Tam Sürümünü Görmek İçin : Bunun Adı Nedir ?
wedo1style
06/12/2007, 12:30
Öncelikle Merhaba Sevgili Abiler . Ben Vedat 15 yaşındayım grafik işleri ile uğraşıyorum
birçok şeyi yapıyorumda
şu aşşağıdaki resim gibi yapamıyorum moralim bozuluyor :) acaba bi yardımcı olurmusunuz (kusura bakmayın reklam gibi oluyor ama)
istediğim şey fotografın üstündeki çizgiler
beyaz ve pembe olanları naısl oluyor nasıl yapılıyor
http://www.photoshop-tr.com/wp-content/uploads/2007/03/ptr1-14032007-1024x.jpg
berkan52
09/12/2007, 06:20
Yaşın itibari ile basit bişeyi bilmemeni normal karşılıyorum. Aslında o kadar zor bir şey değil. Bunların bazıları hazır shape olarak zaten vardır kullandığım programda. Yoksa kendin bir tane bulup sadece onları seçerek birazda transparan efekti vererek fotoğrafına uygulayabilirsin. Ama sana şunu söyliyeyim eğer gerçekten meraklıysa öğretici e-booklardan bul ve bol bol oku. Sana en çok yarar ordan gelir. Böyle basit şeyleri bir yere yazıpta 10 kişiden ayrı bir ses duyarsan kafan karışır ilerde bir iş yaparken tam verimi alamayabilirsin.
wedo1style
09/12/2007, 11:00
Yaşın itibari ile basit bişeyi bilmemeni normal karşılıyorum. Aslında o kadar zor bir şey değil. Bunların bazıları hazır shape olarak zaten vardır kullandığım programda. Yoksa kendin bir tane bulup sadece onları seçerek birazda transparan efekti vererek fotoğrafına uygulayabilirsin. Ama sana şunu söyliyeyim eğer gerçekten meraklıysa öğretici e-booklardan bul ve bol bol oku. Sana en çok yarar ordan gelir. Böyle basit şeyleri bir yere yazıpta 10 kişiden ayrı bir ses duyarsan kafan karışır ilerde bir iş yaparken tam verimi alamayabilirsin.
bilinmediği taktirde en kolay iş bile insana çok zor gelebilir . bu açıklaman yürüttüğüm tahminlerden herhangi biri madem elinde basit olarak duruyor paylaş :)
photoshop shapes yazıp arattır.
bir sürü şekil kütüphanesine ulaşacaksın.
Öncelikle Merhaba Sevgili Abiler . Ben Vedat 15 yaşındayım grafik işleri ile uğraşıyorum
birçok şeyi yapıyorumda
şu aşşağıdaki resim gibi yapamıyorum moralim bozuluyor :) acaba bi yardımcı olurmusunuz (kusura bakmayın reklam gibi oluyor ama)
istediğim şey fotografın üstündeki çizgiler
beyaz ve pembe olanları naısl oluyor nasıl yapılıyor
http://www.photoshop-tr.com/wp-content/uploads/2007/03/ptr1-14032007-1024x.jpg
O sekillerin adi Ornaments onlari elle de yapabilirsin ama anladigim kadari ile yapamadin, illistrasyon bilgisi ve yetenegi gerekir. Bu islerin de yasla ilgili bir siniri oldugunu dusunmuyorum forma yazi yazip sorabiliyorsan olmussundur.
kolay gelsin
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.