gurelcenk
26/10/2007, 14:40
Merhaba
yeni bir bilgisayar aldım
ilk hafta bir sorunum yoktu, ancak ekran kartım bozuk çıkınca aynı kartı tekrar temin edip taktım 2.haftadada bu konuda sorun yaşamadım ama o zamandan bu zamana bilgisayarımı açtığımda arada sırada
mavi ekran ve
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
0x00000050 hatasını alıyorum
kapatıp açtığımda düzeliyor.
minidump klasöründe bir .dmp dosyası oluşturuyor ancak onu açacak program bulamadım
google'da biraz araştırma yaptım 0x00000050 hatası yazılım yada antivirüs programı ile ilgili olduğunu yazmış biri
bunun üzerine bilgisayarımdaki baska bir bölüme yeni bir windows kurdum
başka bir virüs programını yukledim
ondada aynı uyarıyı alıyorum...
haxdoor virüsü olabilir deniyor ancak bu kadar tesadüf 2 işletim sisteminde birden beni bulamaz diye düşünüyorum
sizden ricam
bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanız
ayrıca .dmp dosyasını nasıl yorumlayabilirim? , bu konuda bir program onerebilirmisiniz?
online çeviren siteler varmış ancak onları daha bulamadım
syg.
yeni bir bilgisayar aldım
ilk hafta bir sorunum yoktu, ancak ekran kartım bozuk çıkınca aynı kartı tekrar temin edip taktım 2.haftadada bu konuda sorun yaşamadım ama o zamandan bu zamana bilgisayarımı açtığımda arada sırada
mavi ekran ve
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
0x00000050 hatasını alıyorum
kapatıp açtığımda düzeliyor.
minidump klasöründe bir .dmp dosyası oluşturuyor ancak onu açacak program bulamadım
google'da biraz araştırma yaptım 0x00000050 hatası yazılım yada antivirüs programı ile ilgili olduğunu yazmış biri
bunun üzerine bilgisayarımdaki baska bir bölüme yeni bir windows kurdum
başka bir virüs programını yukledim
ondada aynı uyarıyı alıyorum...
haxdoor virüsü olabilir deniyor ancak bu kadar tesadüf 2 işletim sisteminde birden beni bulamaz diye düşünüyorum
sizden ricam
bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanız
ayrıca .dmp dosyasını nasıl yorumlayabilirim? , bu konuda bir program onerebilirmisiniz?
online çeviren siteler varmış ancak onları daha bulamadım
syg.