PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Lanet olsun böyle hosta

Jehovah
09/10/2007, 16:02
yahu ilk başlarda iyiydi.. sonradan iyice bozdular... yahu 24 saatte bir site 20 saat off olurmu? sorduğumda hemen ttnet.. herkesin yurt dışı çıkışı var ama buranın yok.. onlara gelince sorun var ttnet yurt dışı çıkışında.. bi soru soruyosun kolaysa hemen cevap. yok işlerine gelmiyosa suçlularsa hayatta cevap bekleme..

ns tanımlayacam sabahtan beri bekledimki panel açılsın diye.. açılamadı bi türlü. 10 dakika önce açıldı işte..

şimdide giremiyorum

Error: The amount of Plesk resources you operate with has exceeded the limits defined by your current product license. Please contact SWsoft sales department in order to purchase a new licensed key.

bu hata..

aldığım alacağım güne lanet olsun ya. vallahi insanı bezdiriyolar.
45dakika önce mesaj attım msnde hala bekliyorum. 2saatten fazla süre öncede mail attım onada cevap bekliyorum.

Hata: Çalıştırdığınız Plesk kaynakları güncel ürün ruhsatınız ile tanımlanan sınırları aştı. Lütfen yeni ruhsatlı bir anahtarı satın almak için SWsoft satış departmanıyla temas kurunuz.

nedir bu yahu..
vallahi dikkat edin arkadaşlar aldığınız yere..
ucuz falan diyede sakın almayın..
benim anlaşmama göre çok farklıydı şimdi çok farklı oldu.
benim bildiğim değişimler tüketici yararına olur. ben daha fazla ödüyorum ama daha az alıyorum.. resmen salak sanıyolar. gerçi sorun değil zaten girilmiyo siteye %90... açık olduğundada 5 dakikada bir kopuyoruz.

MOnurCe
09/10/2007, 16:46
Hangi host?

xmls
09/10/2007, 17:14
Ee hangi firma bu?..

hmustak
09/10/2007, 17:30
forumda üye olupta canavar gibi host hizmeti veren arkadaşlar var; görüşmeni tavsiye ederim. ( HaoKah, Ömer vs.)

KaravanaBatu
09/10/2007, 18:48
Evet Jehovah firmanın adını yazarsan en azından başkalarının canı yanmaz, hemd de belki firma ders alır (!). Geçmiş olsun.

kostebek
09/10/2007, 23:13
Error: The amount of Plesk resources you operate with has exceeded the limits defined by your current product license. Please contact SWsoft sales department in order to purchase a new licensed key.

Plesk lisansı almanı veya yükseltmeni tavsiye ediyorlar. ( Host firman için yani.)

acilen firmayı değiştir bi işler çeviriyorlar :D

Jehovah
10/10/2007, 09:46
:)
www.uzak.net.tr

10 saat sonra mail atmışlar. genel sorundur düzelmiştir diye..
cidden tavsiye etmiyorum arkadaşlar... belki kullanan vardır ve memnundur ama component olarakta persits ve cdo var sadece :)

neler oldu bu firmaya..
ya sırf sinirlendiğim için gittim dedicated aldım bende.. orda tutucam siteleri.elimin altında olsunlar.
bi aralar savunmaları ddostu. siteye 2 kere giremiyoduk hemen banlanıyodu herkes.
hostbuldada tartışması olmuştu.
ya okadar şikayet edince birden ttnetin yurt dışı çıkışı düzeldi galiba. artık site daha fazla on. bana garezi var kesin bu ttnetin.
ya 0 server bilgisiyle aldım sunucuyu... ama sanki bunlardan daha profesyonelmişim gibime geldi. kullanan ve iyi tarafını gören varsa (çocuk oyuncağı sorulara verilen teknik destek hariç.) memnunum diyorsa helal olsun derim.bu son ayım artık ne çalışırım bi daha burayla nede birisine tavsiye ederim.
ayrıca bu firmanın sunucuları sistemnetteymiş.

arkadaşlar ismini vermek istemedim pek çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz diye reklamlarını yapmak istemedim.

benim benim gibi arkadaşlara tavsiyem ucuz diye biryerlere gitmesinler. ucuzluk yetmiyor tek başına. adam dün msnde 2 saat yazmama rağmen 1 harf dahi yazmadı ya çıktı sonra aynı şekil. görmemiştir diyecem ama msn ye girer girmez yazmaya başladım.. komik ya..

ajnglagla
10/10/2007, 10:20
tamamdır, kişisel defterine not düştüm; uzak.net.tr den uzak durulacak :D

anov
10/10/2007, 11:50
Jehovah, wildcard subdomain olayının peşinde olanlardan biri de sendin bu yeni hosting de o mevzuyu da denesene.

IIS eklentisi kurmadan gelen isteklerin hepsi aspnet_isapi.dll e gitmiyor. Eklenti kurmak lazım.

Jehovah
10/10/2007, 19:19
evet ya aslında onu denemek ilk maksadım. ama eski hosttan dosyaları alamadımki.. site açılıyor ftpye giremiyorum. panel lisansı biter site full off olur. ama şimdi bu mevzununda peşinde koşucam. dns mevzusunu çözdüm.. domainim mynettendi. mynette ip ekle yazan yerden siteye atadığım ipi ekleyince yönlenme sorunu kalmadı. ama ns olarak hala mynet görünüyor :)

Eretna
10/10/2007, 20:53
bence türkiye host işi biraz düşündürücü. yani güzel bir hosting veya reseller veyahut server almak yada kiralamak çok pahalı. ucuz olsun yada orta derece olsun dediğimizde de bu tür firmalara denk gelmemiz gayet normal. allah bizi onların şerrinde korusun :d

Jehovah
10/10/2007, 21:33
:) hocam vallahi bıkkınlık geldi ya.. açacam açamıyorum. 20 saat off.. gidiyo geliyo. mesaj yazıyosun gönder diyosun bi bakıyon gitmiş.

yurt dışından aldım bende. bilmiyorum ama öğrenemem anlamına gelmiyo. bi kaç ufak sorun vardı hallettim. sonuçta host hizmetide vermeyeceğim için olan bilgimle bile bana yeteceğini umuyorum.

MOnurCe
11/10/2007, 01:20
Aslinda kendi ulkende almanin da avantajlari da yok degil!

Jehovah
11/10/2007, 01:32
mesela?
negatif ve pozitif yanlarını bilmek açısından soruyorum..

MOnurCe
11/10/2007, 01:47
En basitinden sunucu yakin olur, ayrica turkce anlasip bir is yaptirmak cok daha detaylidir, yabanci bir siteden alirsin, adminlere mesaj yazarsin, o da eksiksiz bir ingilizce edebiyati gerektirecektir tabi ki, admin ler cok pimpiriklidir, anlamadik deyip sineye cekebiliyorlar, gorusme ve soru sorma imkanin kisitli/az dir.. vs vs vs

ByVista
15/10/2007, 10:10
uzak net semih'in :) bizzat tanıyorum. 2 sene hizmet aldım. sonra kendi sunucuma geçtim..

Jehovah
16/10/2007, 18:02
evet bende biliyorum semih in olduğunu.. şimdi hala onun galiba ama satıldı gibisinden bi söylenti vardı. fakat hala semihin sanırım.

Not: bunu yazarken site yine off :D 15 dakkadırda off bekliyorum on olabilmesini. :)