PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ağızda İsyan

ArizaHerif
19/08/2003, 10:44
http://www.horozz.net/mdgprojects/Imajlar/AgizdaHapis.jpg

Çalışmayı tamamen wacom tablet üzerinde airbrush ile hazırladığım için çok özel bir tekniği yok. Ağız kısmının içerisindeki insan 3D model (ayrı bi kategoriye giriyor) Sadece biraz daha doğal olması için film grain verdim ve layerlara overlof atıp çalışmanın buglarını kapadım. Yorumlarsanız sevinirim ;)

HunTER
19/08/2003, 12:41
Yorumla derken? Resmımı teknıgımı yorumlıycaz :) Acıkcası ben kanlı ve kırlı ılıstrasyonlardan cok noktalar ve cızgılerden olusan futurıstık (boylemı denıyor) ve temız ılıstırasyonlardan hoslandıgım ıcın bısey dıyemıycem..

Bırde bu tarz bana hep Helnwein'ı hatırlatıyor.. Mutlaka gormussunuzdur http://www.helnwein.com/ ..

Yınede guzel olmus tabı.. Ama merak ettıgım su kır pas gıbı dokuları nasıl olusturuyorsunuz? Elınızde hazır texturelar felanmı var? Yoksa fıltreler ılemı yapıyorsunuz?

ArizaHerif
19/08/2003, 12:48
Evet hunter söylediğin hitech futuristik tarza giriyor. Bilmiyorum ben zamanında çok hazırladım hightech çalışmalar. Beni pek tatmin etmiyor. Böyle oturacaksın başına bilgisayarın; akşam 7 den sabah 6 ya kadar inciği cinciği ile uğraşacaksın. Helnwein birazcık daha ustruplu takılıyor ;) Kir pas dokuları yapmanın çok mantığı var. Bu akşam vaktim olursa bir tutorial hazırlamaya çalışırım.

DesigneR
19/08/2003, 12:50
böyle tasarımlar yapan çok insan var.. ama hunterin dediği gibi düzgün çizim grafik yapanlar daha az.. ve ayrıca kirli, neyin ne olduğu belli olmayan, kanlı bulanık yani abstrc imajlar yapmak daha kolay geliyo bana.. pixelize tasarımlar herkes tarafından beğeniliyo.. bu gibi tasarımlarda hatalarıda bozuk kirli dokularla kapatabilirsin.. alırsın brushı eline çiz gitsin... :) surata benzesin yeter mantığı...

ölü insan ölü kadın ölü bebek suratları falan.... bilmiyorum işim olmaz...

HunTER
19/08/2003, 12:51
Tamam saol :)

ArizaHerif
19/08/2003, 12:52
"abstrc imajlar yapmak daha kolay geliyo bana.. "

yaptıklarından bir iki tane göndersene? Bende sana high tech yollayayım ;)

DesigneR
19/08/2003, 13:03
yaptıklarımdanmı? ya sen şu iyice okuma huyunu ne zaman kazanıcaksın? yoksa cd yollim kendine acrobat reader falan yükle :)

işim olmaz yazmışım orda demekki yapmamışım daha önce.. yada daha önce yaptığıma dair bi kelime yok...

Sahin
19/08/2003, 14:42
Çalışmada gözler en göze batan ve yapay duran nokta ikinciside üst dişler daha çok plastik takma diş havasında olmuş ustat onun dışında çok süper diyemeyeceğim ama iyi bir çalışma.

Madem konu ile ilgilenen arkadaşlar var şu photoshop tenisine devam edelim mi ne dersiniz?

ArizaHerif
20/08/2003, 13:53
Saol Sahin. Ancak dişler konusunda sana katılmıyorum. Bir airbrush calsmasında daha koyu dişleryada daha az görünen dişler olsa dahi beyazi hakim kılman gerekiyor ki görünebilsin :) PS tenisi beni bozar ya vaktim olmuyo ama çok istiyorum bi iki tur cevirmeyi.

Sahin
20/08/2003, 14:13
Üst dişlerde diş aralıklarını biraz daha belli etsen bence daha iyi olurdu diyeyim bu konuda tenis içinde biraz sonra bir konu açıp resim atarım siteye kolları sıvayalım :)

ArizaHerif
20/08/2003, 14:16
tamam. Calısmayı rütuşlarım. Şu an iş vakti biraz kaçayım buralardan. Rusların gazabına uğradım. Türklerle iletişim özürlüsü olmakta bi numaralar ;)

Ansugo
20/08/2003, 20:48
Benimkisi merak : Yüzün alnında ve sağ tarafında yazanlar nedir?

ArizaHerif
20/08/2003, 21:55
Bilemiyorum. ;)