PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Microsoft Virtual PC 2007

xian_Servers
15/11/2007, 16:44
MSVPC 2007 Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor, eminim ki deneyenler olmuştur VPC 2004 kullanan biri olarak yenilikler hoşuma gitti..

Yalnız Linux Ubuntu'yu Kuramadım.. Serverımı other olarak seçtim ama ubuntunun live cd sini açıp içinden kurcaktım ubuntu yazıyor orda kalıyor aynı şeyi pardus felischaus da denedim live oda onu bile çalıştıramadım komut penceresi kaldı öle..

Başka Bir Sorum ( Asıl Önemli Olan )

Windows XP Home Orjinal Kullanıcısıyım.. Oluşturacağım VS ile içine Orjinal Olmayan XP PRO kurucam acaba activasyonunda herhangi bir problem yaşarmıyım yoksa herşey sanki yeni pc ye kurulmuş gibi olur mu ? ( kısacası başım belaya girermi :) )

teşekkürler

Revlis
15/11/2007, 17:27
ubunutu yu bende kuramadım, daha doğrusu renkler , grafikler iç içe girdi.
vp ye de kursan lisans gerektiriyor malesef.

xian_Servers
15/11/2007, 17:47
ubuntu bende hiç kurulmadı..

windows işi yanlış anladın normal windows kurunca gibi kursam lisans işi zaten c r a c kli ondan bi sorun çıkarmı diye soruyorum..

Virtuozzo
15/11/2007, 18:24
Microsoft Virtual PC 2007 ile Windows XP Pro ve Ubuntu 7.04 sorunsuz kurdum.
Fakat kurulumları CD'den değil de ISO dosyalarından yaptım.
O şekilde deneyebilirsiniz, sorun olmayacaktır.

Microsoft Virtual PC 2007'nin ISO dosyasından işletim sistemi kurma özelliğini oldukça beğendim fakat USB bağlantı desteğinin olmamasından dolayı kullanışsız olduğu düşüncesindeyim.

xian_Servers;
Lisanssız işletim sistemini (ana işletim sistemi olsun, virtual işletim sistemi olsun) kullanıyorsan yakalandığında cezai müeyyide gerektirir.

xian_Servers
15/11/2007, 21:06
virtuozzo saol anladım da şu ubuntu işi canımı sıktı ya... ubuntu 6 yı çok kullandım 7.04 denedim ama pc ye daha kurmaıdm daha dorusu şuanki windowsum iyi çalışyor format atıp hdd yi bölmek istemiyorum ondan vpc 2007de ücretsizdi onu denedim yapamadımn nasıl kurulcak...live cd yi takıyorum loading kısmından sonra siyah ekranda kalıyor...

vampire
16/11/2007, 00:08
vmware workstation işinizi fazlası ile görecektir vpc pek kararlı bir yazılım değil daha ileri denemeleriniz için vmware esx yada gsx serverı kullanabilirsiniz