PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Temelden Gelen Bilgilerimle İş Arıyorum :)

ActionxD
12/12/2007, 07:35
Öncelikle Meslek Lisesi Mezunuyum(bilgisayar bölümü) neden üni ye gitmedigimi soracak olursanız bilge adam merakım wardı Ben bir grafiker olmak istiyordum :)
sonucta bilge adama gittim ve mezun oldum egitimimi tamamladım sertificalar falan hepsini aldım hayırlısı ile herkez iş teklifi getirirken ben hayır dedim çünkü kendimi bunla sınırlamam lazımdı ve 2.mattbacılar sitesinde bir matbaa ya çırak olarak girdim gözlemledim yeri geldi kalıp çektim yeri geldi kagıtları taşıdım :) 4 ay gibi bi süre orda kaldım artık bir üst tura geçme zamanı gelmiş ti ve Adını vermim bi Film çıkış şirketine girdim burda beni film çıkıp makinasının oldugu yere verdiler şu an o makinanın herşeyini ezbere biliyorum :) 2 ay oldu burada çalışalı we artık bende bi yerden yarım kalan grafikerligime dewam etmek istiyorum photoshop freehand freeworks flash dreamw. programları bilge adamda ders olarak görmüştüm ve ilerlettim şimdi bana bu konuda yardımcı olacak beni Hala ve Hala ileri düzeylere getirebilcek Bir iş Yeri arıyorum.Hala Yetişmek istiyorum biliyorumki önümde uzun bir dönem war en iyi şekilde hazırlanmam gerekiyo bu konuda bana yardımcı olabilecek abilerimin mesajlarını bekliyorum biraz roman gibi oldu ama herşey böle eksik olmasın :)

yaşım 19 Askerligimi Tecil Ettiricem yani daha baya war sanırım :)

Herkese Kolay Gelsin

ActionxD
12/12/2007, 07:39
mesajımı editleyemiyorum seçenek kapalı sanırım yazım hataları için Affola :)

aLLoy
15/12/2007, 08:38
Umarım iyi bir iş bulursun (: