Tam Sürümünü Görmek İçin : Pixelart - Malikane
Zerzevat Adam
09/08/2003, 04:46
http://www.geyikotesi.com/diger/omer/malikane.jpg
Şöyle birşey yapıyorum kızlar fln palavra o kızları sileceğim oradan :p yakışmadı erkek adama öyle kızlar harem hatun :D
Oraya 1-2 tane aslan gibi Türk delikanlısı koymalı ;)
Neyse genel olarak nasıl?
Orada kızları sırf renk olsun canlılık gelsin millet kızlara bakarken resmin şimdilik yarım olduğunu anlamasınlar istedim
:kihkih:
DesigneR
09/08/2003, 09:34
çıkıngac suyun altındada %30 opacity gözüksün :)
Sedat Atif
09/08/2003, 11:16
Güzel olmuş.
---
Orjinal mesajı gönderen DesigneR
çıkıngac suyun altındada %30 opacity gözüksün :)
+1
---
Sütunlu yapıda niye hiç pencere yok?
Geneli özeli de bilemiyeceğim.
Ama bunlar ev yapımı ise gayet güzel. Yani bunları tek tek çizip sonra fırça falan yapıyorsan diyorum.
Zerzevat Adam
09/08/2003, 15:58
Çıkıngaç için bende öyle düşünüyorum şuan %5 gözüküyor bakalım yapacağım ona birşeyler..
Ev yapımı tamamen tabi ki hazır bursh kullandım ama o nedir sadece 2 yan 1 aşağı yani hazır şekil değil 4 tane darbe vuracağınıza 1 tane darbe vuruyorsunuz ki onlarıda ben yaptım :D
Mesela o aşağıdaki sütundan bir tane çizdim sonra bursh yaptım sonra istediğim yere ekledim...
Korkuluklar öyle...
Kızlar, şezlonglar, havuz, zıplangaç, çıkıngaç, ev tamamen benim eserim bir fotoğrafa da bakmadım direk uydurdum...
Ev neden yarım ve pencere yok diyorsanız daha yeni başladım da dedim bakın başlangıçta nasıl bitince nasıl olacak böyle aşamaları görün istedim
:cool:
Sen bu pixel çizimleri photoshop ilemi yapıyorsun Ömer? iyi bir peysaj yap havuzun çevresine bir yürüme alanı ve onun dışına yeşil alan ve biraz çiçek ;) Gayet güzel...
DesigneR
13/08/2003, 13:01
photoshop ya... üstüne tanımıyorum... herşeyi yapabilirsin.. sadece hayal gücü...
Bkz: www.atamedya.net/kure.jpg :super:
Zerzevat Adam
13/08/2003, 17:24
Şahin abi sağol yapacağım devam ediyorum merak etme...
özcan görmüştüm güzel...
//Bandırmadan sevgiler ;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.