belki. Şu an stajdayım da yapacağımız proje java da kodlanacak ve görsel olacak, JBuilder da kullanıcaz. Bundan dolayı acele de etmek istiyorum. Ne kadar çabuk öğrenirsem o kadar iyi olur benim için. Mesela C++ Builder daki komutlar çok anlaşılır böle biraz daha high-level sanırım JBuilder dakilere göre. JBuilder kullanarak yapılacak herhangi bi application ya da proje, C++ Builder kullanılarak da yapılamaz mı? Ben yapılacağı kanaatindeyim. Ne dersin?

darky_dark
20/08/2003, 18:51
tabii ki yapilabilir
burada dil secimi tamamen tasarim, olceklenebilirlik ve production ortami ile alakalidir..

sevgi, saygi..

_DD_

aveysel
08/04/2004, 04:42
JavaBuilder ı Nereden Bulabiliriz? Bu JavaBuilder C++ Builder gibi Görsel Bir Yapıyamı Sahip?? Nedir bu Java Builder??

darky_dark
08/04/2004, 13:20
http://www.borland.com/jbuilder/ adresinden cekebilecegin java icin bir gelistirme ortami..
borland in diger urunlerine asinaysaniz hic yabanci gelmeyecektir.. trial download edilebilir;
ayrica gelistirme ortami olarak ucretsiz olan eclipse i de tavsiye ederim.. http://www.eclipse.org

sevgi, saygi..

_DD_

Tom_Bombadil
23/04/2004, 18:19
aslında developer ve enterprise editionları trial olarak indiriliyor. foundationı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.