PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : driver ve program arşivinz yeni!!!!

meksikali_1903
16/11/2007, 12:48
her türlü driver programı ücretsi ve üyeliksiz http://www.driver-driver.com/ sitesinden indriebilirsiniz

panik
16/11/2007, 13:28
Sürücülerin linux işletim sistemleri için olan desteklerini de bulabilseydiniz keşke, sonra da bunların özellikle linux için kurulumlarını, ayarlarını, çıkabilecek muhtemel sorunların çözümlerini..

Ondan sonra siteye ad sense eklerdiniz, yani eğer gerçekten amacınız yardımcı olmaksa, yoksa reklam yaparak biryerlere gelinebileceğinin düşünülmesinden dolayı biryerlere gelinemiyor zaten, sizin gerçekten iş'e yarar bir projeniz olsa merak etmeyin istemediğiniz kadar para kazanırsınız, size 3 - 5 yıl yetecek kadar para kazandırır ama gerçekten yararlı olmayı dileyin.

Sam Orpheus
16/11/2007, 13:56
çakal yollarla gelir elde etmek amacıyla yapılan sitelere karşıyım,
her bir yerde google reklamı var bunun yerine donanımı sağlayan firmanın resmi sitesinden indiririm daha iyi.
şu haliyle pozitif bir yanı yok projenin,özgün bir proje değil,özgün bir tasarım değil ( dreamweaver template 'i seçmen sana kalmış ama karışık şuan ki haliyle.)
alan adınında akılda kalıcığılığı yok madem türkçe bir içerik yapacaksın alan adınıda türkçe seçsen daha iyi olmazmıydı diye düşünüyorum.

ayrıca bu kadar iddaalı olmanın sana yararı olmaz zararı olur,her türlü driverı indiremediğimde ne yapacağım .
lütfen biraz daha gerçekçi olalım reklamınızıda biraz daha gerçekçi yapın.

iki mesaj yazmışsın bunun biri reklam,hangi amaçla geldiğini dahi düşünüyorum,soruyorum kendime ve sana ?.

birde forum sözleşmesini okumamışsın, site yoruma atmalıydın bu adresi,bariz bir şekilde tanıtım yapıyorsun.
ve daha türkçeyi düzgün kullanamıyorsun,başlığında bile bir çelişki tutarsızlık var.

anov
16/11/2007, 14:20
Ceviz forumun google da indexlendiği ne çabuk da belli oluyor, uzun zamandır böyle reklamcıları görmüyordu forum.

panik
16/11/2007, 14:33
Sadece Windows sürücülerini yayımladığı için konuyu Windows bölümüne açmış herhalde.. :)

Ceviz forumun google da indexlendiği ne çabuk da belli oluyor, uzun zamandır böyle reklamcıları görmüyordu forum.

Bunlar ara sıra geliyor, daha önce forum Google'da vardı, belli bir süre Google'dan silindi, yani onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama forum Google'da varkende bunlar vardı, ara sıra provokatörler gelir giderlerdi, ara sıra da bu reklamcılar gelir giderlerdi..

Asıl merak ettiğim çok acemiymiş gibi davranıyorlar ama aslında o kadar da acemi değiller, baksanıza popüler siteleri Google'ın neresinden bulacaklarını biliyorlar..

renegade1905
16/11/2007, 15:54
nöye dandik reklamları hiç sevmiyorum sadece para kazanmak istiyorlar internet bunlardan temizlenmeli

xian_Servers
16/11/2007, 19:10
ya dreamweaver ın içindeki template varya ona benzemiş :):):)fazla bişeyde bulamadım açıkcası saçma bir site...