Tam Sürümünü Görmek İçin : hotmail.com niyeki?
ya millet merak etmek beles deyilmi
bu hotmail kullanicilari 2 Mb alanla ne yapiyorlar kim ve niyeki hotmail kullanirki
hic bir fikri olan varmi?
Bırıncısı ucretsız.. Ikıncısı 2MB alan bazı durumlarda ıse yarıyor.. Ornegın cok yararlı ve boyutları kucuk bazı aracları kendı maıl adresıne gonderıp ıhtıyac duydugun heryerde bunlara ulasman mumkun..
Ucuncusu kac sene oldu bılmıyorum ama daha once kullandıgım mail.com gıbı gunun bırınde kalkıp ben paralı oldum arkadas demıyor. (daha sonra vazgecse bıle..)
Dorduncusu outlook turu programlar ıcın pop3 destegı sunuyor.. Ve son olarak MS her gecen gun bu servısı gelıstırmeye devam edıyor..
Bunun yanında hızı, saglamlıgı kullanım kolaylıgı ve sundugu dıger ımkanlarıda sıralayabılırız tabı (spam maıl fıltresı, adres defterı, zengın metın, html destegı gıbı..)
Umarım tum bunlar yeterlı gelmıstır?
bunlar yahoo dada var
hem 8 mb
Belkı yahoo ıle baslasaydım yahoo ıle devam ederdım ama.. Bu saatten sonra ek 6mb yer ıcın yahoo kullanıcagımı sanmam.. Sanırım bu nedenle ınsanlar daha ıyı alternatıfler cıksa bıle hotmaılı kullanmaya devam edıyor.. Yanı maıl adresı, telefon numarası gıbıdır bılıyosun.. Degıstırmek ıstemezsın..
hakli ola bilirsin sanirim
hotmail
yünlendirme hizmetide sunmuyor
hotmailde kaldin hunter nanik nanik :p :p :p
ya salla derdin o olsun yani ismi
Orjinal mesajı gönderen kara_lahana
bunlar yahoo dada var
hem 8 mb
Yanılmıyorsam hotmailin yeni üyesi ile eski üyeleri arasında alan boyutu farkı var. Yani hotmail belli zaman dilimlerinde alan boyutunu arttırıyor.Yoksa bunu yahoo mu yapıyordu.
Herneyse bence hotmail yahoo arasında pek bir fark yok
sonuç olarak ikiside aynı görevi görüyor. yok alan boyutu açısından bakıyorsan öyleyse sanal depolar kullanman daha mantıklı.
hotmailde kaldin hunter nanik nanik :p :p :p
Bugün bu forumdaki espriler benim doymuş kahkaha oranımı çok artırıyor. Sıcakta bayılıp kalacaz bir yerde :D
arkadaşlar as400 formatında olan bi dosyayı excel veya word formatında nasıl açabiliriz?bunun için kullanılacak yardımcı programlar nelerdir?
programın ismi as400 printer programı enedim ama excel veya word de açamıyom yardımı programlar kullanıp başka yerde kaydedip atmaya çalışıyom onada izin vermiyo
Orjinal mesajı gönderen kerem
arkadaşlar as400 formatında olan bi dosyayı excel veya word formatında nasıl açabiliriz?bunun için kullanılacak yardımcı programlar nelerdir?
konunun başlığı ile hiçbir bağlantı kuramadım..
sessiztelik arkadaşım acil bi konu üzerine mesej yolladım bi bağ kurmana gerek yok kusura bakmayın
hotmail iyidir. sonuçta bill amcanın :)
Adrenalin
04/08/2003, 16:49
Ya günde 100spam mail gelen bir mail nasıl kullanılır 2 gün açmasan mb doluyor istemeden :) Bi deniyim dedim block ladığım adresler Block Sender'ı doldurdu ama yinede günde 20 mail silmek zorunda kalıyordum... Bunu tek başaran mail HOTmail belki bu yüzden tutuyor. İnsanlara sürekli mail geliyor. yalnızım diyen herkes ordan açıyordur ve gelen her maili tek tek okuyup mutlu oluyorlardır :p
Orjinal mesajı gönderen kerem
sessiztelik arkadaşım acil bi konu üzerine mesej yolladım bi bağ kurmana gerek yok kusura bakmayın
yo önemli değil bua arada kullanıcı adım sessiztelik(yada terlik bayağı komik ya) değil sessiztetik tir.
Kerem bıldıgım kadarıyla as400 bı cesıt bılgısayar, IBM tarafından uretılıyor ve donanım yada ısletım sıstemı olarak bıldıgımız PClerden oldukca farklı..
Bu durumda bu dosyayı PCde acmanın ımkanı yoktur belkı.. Yanı belkıde as400 den o dosyayı alırken PC formatında ıstemelısın.. Yada PC ıcın as400 emulatorlerı vardır bılmıyorum.. Kı dosyanın nıtelıgınden de (metın dosyası, calıstırılabılır program, kutuk dosyası vs..) bahsetten belkı daha cok yardım olabılırız..
