Tam Sürümünü Görmek İçin : Erkeklere Ders
Adrenalin
18/08/2003, 21:20
Erkekler için değişik konular içeren bir kurs açılıyormuş... Son katılma tarihi 15 Eylül... Kursta uygulanacak konular ise şöyle:
1. Buz kalıbına nasıl su doldurulur? Adım adım slaytla açıklama.
2. Tuvalet kâğıdı rulosu takıldığı yerde kendini yeniler mi? Yuvarlak masa tartışması.
3. Klozet kapağını kaldırıp duvara ve su borusuna sıçratmadan yapmak mümkün mü? Grup çalışması.
4. Kirli sepetiyle yerdeki halı/döşeme arasındaki temel farklar. Resimler ve grafiklerle açıklama.
5. Tabak - çanak yemekten sonra kendi kendine lavaboya veya bulaşık makinesine uçarak gidebilir mi? Videoyla açıklama.
6. Aranan şeyleri bulmayı öğrenmek, höykürerek evin altını üstüne getirmek yerine doğru yere bakarak başlamayı öğrenmek. Açık forum.
8. Hanıma çiçek getirmek sağlığınıza zararlı değildir. Grafikler ve ses kaydıyla açıklama.
9. Hatun park etmeye çalışırken sessizce oturmak genetik açıdan imkânsız mı?
10. Hayat dersleri: Anne ve eş arasındaki temel farklar. Sınıfta canlandırma.
11. Bunamayla nasıl savaşılır: Doğum günleri, yıldönümleri, diğer önemli günler, unutulunca nasıl özür dilenir? Beyin şoku ve gerekirse operasyon.
Melih AŞIK (Milliyet)
Kursu veren Melih AŞIK (Milliyet) mi ? :p
Para kazanamazlar peşin peşin söyleyeyim... :p
Ali Sarı
18/08/2003, 23:32
Orjinal mesajı gönderen Adrenalin
8. Hanıma çiçek getirmek sağlığınıza zararlı değildir. Grafikler ve ses kaydıyla açıklama.
Cebe zararlıdır. Cebe zararlı olan bir hastalık zamanla diğer bölgelere de sirayet edebilir :P
[B]10. Hayat dersleri: Anne ve eş arasındaki temel farklar. Sınıfta canlandırma.
Bu kadar kör olabilenler de mi varmış? Yazık vallahi :)
Melih Aşık acaba bunları kendi yapabiliyor mu?
boş işler bunlar gelsin ben ona nasıl nette sörf yapılır onun kursunu vereyim...
Fark ettim de erkekler böyle bir yazıyla karşılaştıkları zaman çok kızıyorlar. Niçin eksiklerini tamamlamak için uğrşmazlar:confused:
eksiklik mi?
bence gereksiz bunlar? ben yanibunların dersini alınca tam mı alacağım.
Bilgi edinmenin neresi kötü ki?
Damlaya damlaya kültür birikir:rolleyes:
yararlı bilgi edinmek iyi tabi fakat yukarıdaki verilecek bilgilerin neredeyse tamamı alaylı ve yararsız gibi geldi.
hem harbi delikanlı adama yakışırmı çiçek almak hem cebe zarar hemde karizmaya.
light miyiz ya?
Evlı bı erkek olarak yukarda bahsı gecen her maddenın saglıklı bır evlılık yasantısının olmassa olmazları oldugunu soyleyebılırım..
