PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : çürük yumurta

asilgüzel
18/08/2003, 16:20
"Çukurova Elektrik Anonim Şirketi'nde (ÇEAŞ) çalışan ve şirketin Uzanlar'a geçmesinden sonra işlerinden olan bir grup işçi Cem Uzan'a çürük yumurta attı."

yanında çalışanlar bile kendisine inanmıyor...

en iyi tanıyanlar onlar çünkü...

Balık baştan kokar.
Çünkü ayakları yoktur!...

MEHMET
18/08/2003, 16:29
çürük yumurtayı da hakketmiyor ya neyse umarım cezanı bulur..

Mingitau
18/08/2003, 16:38
Adam kendince haklı işinden aşından olmuş da bu iş için ne kadar almış onu merak ettim yani bir nevi sopa yiyeceği belli...

Boyalı basının rant kısmı iila öteki basının yayınları çok daha komik :p

Off of gitti GlobalStar ve 72 uyduluk filosu ben ona yanarım.......

MEHMET
18/08/2003, 16:53
Uzan nedense hala mitinge çıkıp konuşabiliyor?
yoksa bu adam yokedilmeyemi çalışıyor yoksa yüzsüzmü ?
bence yüzsüz ama emin değilim.

Mingitau
18/08/2003, 16:58
Son sorun bana Neyzen' i hatırlattı ya tam olarak sözleri çıkaramıyorum.
Sence yüzlü olan politikacı Türkiye' de tutunabilir mi?Yoksa bişiler değişiyor mu?

MEHMET
18/08/2003, 17:01
yo tayyip erdoğan hakkında yüzsüz demek pek doğru değil yada Bülent ecevit hakkında.
bunlar türk siyasetinde doğru olan bir kaç siyasetçiden biri...
tabi bu benim zannım..

asilgüzel
18/08/2003, 17:08
"isterlerse kendilerini yaksınlar...zam yok o kadar..."

bu sözleri memurlara söyleyen kim??...

bilir misin sessiz tetik...??

tayyip...:sus:
:confused:

MEHMET
18/08/2003, 17:11
ben böyle okumadım yada duymadım eger böyle varsa Emin ol kendi çapında bir gerekçesi vardır.

HunTER
18/08/2003, 17:21
Mesela bıraz fazla gaza gelmıs olabılır... Neyse aslında ben star bunyesınde calısan gazetecılerın nasıl ınsan ıcıne cıkabıldıklerıne sasıyorum.. Yanı hıc olmassa Cem Uzan kendı dogrularıyla hareket edıyor, pekı onlar kendı dogrularınımı savunuyor?

Ornegın su Cevher Kantarcı.. Yanı AKP hukumetının yolsuzluklarından soz ederken, kendı patronunun yolsuzluklarını goz ardı etmek epey zor bısıy olsa gerek..

Adrenalin
18/08/2003, 20:45
Uzan yüzsüz olmasaydı bukadar şey yapmazdı. Tayyibi severim ama bir yazarın şu sözü çok hoşuma gitmişti "Yaa Uzan senmisin Başbakana laf atan işte bütün herşeyini alır elinden. Dokunmasaydın gül gibi geçiniyordunuz."
Bu zam olaylarıda Ecevit zamnında neden bukadar basına yansımıyordu anlam veremiyorum.

Mingitau
18/08/2003, 21:08
Oturup da bunları düşünmek yerine derin devlet bilmeceleri çözmeyi daha zevkli buluyorum nerdeyse her bişi ortada :p

Ansugo
18/08/2003, 21:19
Ecevit'e de çok şey denmişti. Ama hiçbir siyasi kalkıpta "Ulan altına işeyen, Ulan titrek" diyerek kabadayılık ve âdilik yapmamıştı.

Siyaset, şirretliğe bürününce iç temizlik mekanizmasının çalışması normal.

MEHMET
19/08/2003, 08:39
@Ansogu, Her doğruyu her yerde söylemek doğru değildir.

Mingitau
19/08/2003, 11:54
İktidar kendi yolsuzluklarınıda yargılasa iyi olacak.
O zaman AKP sonsuza kadar iktidar olabilir. Zira milletvekili Edip Uğur' un elektrik yüzsüzlüğü şu sıralar bayaa bi Balıkesir gündemini oluşturuyor :p
Darısı 550 sinin başına...