Tam Sürümünü Görmek İçin : Web Tasarımda Yardım İsteyenler...
3L3kTr0m4nY4q!
15/08/2002, 19:48
Kendinize bir web sitesi oluşturmak istiyor ya da web sitenizin tasarımını profosyonelce değiştirmek istiyorsanız benimle irtibata geçin;
E-mail:elektromanyak@csalemi.net
Saygılar & Sevgiler...:super:
bu işi ucretli mi yapıyorsunuz acaba:)
Birde referans görmek isterdim sahsen.
bence tam anlamıyla boş bir reklam bi kerem senin profesyonel olduğunu nerden bileceğiz ki bi kaç referans gösterde ne yapıyorsun bilelim dimi
Hompage olarak C-C var orada bir tasarım yapmadığın kesin yani o tasarımı Ra yaptı
Bi fırsat verinde yazsın dimi ama. Politikacılar gibi hemen Gard aldınız yaw...
Elektro kardeş, kimsin nesin, yaz bi iki kelime, tanıt kendini, sonra ver bi iki referans....
Öyle iki-üç kelime yazıp olanları seyretme, katıl, savun kendini yada haklısınız de öyle çekil...
Şahsen ben bekliyorum ....
hmustak üşünmedim gittim buldum o bebeği gel dedim benim bir profil şirketim var oraya site yap paraysa para dedim çocuk yok abi ben prosyonel iş yapamam ölesine yazdım dedi...
yorum sizin
Politika ile alakası yokki biz halkız ve halk gibi davranarak sorduk ayrıca ben o adamın çalıştığı yerde grafiker+destekleyenlerdenim(c-c) bırakta bileyim ne oldugunu..
@elektro....
Açıklama yapmalısın diye düşünüyorum...
Mingitau
29/08/2002, 12:35
Bence de bi açıklama yap 3L3kTr0m4nY4q!
Bence Bu adam siteye girdi bu forumu yazdı ve bir daha da girmiyor... o yüzden hiç referans falan istemeyelim boşa zaman kaybetmiş oluruz...:super:
gardiyan
07/09/2002, 14:01
sağlı sollu saldırılara geçti forum 3L3kTr0m4nY4q! köşeye sıkıştı.
:D
aslında öyle değil di ama medeni cesaretinden NET te bile yoksun olursa insan bunlar başına gelir elbet...
Bir deli kuyuya bir taş atar,
40 Akıllı çıkaramaz...:D :D :D
...aylar sonra bile...
:D
kırk yılın başında yardım isteyesim tuttu ama başlığın içine şöyle bir bakınca gülmekten kırıldım .gülmekten kırılmayada bir smiley bulamadım:uff:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.