Kı ne kadar yararlı olduklarını karınız kafanıza sogan fırlattıgında dahada net anlayabılıyorsunuz :D
Mingitau
19/08/2003, 12:15
:D
Evet hele hele daha wc de nasıl davranacağını bile bilmeyen bir sürü adam sıfatıyla dolaşanlar varken.:rolleyes:
Orjinal mesajı gönderen HunTER
Kı ne kadar yararlı olduklarını karınız kafanıza sogan fırlattıgında dahada net anlayabılıyorsunuz :D
karım bana soğan fırlatırsa bende onu soğan tarlasına gömerim dermişim. :D :cool: :D :super:
Mingitau
20/08/2003, 11:13
Ben ona iyilik ederdim, fırlatması için cephane sağlasın diye soğan tarlasına gönderirdim. Sonra soğanın fırlatılacak bişi olmadığını öğrenirdi :kihkih:
karım bana soğan fırlatırsa bende onu soğan tarlasına gömerim dermişim
Ee hanı nerde kaldı romantık erkek, ask adamı hallerı :)
Valla sürekli soğan fırlatılması adamın içini bayabilir. Ama sürekli olarak kiraz, vişne, amasya elması, ankara armudu, diyarbakır karpuzu, giresun fındığı, çaykur'un demlenmiş çayı (bardakla!) falan fırlatılılacaksa zannederim herkes evlenmek ister :)
Sen ona bakma Hunter "bekara karı boşamak kolay" derler bilirsin, sen birde evlenince gör, Sessiztetik'in tetiki düşer kesinlikle sessiz olarak kalır
Mingitau
20/08/2003, 14:14
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Sen ona bakma Hunter "bekara karı boşamak kolay" derler bilirsin, sen birde evlenince gör, Sessiztetik'in tetiki düşer kesinlikle sessiz olarak kalır
yoksa abi evin reisliğini kaptırdınız mı? kadınlardan korkulur. kendisinden değil dırdırından korkulur. Yani istediği kadar soğan domates, patlıcan, biber atsın ama dırdır etmesin.
Yav bu konu ile alakası yok ama Ali seni bu gece ruyamda gördüm, acaip bir script yazmışsın php ile ve sitede kullanalım diyorum sana sen paylaşmak istemiyorsun baya bir tartıştık hayırdır inşallah :p
Kesınlıkle : ) Yanı sunu aklınızdan cıkarın beyler evlendıgınız an evınız sızın hakımıyet alanınız degıl (o sadece baba evınde oluyor : )) aksıne esınızın hakımıyet alanıdır.. Kısaca o nederse o olur.. Hatta kafanıza soganda fırlatabılır.. Cok ustelersenız oturu yarım saat aglar, sonra da uc gun konusmaz sızde "askım neden boyle yapıyorsun" demekten yarılırsınız : )
Ozetle bı kadınla 24 saat aynı mekanı paylasmak cıdden zor ıstır.. Sabır ıster : )
3 saat 3 gün gibi zaman kavramları görecelidir bu minimum zamanı belirtir fallardaki 3 vakit gibi. Sabır değilde sabır taşı desek daha doğru olmaz mı :D Tabi bunların tamamen sebepsiz olduğunuda hesaba katmak gerekir belki incir çekirdeği değilde incir atomunu doldurmayacak bir sebep için kıyamet bile kopabilir. Anlamadığım bu davranışlar içgüdüsel mi hepsi aynını yapabiliyor :p
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik
yoksa abi evin reisliğini kaptırdınız mı? kadınlardan korkulur. kendisinden değil dırdırından korkulur. Yani istediği kadar soğan domates, patlıcan, biber atsın ama dırdır etmesin.
Aaaah ahhh :p İnşallah evlenirsinde bir görürüz seni Sessiz :D Bu bilgece lafları her bekar eder, ama evlenince bilgelik tam bir cehalete dönüşür dışardan görülen şeylerle bu şekilde yorum yapmak o kadar kolaydır ki :)
Evin reisliğini asla kaptırmadım, her zaman son sözü ben söylerim, tamam hayatım derim, olur canım, emredersin aşkım falan... :hmmm: Bizde reisligi kaptıracak göz var mı, dur şu yemegin altını söndürüp geleyim...
Senin hanım şu anda yanında değil fazla gevşedin Hunter, kendine çeki düzen ver her an karşına çıkabilir, hazırrr ol. :p
evlenmek mi iyi fikir ama nerde güzel, akıllı, zeki, uyanık olmayan ve saf kız bulmak.
bulur bulmaz ilk gun ilk tokatla gözdağı verecem bir de mümkün mertebe üni mezunu bayanlardan uzak tutacan. malum üni mezunları feminist oluyo..
