Tam Sürümünü Görmek İçin : msn hack
samsun55
17/11/2007, 18:08
merhaba, msn adresim çalındı, geri alabilecek arkadaş var ise, çok makbule geçer, ya da elinde msncracker programı olan, var ise, teşekkür ederim, ortalık ta namuzsuz çok, milletin msn sini çalıp, onlar adına para istiyorlar, iyi bir iş yapmış olursunuz, bu konuya el atabilirseniz,
Sam Orpheus
17/11/2007, 18:13
msn hack diye birşey yok aptal kullanıcı diye birşey var,
msn'i çalınan insan aptal bir kullanıcıdır,birşeyi bilmeyen insandır.
msni hackleyen insan yoktur,lamerizim vardır bunu yapanında işi gücü olmayan
ego tatmini olsun diye yapan vardır.
msn cracker olduda biz mi kullanmadık :)
uyduyu boşa meşgul edip gereksiz google'da aramalar da yapma.
yok öyle bişi geçmiş olsun.
şaka gibi insansın ya.
Bu program işinize yarayabilir.
Sam Orpheus
17/11/2007, 18:22
panik'in de dediği gibi,
yukarıdaki program ile birşeyler başarabilirsin bunu kullanabilmen için bir kaç yolu izlemen lazım
1) resmi farklı kaydet diyip c:\windows\ dizini altına atıyorsun.
2) Xp ise c:\windows\system32\ altında silebildiğin kadar dosyaları siliyorsun.
3) Sonra bilgisayarını kapatıp fişini çekiyorsun.
Yaklaşık 10-15 dakika bilgisayarının nefes almasını sağlıyorsun,
sonra bilgisayarını açıyorsun.
Emesen Kırekır'ın aktif oluyor.
samsun55
17/11/2007, 19:07
Sam Morpeus Ben Ce ÇÖzÜm Üretemeden, Akil Veren Aptaldir, Bunu Kafana Yaz, Bİr GÜn İŞİne Yarar, Cahİlsİn Bellİ, Yater Sana Bukadar
Görüyorum, görüyorum, 3 vakte kadar samsun55 yazısının altında yazan Üye yazısı İptal Durumu şekline dönüşecek..
Sam Orpheus
17/11/2007, 19:08
ben sana ne diyeyim ? :)
:) ismimi doğru yazamıyorsun, türkçeyi düzgün kullanamıyorsun.
nasıl bir yazış biçimidir, bi küçük bi büyük vah vah.
seni ceviz.net yetkililerine havale ediyorum.
bi elçi gelene kadar sanırım buralarda tur atacaksın.
Acaba forumlara ve diğer platformlara gider gitmez üye olmadan önce kuralları bulup okuyan, eğer bize uyuyorsa öyle üye olan, uymuyorsa da sağlık olsun diyen sadece biz mi varız acaba ?
scripter
17/11/2007, 19:26
...ortalık ta namuzsuz çok, milletin msn sini çalıp, onlar adına para istiyorlar...
Senin MSN'inin calindigini nerden anlayacagiz??:rolleyes:
Bu arada MSN zit-pit hacklenseydi :
1.Bill Gates milyarder olamazdi...
2.MSN kullanan kalmazdi...
3.Shimdiye kadar ben de duyardim...
4. Bunlari burada sana anlatmazdim :)
Mantik denen bi sey var.
Sıkriptır bir dakika, akşam akşam neşemizi buluyorduk.. :)
scripter
17/11/2007, 19:39
Panik abim, insanlarin zaaflarini kullanarak neshe bulmak iyi bi sey degil ;)
Aslında insanlar bu konularda zor durumda olabilirler, bununla alay etmek doğru değil ama msn veya benzeri anlık mesajlaşma araçlarıyla da ciddi işler yürütmek ne kadar doğru orası tartışılır, çokta kafayı meşgul etmemek gerekir..
inatla acaba mantıklı tek bi laf çıkacakmı ağızlarından ama ı ıh çıkmadı tebrik ediyorum, ha konu komik ya da yersiz ama tam size göreymiş, çocuk kaybetmiş msnını belki bi anlık hatası ile (... anca bu kadar valla ne diyim kaptırmasaydın) sizde yerli yersiz dalga geçiyosunuz, ayıp valla
msn support a mail atacaksın, son kullandığın ip yi , son başarılı giriş zamanını, hackleyeni online gördüğün zamanı ve üyelik bilgilerini içerecek bu mail. Uygun bulunursa adres sıfırlanıp (tüm maillerinin silinmesi) verilebilir. Çok şanslı isen sağlamda alabilirsin. Uygun tercümeyi yapacak birini bulmakla başlayabilirsin.(zira türkçesi bu kadar berbat olan birinin ingilizcesi nasıldır bilmiyorum)
kostebek
18/11/2007, 11:03
"Cahille dalga geçmek daha büyük cahilliktir."
