Tam Sürümünü Görmek İçin : ghost
norton ghost tan daha hızlı klonlayan bir pro varmı acaba norton ghost sadece windows 4 dakka ya kuruyor daha hızlı kuranı varmı ?
fasttech
06/08/2003, 09:55
F1 pilotu mu olmak istiyorsun dostum?:D
;)
:))) fazla surat acı getirmez.. :)) seviyom surati :)) keske soyle 2 1 dakkay sistem kuarn prolar cıksa :)):hmmm:
PowerGuest 'ın (Hanı su mucıze program Partition Magic'ın yazarları) Driver Image adında bır programı daha var sanırım.. Hızını bılmıyorum ama yeteneklerı sahane.. Nerdeyse ımagenı alamadıgı dosya sıtemı yok (ntfs,ext2,ext3 vs..).. Tavsıye ederım bı dene..
Su adresten 7.0 versıyonunun deneme surumunu cekebılırsın.. http://www.powerquest.com/driveimage/
Bırde tabı google a bakmayı deneyebılırsın..
Scorpion
24/10/2003, 17:15
Konu baya eski ama drive image aldığı kopyayı cd içine parçalayarak işlem yapıyormu yani aldığım yedek 1.2 veya 1.3 gb olursa bunu 2 cd ye atıp sonra redhat kurar gibi cd 1 cd2 şeklinde gidebilirmiyim?
Dediğin kısmı çok incelemedim ama eğer bir boyut ayarlama kısmı varsa (ki bence vardır) oradan istediğin boyuta getirip parçalara ayırabilirsin.
Birden fazla parça olduğu zaman (.gho 2Gb'dan büyükse) bir sonraki parçanın yerini sorduğunu biliyorum.
Scorpion
24/10/2003, 22:27
hıım programı indirdim ama çalışmıyor... sanırım kurulumu sırasında bir hata oluştu...
quisimodo
10/04/2004, 15:10
Acronis in sitesini bir ziyaret ediver
HiperAktif®
10/04/2004, 16:00
Konu baya eski ama drive image aldığı kopyayı cd içine parçalayarak işlem yapıyormu yani aldığım yedek 1.2 veya 1.3 gb olursa bunu 2 cd ye atıp sonra redhat kurar gibi cd 1 cd2 şeklinde gidebilirmiyim?
benim bildiğim yapmıyor.
ahmetkutu
09/08/2004, 05:20
Dedim biri acaba Acronisten bahsedecek mi bu Ghost mevzusunda ama quisimodo bahsetmiş çoktaaan. Arkadaşlar Ghost Nortonla alınmıyor artık Acronis True Image 7 ile alınıyor! Sistem çalışırken bile imaj alıp geri yükleme yapabilen, network desteği çok iyi olan (bootable cd yaparsanız hiç sistemsiz bir pcyi biostan cdden başlatıp ağ komşularını bile direk görebiliyorsunuz, ağdan imaj işlemleri oldukça kolay) mükemmel bir yedekleme yazılımı. Deneyin derim...
Bu arada programın 8.0 versiyonu çıkmış. Aşağıdaki adresten 15 günlük trial'i indirilebilir.
http://www.acronis.com/files/trueimage8.0_d_en.exe
Bu programı eskiden taaaaaa win98 zamanlarında kullanıyodum çokta işime yarıyodu bugünlerde buna yine ihtiyaacım oldu fakat xp de çalışmıyo galiba bu meret. o yüzden update dosyası var onu indiriyorum inşallah olur 40.7 mb olduğundan indirmeyi beklemeden buraya yazmak istedim inş. kullanbilirim.
Sonucu sizde yazacam (Tabi unutmassam :P
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.