PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : borland c'de grafik

sezennn
14/11/2007, 19:40
borland c 'de grafik yapmak istiyorum.ama hicbir kaynak bulamiyorum netten :( yardimci olursaniz cooooookkkk sevinirimm:aglama:

pulsar
17/11/2007, 09:37
ne işine yarayacak oyle antika şeyler anlamadım ama İşte C Hemen Herşeyiyle Standart C (ANSI C) ve Turbo C Grafik Fonksiyonları diye bir kitap var Beta yayınları yazar Rıfast Çölkesen.. bende bunun benzeri vardı.. Bence geniş ufuklar açacak bir konu değil.. ama illa yapacağım abi diyorsan bunu edin..

ciwciw
28/11/2007, 17:45
Borland C'de grafigi ders olarak goruyoruz ve odevimiz var.. Yapmak zorundayiz(mecburiyetten:)) istenilen sekillerin cizimlerini yapabildik yalniz hareket etmiyorlar (hareket komutlarini kullanamiyoruz:)) Tabi sadece hareket komutlarini yazmak da ise yaramiyor bazi formulleri de kullanmak gerekli.. Kisacasi biz bu isin altindan kalkamiyoruz:) internetteki kaynaklarin %99'u pascal grafigi icin.. internetten faydalanabilecegimiz sekilleri hareketlendirecek basit bi anlatim varsa (mucize!) bizimle paylasmanizi rica ediyoruz.. :/

Bluelord
28/11/2007, 19:19
Biraz uzun ve pc yi kasacak bir iş olacak ama hareket edeceği zaman ekranı temizletip resimleri bir sonraki konumda çizdirsen en azından geçicir bir çözüm olabilir. Eğer ödev basit bir hareket ise böyle bir şey kullanabilirsin

KamilORS
28/11/2007, 23:37
Biraz uzun ve pc yi kasacak bir iş olacak ama hareket edeceği zaman ekranı temizletip resimleri bir sonraki konumda çizdirsen en azından geçicir bir çözüm olabilir. Eğer ödev basit bir hareket ise böyle bir şey kullanabilirsin

zaten farsa öyle bir fonksiyon bilmiyorum ama, onlar da arka planda bu işi yapar. ekranı sil yeni çizimi bas.