bybye
26/10/2007, 16:25
son birkac gündür kendi websitem de ve daha bircok büyük websitesinde degisik browserlarda bozuk görüntüleme sorunu yasiyorum. internete avusturya'da bir yurt agindan baglaniyorum ve diger bütün arkadaslarimda da ayni sorun var. cogu web sitesinde boyut birimlerinde degismeler, kutucuklarda kücülmeler, fontlari büyük gösterme, ve site icerisindeki cogu elementte kaymalar görünüyor. ve font büyüklügü genelde sürekli degisiyor, arada bir fontlar normal boyutunda görünüyor ve bir süre sonra tekrar fontlari büyük görüntülemeye basliyor. sanki browser görüntüleme standartlari ile oynamalar yapiliyormuscasina sürekli sayfalarda degisik bozulmalar görüyorum. bununla ilgili internette herhangi bir haber yapildigini da görmedim.. sizlerden de bu problem ile karsilasan var mi acaba ?
suan benim sitemin üst tarafindaki 4 adet kutucugun üst kisimlarinin köseleri yuvarlak olarak görünmüyor ve köseye gelmesi gereken arkaplan resmi kutucugun üst tarafinin ortalarinda görünüyor. acaba bu sayfa sizde de ayni mi görünüyor, bilgi verirseniz sevinirim.
www.tutsbuzz.com
Ve bu problem hakkinda bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim ?
suan benim sitemin üst tarafindaki 4 adet kutucugun üst kisimlarinin köseleri yuvarlak olarak görünmüyor ve köseye gelmesi gereken arkaplan resmi kutucugun üst tarafinin ortalarinda görünüyor. acaba bu sayfa sizde de ayni mi görünüyor, bilgi verirseniz sevinirim.
www.tutsbuzz.com
Ve bu problem hakkinda bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim ?