Tam Sürümünü Görmek İçin : ConferenceRoom
Merhaba arkadaşlar
conferenceroom java chat appletini bilmeyen yok sanırım benim bununla alakalı bir sorum olacaktı
bunda bulunan cr.zip dosyasını nasıl editleyebilriz
şöyle söyliiim
cr.zip i normal winzip veya başka bir sıkıştırma aracıyla açıp editlediğimde normal notpad ile sonra tekrar zipliyorum java uygulaması çalışmiyor..
orada webmaster felan yazıyor sohbetci.com olsun siberalem.com olsun oradaki yazıyı değiştirmişler bunu nasıl yapabilirim...
Aradan baya zaman geçmiş ama cevabı buldun mu bende merak ettim şimdi :)
deleted_user
25/09/2003, 05:55
ne ki bu ConferenceRoom?cr.zip?ben bilmiyorum.Ayrıca editlemek te ne demek?
Keşke seni anlasaydım.
darky_dark
25/09/2003, 18:00
anladigim kadariyla decompile etmekten bahsediyorsunuz..
zip icinde class dosyalari vardir tahminimce, ve degistirmek istediginiz yer de bu dosyalarin icindedir; class dosyalarini tekrar edit edilebilir hale getirmek icin decompile etmek gerekir..
appletin sahibinin lisans konusundaki dusunceleri nedir bilemiyorum ama eger tahmin ettigim gibi ise diger siteler tarafindan yapilan islemin etik olmadigini dusundugumu belirtmeliyim..
birisi sevabina bu appleti nereden indirebilecegimi belirtirse bir bakmaya calisirim..
sevgi, saygi..
_DD_
deleted_user
26/09/2003, 14:47
Classlar nasıl edit ediliyo kardeş?Edemezsin.decompile?yani class'ı source haline geri döndürmek mi?Nasıl olacakmış bu?
deleted_user
26/09/2003, 16:22
Sen cevap vermeden ben vereyim bari.google da bir araştırma yaptım yazdıktan sonra(keşke yazmadan araştırsaydım).Böyle bir decompiler varmış.Ama biraz farklı bir decompile etme özelliği var zaten olmasını da tahmin etmezdim.
Örneğin;
test(String name){
}
gibi bir metod
test(String string1){
}
şeklinde çevriliyor.
Genelde kodlarımı kendim yazdığım için hiç böyle bir programın varlığından haberdar değildim.Saol...
Abi bırakın bunlar fani şeyler; :)
www.pcpin.com
Konstantin dostumuzun yazdığı php mysql chat betiği ;)
ya bir musluman yokmu bana cr appleti kuracak su isten bir turlu anlayamadim gitti.. varsa bir musluman bana su konuda yardimci olsun mubarek aydayiz :)
sevgiler.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.