Tam Sürümünü Görmek İçin : windows xp'mi nasıl onarabilirim?
fbmetincelikfb
24/10/2007, 11:37
merhaba..Windows xp kullanıyorum.HKEY LOCAL isimli yerlerden bir kaç dosya silmiştim.Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda xp aşırı bir şekilde yavaşladı.10 saniyelik işlemi yapmak için 1birbuçuk saat bekletiyor neredeyse.Sorun yazılımda.donanımda değil.XP'yi nasıl cd'den onarabilirim.Onar dedikten sonra ne yapmam gerekiyor?
renegade1905
24/10/2007, 18:23
xp cd'si ile yapamazsın register onarma programları var onları kullanabılırsın
xian_Servers
24/10/2007, 19:41
xp yi cd den onarabilirsin...yalnızca xp yi register onarma programları ile hkey i düzeltebilir yada sistemi geri alabilirsin....
renegade1905
24/10/2007, 19:43
xp yi cd den onarabilirsin...yalnızca xp yi register onarma programları ile hkey i düzeltebilir yada sistemi geri alabilirsin....
windows dosyaları harıcınde işletim sistemini cd ile onaramaz ancak bir ihtimal register programları ıle onarabılır
Sistemi geri almalı bence çözüm olabilir...
renegade1905
24/10/2007, 20:43
o aklıma gelmedı :D
eğer sistemi geri alma işlemi sorununu çözmezse şu adımları deneyebilirsin.
xp cd sa takılı olarak bilgisayarına aç- daha sonra karşına onar penceresi gelecek bunu secmeyeceksin daha sonra tekrar onar penceresi gelecek o zman bu işlemi yaptıgında sorunun çözülmüş olacak.eğer olmazsa başka bir secenek daha var.denediğinde olmazsa haber verırısın.onuda yazarım.kolay gelsın.
xian_Servers
05/11/2007, 16:28
sistem geri yükleme ayarlar max' ta olması ne kadar geri alabileceğiniz ile ilgili... tercihim 9mb olması....
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.