:none: Senin bu sözlerine ne uygun bir cevap ne de uygun bir smiley bulamadım Sessiz. :s006:
Mingitau
20/08/2003, 15:14
<konu dışı>
Kod var paylaşılır, kod var paylaşılmaz :D
Zaten bakma öyle paylaşılmayan kodlar bi işe yaramaz. Mutlaka içinde açık vs vs vardır :D
Şu sistemi düzeltme işini bitireyim de, güzel güzel konsantrasyonuma devam edecem :D
İki proje var sonrasında mkarabulut daha fazla etkinlik için ne demişti? Neyse konuyu bölmeyelim ;)
</konu dışı>
:s006: :s008:
işte bulmuşsunuz kabasakal
:D :D
:s006:
1. kadınlarada buz kalıbını buzdolabına koymanın yeterli olmadığı buzdolabının fişinin de takılması gerektiğini anlatan ders verilmeli.....
4. kadınlara kirlileri yıkamanın yöntemleri dersi verilsin
5. aynı dersi kadınlarda almalı
6. bunu bide kadınların gardrobu için denesek....
8. cebe zararlıdır
9. arabayı 15 dakika dolmadan park edince psikolojik eksiklik duymamak gerektiği dersi verilsin kadınlara
10. gelin ve kaynana nın kadın olduğunun kadınlara öğretilmesi kaç tane kayınpeder erkek kavgası olur ki
11. bu günlerin aslında hiç bir öneminin olmadığının kadına öğretilmesi
... basın bunuda yazsın
işte harbi taş fırını erkeği..
:D :D :super:
Sız bu kafayla evde kalırsınız :)
Mingitau
20/08/2003, 16:15
Evlenmek isteyen kim ? :p
Orjinal mesajı gönderen Axion
Evlenmek isteyen kim ? :p
ben ama yine de bu tür tafralara gelemem
CrazyCat
20/08/2003, 18:01
kadınların evde soğan fırlatması alışılagelmiş bir şeydir
asıl sıradışı olan isabet ettirebilmeleri :D
oldukça sıradışı ve can yakıcı olur üstelikde tehlikeli bir eğitsel deneyim
Allah korusun soğanın isabet edebileceği gerçeğinden yola çıkıp bardak , tabak ve hatta ütü gibi nesnelerin de isabet edebileceğini anlayabilirler :D
Üstelik canınızın acıması sadece "amma da dayanıksızmışsın" suçlamaları için bi sebep oluşturmaktan başka bi işe yaramas :)
o yüzden siz siz olun isabet eden soğanın verediği hasarları belli etmeyin :)
onun dışında
zamanında evlenmek isteyen de kim? diyebilen iki arkadaşım şu an nişanlı. birinin şafak 9:)
bu iki taş fırın arkadaşın birincisi (düğünüğü uzak olan ve aynı zamanda kafasındaki saç sayısı diğerinden biras daha fazla olan) yalvarmak konusunda doktora yapıyor :D
ikincisi de (şafak 9 olan ve hemen hemen kel kalmış olan) "bir insan bir insana nassıl bağırttıra bağırttıra havai fişek aldırır" konusunda makale yazıor :D
daha önceki "5 parasız yurdışına balayıona gitme yöntemleri" isimli makalesini ibretle okumuştum :D
bence henüz ortalığı aşk meşk şiilerine bulayan genç erkekleri çok geç kalmadan bir eğitim seminerine tabi tutmak lazım :rolleyes:
Mingitau
20/08/2003, 18:31
Ehem hocam kalıtsal olarak bu "Evlenmek isteyen de kim?" konusunda bir kararlılığımız var. :p
Yani başkalarını bilemem :D
Bu arada :yildiz:
KADINLARDAN DUYAMAYACAKLARINIZ
1. Peki askim, öyle olsun.
2. Bugün anneler günü, annene gidelim.
3. Kaç çocugumuz olsun hayatim?
4. Sen maç izlerken ben ütü yaparim.
5. Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin.
10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor.
11. Spor giyinmene bayiliyorum.
12. Sence popom çok mu küçük?
13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter.
