PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows 2003 Görev Tanımlama

birdamla
17/11/2007, 11:03
Selamün alyküm değerli arkadaşlar...

Windows 2003 servere uzak masa üstü ile bağlanıp zamanlanmış görev eklemek istiyorum. Her 5 dakkada bir masa üstümde bulunan html dosyasını açmasını istiyorum bu görevi nasıl tanımlarım. Geniş bir Örnek ile açıklarsanız sevinirim...

İyi günler

Sam Orpheus
17/11/2007, 17:45
ms-dos'u biliyormusun bilmiyorum bir bat dosyası oluşturarak ( bkz : batch file ) bu işlemi rahatlıkla yaparsın diyeceğim aşağıdaki resimi yaparsan sanırım her 5 dakikada bir tarayıcında bu yeni bir sayfayı açıcak bunu önlemek istersen yine bat dosyasında her 4 dakikada iexplorer.exe yada artık hangi browser da açıyorsan onun servisini durdurursan her görev başında bir sayfa açmadan diğerini kapatarak yaparsın.

http://img144.imageshack.us/img144/2848/cozumyolu1xp7.png

bu zaman kısıtlamasını 4-5 yerine değil 5-6 yaparsanda olur hangisi sana uygun geliyorsan.
dediğim gibi sadece resimdekini yaparsan her 5 dakikada yeni bir browser'da açabilir ama birde yaninda bat çalıştırıp servisini durdurursan herşey güllük gülistanlık olacaktır :)

kendimce sana geniş bir bilgi verebilmem için katkıda bulunmalısın,hiç yoktan 6 tane mesajın var ve hepsi sorunların üzerine, en azından burada senin bilgilerinle yardıma ihtiyacı olan nice insan var bi bak bakayım onlara yardım et.
kendi ihtiyaçlarından öte insanlarında ihtiyaçlarını göz önünde bulundur,ve katkıda ol.

uyarı : yukarıdaki uygulamayı denemedim,çalışabilirliği hakkında kesin bilgi vermem zor,ümit ediyorum ki çalışır :super: