PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : java eğitimi

obje7
19/08/2003, 12:54
6 - 28 eylül 2003 tarihleri arasında JAVA PROGRAMLAMA dili eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim ücreti : 570 milyon + KDV

PROMOSYON Seçenekleri :
İki taksit imkanı ,
Öğrenci ve grup indirimleri

Detaylı eğitim tarihleri (toplam 48 saat):
6-7 eylül (cmts,paz)
13-14 eylül (cmts,paz)
20-21 eylül(cmts,paz)
27-28 eylül (cmts,paz),

Eğitim saatleri 10.00 - 17.00

Daha fazla bilgi için : http://www.riskturk.com/java
E-posta : info@riskturk.com
Telefon : 0212 286 81 70

darky_dark
19/08/2003, 21:52
himm daha once de oguzd nickli forum uyesi arkada$imiz ayni $eyi yapmi$ti ayni $eyi:
foruma uye olup ki$isel goru$ume gore reklama kacan 1 mesaj yazarak sonra 1 daha hic ugramami$ti..

sanirim obje7 de ayni tur uyelerden...
java konusunda turkce egitim olmasi oldukca guzel... riskturk un sitesinden gordugum kadariyla egitmen arkada$larimiz en azindan nasil java ogretilmez egitimi almi$lar. ($ahsim da dahil olmak uzere pek cok ki$i koc sistemin verdigi java egitimlerinin ne kadar iyi(!) oldugunu cok iyi bilir) ben $ahsen oradan aldigim egitimleri ve sertifikalarimi cv me yazmaya deger bulmuyorum... a bu arada konu ile alakasi yok ama solaris admin sertifikam bile var ayni yerden :-)

neyse amacim hic 1 kurumu ya da $ahsi kotulemek degil; sadece yukarida bahsettigim davrani$i ho$ bulmuyorum; bence ceviz.net ten gerekli ki$ilerle (ozellikle Sahin ile mesela) temasa gecerek bunun cok daha guzel yapilmasi saglanabilirdi, 1 duyuru olarak falan..

bu arada java-tr listesinde bu egitimin fiyati yuksek bulunmu$tu, bu yorumu da payla$maliyim.... gerci sun in kendi egitimleri de 1000 $lar seviyesinde; bunu da ben eklemiliyim.. java gibi open source agirlikli 1 ortamda isteyenlerin kendi ba$larina yeterince ba$arili olabileceklerine inaniyorum.. tabii ki ben profesyonellerden yardim alarak bu i$i sertifika alarak yapmak istiyorum diyorsaniz o ba$ka.. bu arada aklima geldi sanirim riskturk sertifika vermiyor, yaniliyor muyum? sun certified programmer for java 2 platform sertifikasi ve sonrasinda sun certified developer for java 2 platform sertifikasi almak daha iyi 1 secim olabilir; tabii ki bilgi birikiminiz yeterli ise..

sevgi, saygi..

_DD_

obje7
20/08/2003, 14:14
Merhaba ;

Fiyatlarin bu kalitedeki bir egitim icin uygun oldugunu dusunuyoruz ama bu tabii ki kisiden kisiye gore degisebilir.
Riskturk sertifika veriyor.

Bizim avantajimiz, isin mutfagindan gelen insanlarin Java programlama dilini ogretiyor olmasidir (gerek yazilim gelistirmis gerekse akademisyenlik yapmis olmalari acisindan).

Diger onerileriniz dikkate alinacaktir.

Tsk.