15. Bebegimiz olursa adini sen koy askim.
16. Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanlari biriktirerek aldim
17. Daha büyük ekranli bir televizyon almak istersen alabilirsin.
19. Bu sene tatile gitmesek de olur.
20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
21. Evin küçügü büyügü olmaz sekerim. Ev evdir.
22. Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi?
23. Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar begendi mi?
24. Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum.
25. Bebegin mamasini ben yaparim, sen git uyu.
26. Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim.
27. Abime söyleyeyim, seni sirketine finansman müdürü yapsin.
28. 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen.
29. Yok hayatim istemem, herseyim var çok sükür...
30. Çok eglendiniz mi?
ERKEKLERE EN ÇOK SÖYLEDİKLERİ
Ihtiyacim var...........Istiyorum.
Ne istiyorsan onu yap...........Nasil olsa bedelini ödetecegim.
Konusmaya ihtiyacim var........Onaylanmaya ihtiyacim var. Konusmaya ihtiyacim var......
Kıyafete ihtiyacim var. Sinirli degilim...................Elbette sinirliyim aptal herif.
Romantik olup su isigi söndürürmüsün?.......Sarkan yerlerim var da.
Bu mutfak çok kullanissiz.........Yeni bir ev istiyorum. Yeni gece ayakkabisina ihtiyacim var....
Öbür 60 çift tozlu. Beni seviyormusun?.................
Bir seyler istemek üzereyim. Beni ne kadar seviyorsun?.........
Bugün bi haltlar karistirdim. Bir dakika içinde hazirim sevgilim.....
Kalinca bir kitaba baslayabilirsin. Kalçalarim büyük mü?.......
Bana güzelsin de. Bir iletisim problemimiz var.....Benimle derhal uzlas
KADIN GÖZÜYLE
Öperseniz beyefendi değilsinizdir,Öpmezseniz adam değilsiniz.
İltifat edersiniz"YALAN" der, Etmezseniz bırakır gider.
Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız.
Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der, Az giderseniz küser.
İyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der, Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
Kıskanırsınız "HUYUN KÖTÜ" der, Kıskanmazsınız "SEVMİYORSUN"der,
Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR???" der.
Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "BİZİM KIZLAR" olur.
Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur,
Başka bir adam ona baktığında adı "HAYRANLIK" olur.
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "NEDEN KONUŞMUYORSUN?" der,
ha birde arkadaslar mucde Microsoft Windows For Woman diye bir surum cikariyor onaylama aninda OK ve CANCEL yerine sadece MAYBE olacakmis
Hard`n`Dark
21/08/2003, 09:38
Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
yukaridaki sozu soyleyen bi bayan cikarsa yuzugu direkt parmaga lehimlerim :D
Ne lehimi kaynak kaynak yaparım;)
Evlenmek isteyen kim ?
Sen yınede dugun davetıyenı gondermeyı unutma :)
Mingitau
21/08/2003, 10:19
Al:p Acemiler de biri göndermiş...
http://www.geocities.com/cuneytates/davetiye.jpg
(Adrese tıklamayın kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.)
İki haftadır tatildeydim. Biriken e-postalar arasında aşağıdaki e-posta da vardı.
Bazı konular biraz abartılı olarak anlatılmış olsa da haklı yanları da var elbet.
Sonuç şu ki; her iki tarafın da kendine göre yanlışları, abartıları var. Anlayışsız olduğu, kendini karşısındakinin yerine koyup onu anlamaya çalışmadığı zamanlar var. Herkes kendi hatasını görüp düzeltin yeter bence. O zaman sorun filan kalmaz...
Tabi umarı ki sorun kalmaz. Henüz evlenmeden ahkam kesmek kolay ama bakalım evlenince ne yapacağız... :)
Bayanlar_için_indirimli_kurs_duyurulari
KONU 1. Yakinmadan anlatim teknikleri.
KONU 2. Alisveris yapmadan stres atma yontemleri.
KONU 3. Hamam bocegi bir insani yutabilir mi?
KONU 4. Karar verme teknikleri. Ne giyecegine karar verebilme
uzerine uygulama.
KONU 5. Direksiyonu hic degistirmeden ileri gidip tekrar geri
Gelindiginde araba usanip da duzgun parkeder mi?