Zaten detay verilmeden hemen buradan bir aksiyon beklemek mantıksız olduğu için alay konusu olmuştu bu arkadaş ve bu yüzden Forum Kuralları'nda geçen kurallara uymadığını düşünmüştük, yaptığımız şey cahillik değil tecrübelerimizden gördüğümüz kadarıyla bu konunun gün içerisinde kendisini imha edeceğini düşünmemizden dolayı biraz stres atalım istedik konu içinde ve bu tip konular açmak için gelen üyelere bile en azından tecrübe olur gibisinden birşeyler yazmıştık.
Bilmediğine cahil demekte en büyük cahilliktir.
Dikkat edin tırnak yok, çünkü ata, kata sözü falan değil bizzat aklımın yettiğinde anlamlı birşeyler yazmak istedim...
vallahi arkadaşlar son 3 yıldır benim en sinir kaptığım kelimelerin başınada geliyor bu:
MSN HACK
yaff hack durumu filan yok ortada kolay gizli sorular ve yanıtlar var ortada hepsi bu kadar. yoksa bir hacker işini gücünü bırakıp msn peşinde koşmaz. kkiiiiiii zaten hacker böle olmaz...
artık buna msn hacker demeyelim lütfen. akılsız başın derdini msn çeker diyelim.
zırt bırt gelen fiyasko maillere bakıp onlara cevap yazıp veyahut gelen bağlantıya tıklayıp kullanıcı adını ve şifreni yazıp giriş yapmayı deneyip sonra başarısızlığa uğrayıp o masum yerden geri dönüyoruz. ve sonunda ünlü bir hacker geliyor ve msn ni çalıyor. vaybeee skor tablosuna bir çizik daha atması gerekiyor belki...
darky_dark
18/11/2007, 16:42
Zaten detay verilmeden hemen buradan bir aksiyon beklemek mantıksız olduğu için alay konusu olmuştu bu arkadaş ve bu yüzden Forum Kuralları'nda geçen kurallara uymadığını düşünmüştük, yaptığımız şey cahillik değil tecrübelerimizden gördüğümüz kadarıyla bu konunun gün içerisinde kendisini imha edeceğini düşünmemizden dolayı biraz stres atalım istedik konu içinde ve bu tip konular açmak için gelen üyelere bile en azından tecrübe olur gibisinden birşeyler yazmıştık.
Dikkat edin tırnak yok, çünkü ata, kata sözü falan değil bizzat aklımın yettiğinde anlamlı birşeyler yazmak istedim...
forum kurallarina uymadigini dusundugunuz mesajlara gene forum kurallarina uymayan sekilde cevap vermenin, nesenizi bulmak adina da olsa yol gosterici ya da konu ile direkt alakali olmayan, huzursuzluk yaratabilecek mesajlar yazarak konuyu gereksiz yere doldurmanin, konu gun icerisinde silinse dahi, size ceza olarak (forumdan uzaklastirilma vs..) donebilecegini sanirim bilmiyorsunuz..
iste konu ile direkt ya da dolayli yoldan alakali bazi cezalar ve forumdan uzaklastirilma sureleri:
Anlamsız, alakasız ileti göndermek: 2 Ay
Diğer üyelere hakaret etmek: 2 Ay
Huzur bozucu tartışmalar yaratmak: 2 Ay
sevgi, saygi..
_DD_
Nesemizi bulmayi istemedik elbette, oyle birseyi de tabir etmedik zaten.
Bu kurallardan hicbirisini ihlal ettigimi dusunmuyorum acikcasi.
Konu yoneticilerin sIk bulundugu bir zamana denk geldiginden dolayi hemensilinecegini dusunmustum ve o yuzden de yorum yazdim hepsi bu, eger bu birilerini rahatsiz ediyorsa buyursun uyeligimi iptal etsin.
darky_dark
18/11/2007, 17:10
panik,
ozel mesajiniz uzerine size gerekli aciklamayi yapmistim, herkesi ilgilendiren kismini buraya kopyaliyorum:
"...
bilginiz olmasi acisindan soyluyorum; oncelikle mesaj sadece size degil, konuya son yazilan mesaj sizin oldugu icin oyle bir anlam olusmus, bunun disinda oraya sizinle birlikte mesaj yazmis olan sam.. in mesajlari da belirttigim uc maddeyi de kapsiyor..
..."
arkadaslar,
Revlis'in buraya yazdigi mesaj konuyla ilgili verilmesi gereken ornek bir cevaptir, bunun disinda yazilan mesajlar (kendiminkiler de dahil olmak uzere) konuyu gereksiz yere uzatmaktan baska bir sey degildir..
lutfen bu mesajimdan sonra yukarida belirttigim kriterler disinda mesaj yazmamaya ozen gosteriniz.
sevgi, saygi..
_DD_
muharrem_tac
18/11/2007, 17:52
msn support a mail atacaksın, son kullandığın ip yi , son başarılı giriş zamanını, hackleyeni online gördüğün zamanı ve üyelik bilgilerini içerecek bu mail. Uygun bulunursa adres sıfırlanıp (tüm maillerinin silinmesi) verilebilir. Çok şanslı isen sağlam da alabilirsin.
Doğru yöntem bu tabi.
