Tam Sürümünü Görmek İçin : dergi tasarımında dizgide dikkat edilmesi gereken hususlar
Merhaba, dergi sayfasına import ettiğim metinleri corel programıyla elimden geldiğince sorunsuz yerleştirmeye çalışıyorum. Yazıyı fullemek zorundayım malesef ve tireleme yapmam gerekiyor bazı noktalarda. Böleceğim kelimenin hecelerini tire koyarak ve space tuşuyla ayırıyorum bu doğru yöntem midir? Ayrıca satır aralarını belirlemekte zorlanıyorum. Sütunlar birbirine bağlı olsalarda shape (F10) ile sadece seçili sütundaki satır aralarını düzenleyebiliyorum. Tüm sütunları düzenleme imkanı (freehand gibi) corelde var mıdır? Şimdilik bu kadar:)
xian_Servers
15/10/2007, 21:34
alakasız ama arkdaşım bana bi dergi örneği ufak bi tane upload edebilirmisin ?
Çok alakasız oldu ve sanırım benim soru kaynadı sayende. Site yönetiminin soru içinde soru olan konulara müdahale etmesi çok yerinde olacaktır. senin derdine gelince; www.dergiler.com adresinden istemediğin kadar örnek bulabilirsin. Sadece google açıp dergi demen yeterli olurdu...
xian_Servers
16/10/2007, 17:31
bulabilceğim biliyorum google özürlü değiliz ben seni yaptığın örneği denemeye çalıştım ama soruyu yanlış yazmışım birde konu kaynamaz bakan sona bakmaz konuya bakar varsa bilen cevaplar ;=
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.