KONU 6. Annesinin yaptigi boregi yemek ile esine ihanet etmek
arasindaki kavramsal farklar?
KONU 7. Camasir makinasina atmadan once neden cepleri bosaltmak
gereklidir?
KONU 8. Evde esyalar kullanildiktan sonra neden tekrar yerine
konmalidir?
KONU 9. Hanima siklikla hediye almanin, cicek getirmenin ve
disariya yemege goturmenin ekonomiye etkileri. > KONU 10. Erkekler (esler) neden sadece yere bakarak yuruyemezler?
KONU 11. Telefonda kisa konusma teknikleri.
KONU 12. Ocakta birakilip gidilen tencerenin dibi neden bir sure
sonra yanar?
KONU 13. 12 ciftten daha az ayakkabi ile hayatta kalma teknikleri.
KONU 14. Paket paket diyet biskui yiyerek neden kilo verilemez.
KONU 15. Ihmal hesaplari. Duble hamburgerin yaninda icilen kolanin
diyet olup olmamasi neden onemli degildir.
KONU 16. Bellek gelistirme teknikleri. Cep telefonu pin kodu nasil
akilda tutulabilir.
KONU 17. Karmasik teknoloji urunlerini kullanabilme. Cep
telefonunda numara kaydetme uzerine uygulama. Televizyon
kumandasinda kanal kaydetme uzerine alistirma.
KONU 18. Gazete okuyan erkege katlanabilme.
KONU 19. Final macinin oynandigi saatte besinci tekrar oynayan
diziyi seyretmemek birsey kaybettirir mi?
KONU 20. Neden erkekler hafta sonu dinlenmek isterler.
KONU 21. Basagrisi ile basedebilme.
KONU 22. Yoldan gecen herkes sizin gideceginiz yeri bilir mi?
Bilenler de her zaman dogru tarif eder mi? Bilmeyenler her zaman
"bilmiyorum" der mi?
KONU 23. Kredi kartiyla satin alma ile bedava alma arasindaki
farklar.Kredi karti borcunu kim oder?
KONU 24. Hicbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari
fiyatina almakla kim kar eder?
KONU 25. Şerit değiştirirken özellikle de sol şeride geçerken her
zaman frene basmanın anlamsızlığı.
KONU 26. Arabayla köşe dönerken direksiyonu sonuna kadar çevirip
gaza öyle basmanın gerekip gerekmediği konusunda görüşler.
Erkeklerın hatalarını bı erkegın, kadınların hatalarınıda bı kadının agzından duymak ıyı bı baslangıc olsa gerek :)
Eh nıce mutlu sogansız yıllara dıyelım :)
daha fazla lafa gerek kalmadı galiba.
"Bayanlar_için_indirimli_kurs_duyurulari " biz erkeklerin ifade etmek istediklerini ifade edebilmiş..
Az önceki iletimde yazanlar beni anlatmadığı, dolayısıyla o yazıları üzerime alınmadığım için, buraya aktarmak beni rahatsız etmedi. :)
Bir tek kıyafet konusu tam benlik. Hiçbir zaman ne giyeceğime karar veremem. Bir de alış-veriş benim için en büyük stres atma yöntemidir. Bana uyanlar bunlar.
Pardon bir de hamamböceği var. Her ne kadar beni yutmasa da korkarım.
Teknoloji ile aram iyidir. Özellikle de cep telefonu ile.
Arabayı da güzel kullanırım. Onunla ilgili de bir sorunum yok.
Yani benim üzerime alınacağım bir şey yok bu yazıda. İşte bu yüzden hemen aktarıverdim. Zaten beni anlatsa da farketmezdi. Hatamı ve yanlışlarımı kabullenmekten rahatsız olmam.
Sessiztetik; ben size tercüman olmak için aktardım zaten :p
saolun..