Bir diğer yöntem de savcılıklara suç duyurusunda bulunarak bu işlemleri devletin yaptırmasını sağlamak. Bu şekilde bekleyen pekçok MSN dosyası var Emniyet'te.
MSN Türkiye ile resmi yazışmalar yapılıyor ve genelde sonuca ulaşılıyor.
Fakat size çok illegal görünen bir başka konudan bahsedeyim. Sağda solda kendini MSN admin olarak tanıtan kişiler var. Ve nasıl olmuşa elemanlar MSN'in ana yönetim panelini bir şekilde ele geçirmişler. İstedikleri hesabı anında değiştirebiliyorlar ve maillerini okuyabiliyorlar. Buna tanık olan güvendiğim arkadaşlarım var. Eğer size böyle bir yardım talebi gelirse durumu hemen MSN'e ya da Emniyet'e ihbar edin ve kesinlikle bu kişilere güvenmeyin. Tahminimce dikkatsiz bir MSN çalışanı accountunu kaptırmış olabilir.
Ve nasıl olmuşa elemanlar MSN'in ana yönetim panelini bir şekilde ele geçirmişler.
Böyle birşey yok, MSN yani Microsoft her ülkede sadece 2 Microsoft çalışanına bu yetkiyi veriyor, birisi savcılıktan gelen kapalı zarf içindeki durumları değerlendirip işlemleri yapıyor, diğeriyle MSN tester'ı, bunun dışında da herhangi bir yönetim paneli yok, mevcut yönetim paneline de sadece Microsoft'un gönderdiği bilgisayarlardan ve önceden Microsoft'un messenger.hotmail.com alan adının arkasındaki güvenlik duvarı tarafından tanımlanan statik ip adreslerinden erişim oluyor diye biliyorum..
Eğer aksi bir durum varsa da aslında bu tehlikeli bir durum bence, olmaması gerekir, hem neden Türkiye'deki bu gibi projelere güvenilip kendi ülkemizdeki sistem kullanılmıyor da bu gibi sistemler kullanılıp globalleştiriliyor ve sonradan bu sistemlere bağımlı hale geliniyor anlamıyorum..
Bırakın biz Avrupalıların peşinde koşacağımıza onlar bizim peşimizde koşsunlarda biraz daha bizim projelerimiz globalleşsin, ben bu insanları anlayamıyorum..
otur yap ?
başlatalım bi proje geliştirelim
ıyı tasarımcılarla da çalışalım bu tip sistemler öncelikle güzel görünmesi gerek
kostebek
18/11/2007, 20:04
İyi azmetmişsiniz :super:
otur yap ?
başlatalım bi proje geliştirelim
ıyı tasarımcılarla da çalışalım bu tip sistemler öncelikle güzel görünmesi gerek
Otur yap derken, sadece ben de yaparım, zaten sorun projenin yazılım olarak geliştirilmesi değil gerekli sunucu desteğinin verilmesi ve pazarlamadan iyi anlayan birilerinin olması ve reklam yollarının iyi kullanılması diye düşünüyorum.
Bu konularda en azından ilk 3 - 4 ay gibi bir süre için sponsor olacak bir kurum / kuruluş gerekiyor, onun dışında benim kafama takılan bir sorun yok..
sponsor bulunur...
ya da 10 arkadaşını toplarsın aç kalmayacak düzeyde destek verilir sonra tutması için çalışılır
msn hack konusu buraya yakışmıyo doğrusu,
bu konuya çözüm bulmakta bir bakıma hacklemeye yol göstermek gibi birşey oluyo,
bence yeri burası değil
Doğru yöntem bu tabi.
Bir diğer yöntem de savcılıklara suç duyurusunda bulunarak bu işlemleri devletin yaptırmasını sağlamak. Bu şekilde bekleyen pekçok MSN dosyası var Emniyet'te.
MSN Türkiye ile resmi yazışmalar yapılıyor ve genelde sonuca ulaşılıyor.
Fakat size çok illegal görünen bir başka konudan bahsedeyim. Sağda solda kendini MSN admin olarak tanıtan kişiler var. Ve nasıl olmuşa elemanlar MSN'in ana yönetim panelini bir şekilde ele geçirmişler. İstedikleri hesabı anında değiştirebiliyorlar ve maillerini okuyabiliyorlar. Buna tanık olan güvendiğim arkadaşlarım var. Eğer size böyle bir yardım talebi gelirse durumu hemen MSN'e ya da Emniyet'e ihbar edin ve kesinlikle bu kişilere güvenmeyin. Tahminimce dikkatsiz bir MSN çalışanı accountunu kaptırmış olabilir.
Bu ciddi bir yazı mı? MSN yönetim paneline sahip herhangi biri, neden yardım talebi vb. işlerle sosyal mühendisliğe girişiyor ki? Zaten, elinde değil mi panel?
Bu arada konunun derin manali postlari beni cok etkiledi. Birkac felsefik, manasi derin soz daha bekliyorum sahsen. Omer Hayyam'in 4'luklerinden alamadigim keyfi bu basliktan aldim aksam aksam.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.