Tam Sürümünü Görmek İçin : GoDaddy Hakkında
Arkadaşlar godaddyden economy host (43.05$) ve bir normal domain aldım (.com 9.15$) toplamda 52.20$lik alışveriş yaptım..
Hosting Control Panel'den gerekli host setup işlemini yaptım fakat siteme girince çıkan sayfayı görmek için burdan buyrun (www.daimaoyun.com)..
Şimdi ne yapmam lazım FTP ile bağlanmak için?
Nasıl bağlanmam lazım?
Godaddyden alışveriş yapanlar neler yaptıklarını anlatabilirler mi?
Teşekkür ederim.
apranaxfort
12/09/2007, 21:26
Ben godaddy kullanıyorum aslında işlemler çok kolay şu an açamıyorum godaddyi bağlantım problemli isimleride hatırlamıyorum bölümlerin :)
Şöyle tarfi edeyim sana hosting kontrol panelini açınca sanırım 3. sekmede Password Valut diye bişey olması lazım ordan ftp şifreni oluşturuyorsun ondan sonra en geç yarım saat içinde update ediliyor şifren(ortalama 1-2dkda aslında) sonra ftp clientinden direk bağlanabilirsin
Ayrıca ingilizcen varsa help bölümünden yardım istediğinde en geç 12 saat içinde cevap yazıyorlar müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi
Ben godaddy kullanıyorum aslında işlemler çok kolay şu an açamıyorum godaddyi bağlantım problemli isimleride hatırlamıyorum bölümlerin :)
Şöyle tarfi edeyim sana hosting kontrol panelini açınca sanırım 3. sekmede Password Valut diye bişey olması lazım ordan ftp şifreni oluşturuyorsun ondan sonra en geç yarım saat içinde update ediliyor şifren(ortalama 1-2dkda aslında) sonra ftp clientinden direk bağlanabilirsin
Ayrıca ingilizcen varsa help bölümünden yardım istediğinde en geç 12 saat içinde cevap yazıyorlar müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi
Status : hosting root yaptım. sanırım bu benim kullanacağım?
Maalesef ingilizcem yeterli değil.
Teşekkür ederim bu arada yardımın için.
ftp.siteminadi.com seklinde mi baglanıyorum?
apranaxfort
12/09/2007, 21:59
evet o şekilde bağlanıyorsun
ok tamam herşey oldu teşekkür ederim. fakat oluşturduğum MySQL veritabanında SQL sorgumu nasıl çalıştıracağım onu anlamadım.
apranaxfort
12/09/2007, 22:20
onuda kontrol panelinden mysqli seçeceksin yeni veritabanı oluşturacaksın sonra o veri tabanına tıkladığında phpmyadmin çıkacak ordan sql sorgularını gönderebilirsin
cuteftp de... www..... diye girersin ftp ne..Godaddy cok sağlam bir yer...seviyorum:)zati sana bilgi maili gelmiştir.
aynadaki
06/11/2007, 10:25
godaddye kaydolduğunda sana bütün bu bilgilerin kayıtlı olduğu bir mail yollanıyor zaten. inboxunu derinlemesini bi karıştırman lazım. sorunun hallolmadıysa msn den ulaşabilirsin. bi daha aklında olsun godaddyden alışveriş yapmadan önce google da "godaddy coupon codes" gibi bi arama yap %15-20 indirimle alırsın bidahakine aynı hostu...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.