şu konu dikkatimşi çok çekmiştir.
mesala bayanın morali bozuk olunca nedense hemen alışveriş yapıyor. ve eğer bu bayanın birde erkek arkadaşı varsa morali herzaman bozuk oluyor dolayısı ile hep alışveriş yapıyor hatta stressli oldukları zaman daha bir alışveriş. Birde alışverişe bayanlarla gitmek ölüm.hele kadın reyonlarının bulunduğu mağazalarda..kadınlarla alışveriş yapmamak uğruna cimbomdan 5 tane yemeye bile razı olur duruma geliyorsunuz.
keşke aldıklarınıda kullansalar. nedense iki kullanımdan sonra gardırpa at kalsın. israf be israf.
onu bulamayalar warbe!!
ben bunlari komik oldugu okuyorum
EQ yani Duygusal Zeka kitabini okumanizi tavsiye ederim
KONU 11. Telefonda kisa konusma teknikleri.
KONU 13. 12 ciftten daha az ayakkabi ile hayatta kalma teknikleri.
Bakın ilk başta erkekler nasılda önyargıda bulunmuştu bu konu açıldığında. Bakalım diğer bayan üyeler açelyanın mesajına tepkileri ne olacak :)
kime ait bu kitap..
hangi yayınevi?
please!!
http://www.yenisayfa.com/pgs/prda/prd_detail.asp?prdid=8337
Adrenalin
21/08/2003, 13:32
Harikasınız beyler.
Romantiklik Lite(!)'lik değildir bence.
Ayrıca Herzaman söylediğim bir söz vardır Mutlu olayım sevgilimle isteyen Light desin isteyen başka birşey sonuçta ben mutluysam hiçbir sorun yoktur :)
Orjinal mesajı gönderen JakaBo
Bakın ilk başta erkekler nasılda önyargıda bulunmuştu bu konu açıldığında. Bakalım diğer bayan üyeler açelyanın mesajına tepkileri ne olacak :)
JakaBo ortalığı karıştırmaya çalışıyosun gibi geliyor. :p Ben ne dedim ki şimdi. :D
Anlayışın ve saygının olduğu bir ortamda tartışma ve soğan fırlatma olmaz sanırım. Her şey anlayış göstermede bitiyor bence. Bir erkek cebime zarar veriyor demeyip bir gün elinde çiçekle gelse, bayan da bir günlüğüne dizisinden ya da programından feragat edip eşiyle maç izlese kıyamet kopmaz sanırım.
http://www.siberportal.com/images/komik/woy.jpg
http://www.siberportal.com/images/komik/wot.jpg
http://www.siberportal.com/images/komik/wof.jpg
:super: Neden olmasın ki ama belki de geçmişe de dönebiliriz bu bayanların ve de erkeklerin elinde:confused: Ya aslında bişeyler paylaşılacaksa niye birlikte paylaşılmaz ki:( Örneğin bulaşıkları eşinle birlikte yıkamak gibi zevkli birşey olabilir mi veya çamaşırları birlikte asmak......
yada dedikoduları beraber yapmak..
:D :D :D
http://www.delidana.com/content/komikresim/y09.jpg
Olabilir :) adı üstünde PAYLAŞMAK
Neden olmasın nasıl olsa bekarken bu bulasık yıkanıyorda evlendikden sonramı zor gelecek:p
Bekarken anne kucağında hazıra konanlar da var unutma:)
Sütiş lerde var biliyorum ama bir yerde zevk meselesi bu da:)
Orjinal mesajı gönderen ayşenaz
Bekarken anne kucağında hazıra konanlar da var unutma:)
walla ben hazıra konmadım. ben ağladım annemde susturmak için beni kandırdı. yani isterse vermeseydi. çirkin sesimle deli ederdim onu.
Evlenmek gafletine dusmus birisi olarak butun bekar arkadaslarin bu gaflete acilen kapilmalarini salik veririm...
Sigara icenler bilirler, sabah oksurugu dayanilmaz bir seydir ama vazgecilmezdir de (Enazindan ben bayiliyorum) Evlilikte boyle bir sey iste, caninizi da yaksa tadi cok cok baska...