Son olarak googleda as400 den pcye seklınde bı arama yapabılırsın belkı? Yanı as400 to pc
@kara_lahana avatarıma hıc goz atmadın sanırım.. Sence karsısında durulup nanık cekılecek bı yaratıga benzıyormuyum :)
arkadaşlar www.gawab.com türkçe destekli müslüman sitesi 15 mb alan pop3 destek stmp falan herşey verio 4x4 lük bi bakın kimse de bilmio istediğiniz nicki kapın..
hantır senin awatare nemesis dimi ona benzio ?
Orjinal mesajı gönderen sessiztetik
konunun başlığı ile hiçbir bağlantı kuramadım..
yadirgamamak lazim bu gibi tipleri bagrimiza basmak lazim eleman israfci davranmiyor bak yeni konu acmakdansa bu konu nasil olsa yeni deyi altindan devam etmis
arkatarafi yazilmamis olan kagitlari müsvette yapanlar olurya onun gibi
yadirgamamak lazim bu gibi tipleri bagrimiza basmak lazim eleman israfci davranmiyor bak yeni konu acmakdansa bu konu nasil olsa yeni deyi altindan devam etmis
arkatarafi yazilmamis olan kagitlari müsvette yapanlar olurya onun gibi
Yok bu Yuzuklerın Efendısı'ndekı Uruk-Hai..
Orjinal mesajı gönderen Adrenalin
Ya günde 100spam mail gelen bir mail nasıl kullanılır 2 gün açmasan mb doluyor istemeden :) Bi deniyim dedim block ladığım adresler Block Sender'ı doldurdu ama yinede günde 20 mail silmek zorunda kalıyordum... Bunu tek başaran mail HOTmail belki bu yüzden tutuyor.
HOTmail deki bu spam olayının nedeni ne olaki
herkes bu konudan muzdarip
cok kolay populer mail adresi oldugu icin ve 3 milyon kisi orda mail yazismaya calsitigi icin
sen bombalamak isteseydin hangi mail adresini bombalardin
hotmail
gawab mukemmel ...
cool...
alex4all.com u sectim ben domain seciminde o daha ii
gawab.com un uyelik forumundaki status secenekleri:
evli,dul,bosanmis,sozlu,bekar...
adamlar copcatanlik da yapiyo ek is olarak demek :) utanmasalar "bakire,bi kez sarhosken,bilincli olarak bi kezligine,tecavuz kurbani" gibi seylerde koycak nerdeyse...
ama cok iyi hizmet hosuma gitti
Mingitau
05/08/2003, 18:40
s1h!n seni eski bir üye ile aynı kişi olduğunu düşünebilir miyim?
Gene de kim olursan ol bu şekilde bir mesaj yazmamış olmanı dilerdim...
ana ! kimi dusundugunu ogrenebilir miyim?
Mingitau
05/08/2003, 18:45
Orjinal mesajı gönderen Junkie
arkadaşlar www.gawab.com türkçe destekli müslüman sitesi 15 mb alan pop3 destek stmp falan herşey verio 4x4 lük bi bakın kimse de bilmio istediğiniz nicki kapın..
Hulen sen böyle şeylere de dikkat edermiydin?
Cık cık :p
eskiden kim oldugumu ogrenmek istiyorum
hotmail selpak / gilette gibi birşey artık, internetle yeni tanışan bazı insanlardan "hotmailin ne" gibi sorular geliyor.
hotmail ve yahooyu diğerlerine tercih etmemin sebebi kesintisiz kullanabilmem. Türk webmasterları desteklemek için 2 kez onların mail hesaplarını kullandım, birkaç ay sonra dükkanı kapatıp gittiler ortada kaldım. hergün de "yeni mail adresim bu , yok yok yine eskisi" demek iyi olmuyor ...
Volkan Uzun
05/08/2003, 23:16
axiona özel sorular için özel mesaj kullanılabilir.
telsim o kadar cazip kampanya sundu ama gecmedim çünkü cep no değişssin istemem, hotmailde de öyle sanırım. bunun dısında spam olayına epey çözüm getirdi ms, günde hotmailden sadece 100 mail atabilirsiniz sanırım :)
ayrıca messenger i severim.
bana da özel msg için özel mesaj kullanılabilir :P
abi sasirtti adam cvp da yazmiyor ozel msg atmayi da bilmiyorum daha yeniyim forumda.bisey dicekde demiyomus gibi :D
sanal_programci@@@@@@@
ayrıca messenger i severim.
@@@@@@@@@@@@@@@@
peh hala herhangi bir maili msn sayfasinda net sisetemine ekledigin zaman
o mail adresiylede messanger kullana bilirsin ne kadarda millet messanger icin hotmailden mail alsada gereksiz benim messanger mail adresim web.de adli bir alman serverindan
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.