PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : bugünler de browser görüntüleme hatasi ile karsilasan var mi ?

bybye
26/10/2007, 16:25
son birkac gündür kendi websitem de ve daha bircok büyük websitesinde degisik browserlarda bozuk görüntüleme sorunu yasiyorum. internete avusturya'da bir yurt agindan baglaniyorum ve diger bütün arkadaslarimda da ayni sorun var. cogu web sitesinde boyut birimlerinde degismeler, kutucuklarda kücülmeler, fontlari büyük gösterme, ve site icerisindeki cogu elementte kaymalar görünüyor. ve font büyüklügü genelde sürekli degisiyor, arada bir fontlar normal boyutunda görünüyor ve bir süre sonra tekrar fontlari büyük görüntülemeye basliyor. sanki browser görüntüleme standartlari ile oynamalar yapiliyormuscasina sürekli sayfalarda degisik bozulmalar görüyorum. bununla ilgili internette herhangi bir haber yapildigini da görmedim.. sizlerden de bu problem ile karsilasan var mi acaba ?

suan benim sitemin üst tarafindaki 4 adet kutucugun üst kisimlarinin köseleri yuvarlak olarak görünmüyor ve köseye gelmesi gereken arkaplan resmi kutucugun üst tarafinin ortalarinda görünüyor. acaba bu sayfa sizde de ayni mi görünüyor, bilgi verirseniz sevinirim.

www.tutsbuzz.com

Ve bu problem hakkinda bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim ?

Türkçe
26/10/2007, 17:28
Sitenizde anlattıklarınız doğrultusunda herşey normal, bir sorun yok, sadece en üstte sağ tarafta checkbox'ın stili yok ve yazıların bazıları kutuların dışına taşmış durumda..

Ben böyle bir problemle 2 gündür çok nadir bir şekilde karşılaşıyorum, yurt dışındaki sitelerde oluyor bu problem..

bybye
26/10/2007, 18:19
bahsettiginiz sekilde görünmedi bana hic bir browser'da... ilginc bir problem...
tesekkurler baktiginiz icin.
bu sorunu acilen cözmem gerekiyor...

ajnglagla
28/10/2007, 00:45
ilginç, bende de normal gözüküyor her 3 browserda da

bybye
28/10/2007, 02:46
bu konu hakkinda hic bir habere rastlamadim, hatta facebook dahil bircok büyük sitede bozulmalar oldu. cogu bu bozulmalari düzeltti. ben de bir kac gün bekledim belki kendiliginden düzelir diye ama düzelmeyince bende kodlari degistirerek düzelttim. internet explorer'da özellikle gün icerisinde siteyi sola yasli ve ortada degisimli gosteriyordu :) ..

xian_Servers
01/11/2007, 08:17
ilginç, bende de normal gözüküyor her 3 browserda da

operadada sorun olmuyor zaten operanın bozuk gösterme koruması var...genişliği ayarlıyabiliyor...