Bıde evlı cıftlerın etraflarındakı bekarları evlendırmek gıbı bı mısyonları vardır degılmı :)
Sanırım bu "Ben yandım, sende yan hatta tum dunya yansın benım ıcım yanıyor" gıbı bısey :)
ya anlamadım evlenelim mi evlenmeyelim mi?
peki tek evlilik mi yoksa 4 kontejanıda kullanayayım mı?:D :D
Mingitau
22/08/2003, 16:55
Bence 32lik ek kontenjan daha kullan derim :D
Dilekçeyi yukarı veriyomuşun bizim bürokrasi gibiymiş yanlız biraz geç cevap geliyomuş. :kihkih:
Adrenalin
22/08/2003, 17:02
:) Kontenjan artarsa başın daha çok ağırır bence 1 tane bile fazla :p
doğru ya bir tanesinin dırdır yetmiyor birde 4 ünün dırdırınımı çekecem..
Yalnız uyumaktan daha ıyıdır :) Ve bahsı gecen sey, ugruna olebılecegınız bısey.. Sabah kalktıgınızda yanınızda bu varlıgı gormenın nasıl bısey olabılecegını tahmın edebılıyormusunuz?
En iyisi evlenip boşanmak :)
Dogru gıbı :) Ama ısın bıde baska bı boyutu var.. Henuz bunu yasamadıgım ıcın bısey soylemem zor.. Ama sanırım quited'ın dedıgı gıbı herseyıyle sana benzıyen mınıcık bı varlıgı kucagında tutmak kadar heyecan verıcı bısey olamaz..
Sonrasında sanırım sırf omzunuza yuklelen sorumluluk geregı yola devam etmelısın..
Adrenalin
22/08/2003, 17:34
Yanımda bir varlık istesem köpek alırım :p
Evlenmek güzel ama Uyumlu Anlaşmalı ve sevgi saygı çerçevesinde bir evlilik iyidir.
Onun sana benzedıgınden emın degılım :p
Adrenalin
22/08/2003, 17:56
Kimse ben olamaz bende kimse olamam bundan farklıyım :) Daha siz marsta hayat varmı diye araştırmaya devam edin :p
Adrenalin Topaloğlu
Seni Zuzaylı seni :)
Mingitau
22/08/2003, 18:32
Dogru gıbı :) Ama ısın bıde baska bı boyutu var.. Henuz bunu yasamadıgım ıcın bısey soylemem zor.. Ama sanırım quited'ın dedıgı gıbı herseyıyle sana benzıyen mınıcık bı varlıgı kucagında tutmak kadar heyecan verıcı bısey olamaz..
Sonrasında sanırım sırf omzunuza yuklelen sorumluluk geregı yola devam etmelısın..
Her zaman kardeşlerinizin çocuklarını sevmek daha iyidir.
(Bunu derken çocuğunuz olmadığını ve evli olmadığınızı varsayıyoruz)
Zira altı pisliğinde, karnı acıktığında vs vs de verirsiniz annesine babasına onlar size sevmeniz için geri verirler :kihkih:
Devam edin bakalim,
belki bizi inandirirsiniz boyle dusundugunuze,
Peki kendinizi nasil inandiracaksiniz?
Beyler,
Boyle vakit harcamak yerine kendinizi bu fikre alistirmaya baslasaniz hic fena olmayacak sizin icin; benden soylemesi...
Mingitau
23/08/2003, 11:12
:kihkih:
Tekrar dusundumde, ıyısımı sız evlenmeyın... (Yaklasık yarım saat once hatunla tartıstımda..)
Adrenalin
23/08/2003, 14:26
:) Kavgalar Evliliğin tuzu biberi :) Biberde yani biraz dili yakmalı değil mi ?
http://groups.yahoo.com/group/Duygu/message/1
Adem ile Havva'dan buyana...
Mingitau
23/08/2003, 14:43
ehik ehik... :D :yildiz:
Evlenmek lazım.
Yok artık daha neler:
h**p://groups.yahoo.com/group/Duygu/message/1
O ufaklıklar kadar rahatlatıcı hiçbir şey olamaz dünyada, düşünmek bile üzerinizdeki yorgunluğu, gerginliği almaya yetiyor.
Siz farketmeden sizi sevdiğini belirtmek için yaptığı şeyler, uyurken yanınıza gelip göğsünüze yatması . . .
Daha anlatayım mı?
Hele bir de 1-3 yaşında denizde mayosuz dolandıklarını düşünün.
Biz geçen hafta gittik dünya batsa umurlarında değil. En güzel yanları da bu zaten.
Adrenalin, Axion: Kesinlikle katılmıyorum.
HunTER, redial: Kesinlikle katılıyorum.
Jakaßo: Avatar çok güzel.
Kim demiş Türkler bir işi başladığı gibi bitiremez alın işte: :D
Evlenmek lazım.
Mingitau
23/08/2003, 18:27
Bilgisayarların başı sağ olsun, bir LEthaL göçtü...
:kihkih:
Ehem müsterih olmak lazım. :p
Bu akşam yeğenim geldi. Özlemiştim de. Bir ay biz de kalacakmış, oh oh ne güzel.
Hazır staj yapıyordum; akşam gelince biraz rahatlarım.
Staj ağ teknolojileri üzerine Cisco'nun ne kadar yönlendirici, dağıtıcı gibi cihazları varsa kurcalıyorum.
Geçen gün durgun elektrikten bozulabilen bir çeviriciyi bozuyordum :D. Herkes özel eldivenle tutarken biz aldık bilye gibi oynadık. Dağıtıcıyı taktığımız zaman bir iki kez tekledi benim yüreğim ağzıma geldi. Allah'tan sonra çalıştı... ;)
Mingitau
24/08/2003, 14:55
Bu yeğen ve rahatlamayı bir araya koyunca 5 yaş altı grubunda olduğunu düşünüyorum.
Aklıma BLK' daki komşumuzun oğlu geldi. Anne baba demeden "ayi" demesi hoştu...
Ufff fazla açıldık galiba ama dediğim gibi, kendi çocuğun olmayacak sevecen sadece :D
Adrenalin
24/08/2003, 15:03
Çocuk Esirgeme Kurumu'da o işi yapıyor pek memnun değiller ama :) Kendinden bir parça olması ap ayrıdır bence. Yaşamak isterdim Ama daha erken.
Yaşım kaç başım kaç ki :)
Mingitau
24/08/2003, 15:13
Dikkat buyur onlar sadece sevmiyor, yani ben kendim gibi bir çocuğum olmasını istemem. Hele annemin anlattıkları varken... :kihkih:
Adrenalin
24/08/2003, 16:42
:) Ben isterim kendim gibi birini ama imkansız Dünyada bir Ben varım birde diğerleri :p
Tekrar dusundumde, ıyısımı sız evlenmeyın... (Yaklasık yarım saat once hatunla tartıstımda..)
yavuz bingöl ün bunun giibi olaylar üzerine çok güzel bi türküsü var
şöyle diyor:
"her yanında allı morlu güller açar türlü türlü bu fırtına dünden belli baş edeceksin"
özellikler mor güller kısmı çok uymuş :D
:) Ben isterim kendim gibi birini ama imkansız Dünyada bir Ben varım birde diğerleri :p
ben seni marslı biliyordum. :)
bu arada bende yawaş yawaş marslı olmaya başladım.
dün tavlada 4 kez üst üste mars oldum. ee marsa gidegide marslı olduk anlayacağınız..
marsta hayat olsa enazından bi cefe si barı olurdu.
aşkın olmadığı yerde hayat mı olur
(konu ile ilgisi yok ama..)
aşkın olmadığını kim söyledi..
Adrenalin'in yazdığı aşk kokulu satırları okumadın herhalde.
o bir uzaylı olduğunu hatırlarsak uzayda "aşkın olmadığı" gibi bir hipotezi çürütürüz..
bu arada adrenalinin yazısı buarada
http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=5024
:D :D
perfect blue
27/08/2003, 10:24
aşk aşkla başlar....
marsada gitsen bitmez bea:hmmm:
perfect blue
28/08/2003, 16:32
aşk geçicidir önemli olan kalplerin bir olmasıdır
hayat ince bir çizgi narin bir çalgıdır
:dahi: :bravo:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.