PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Dorukweb.net bilen var mı?

sami
10/09/2007, 09:28
Merhaba arkadaşlar;
Dorukweb.net ten hosting almayı düşünüyorum saha önce kullanmış olanınız var mı?

Virtuozzo
10/09/2007, 11:03
Birinden / bir yerden hizmet almayı seçmen için mantıklı gerekçelerin olmalı.
Sitesi bile olmayan birinden hosting alman için nedenlerin nedir ki acaba?

kostebek
21/09/2007, 22:08
Adresi yanlış yazmış sanırım

http://www.doruk.net.tr/ Beşiktaş / İSTANBUL da ;)

Ömer
22/09/2007, 11:19
hayır ikiside farklı net.tr olanıda söyleyelim o zaman sağlamdır :)

Dorukweb.net ama bunu duymadım hiç isimi doruk.net.tr den araklamışlar gibi :)

rkstyle
29/09/2007, 19:13
doruk.net.tr bu işi yıllardan beri cok saglam bi sekilde hizmet yapior :D

By.Ahmet
01/10/2007, 05:41
doruk.net.tr gerçekden sağlam bir şirket 1 yıl çalıştım

wedo1style
02/02/2008, 22:33
Birinden / bir yerden hizmet almayı seçmen için mantıklı gerekçelerin olmalı.
Sitesi bile olmayan birinden hosting alman için nedenlerin nedir ki acaba?
bu düşüncene katılmıyor ..

yaptığı işni arkasında durulan daha doğrusu tuttuğunu koparan herkesden alınabilir şirket yada kuruluş olunmak zorunda değil.

TechEngineer
03/02/2008, 19:12
Doruk.net.tr köklü,sağlam bir firmadır.

Internet hizmetleri alırken mutlaka alacağınız sitenin KURUMSAL olmasına özen gösteriniz. Vergi numarası sitesinde yoksa alarak kontrol ediniz. Eğer şahıs hesaplarına para transferi ediyorsanız kandırılıyor olabilirsiniz. Firma hesap numalarını isteyiniz.

Sitenin kurumsal olması sizin için ileriye yönelik güvencedir. Kötü hizmet bile verse bir gece siteyi kapatıp sunucuyu sıfırlayıp. Ertesi gün sitenize girmek istediğinizde sitenizin yerinde yeller estiğini üzücü bir şekilde öğrenmezsiniz.Tüketici haklarınız kurumsal sitelerde mevcuttur. Hizmette kusur bulursanız paranızı geri alma hakkınız var. Kurumsal olmayan sitelerde ise bu karşı tarafın insafına dayalıdır.

10 yıllık deneyimlerime dayanarak size nu konuda ki tek tavsiyem biraz daha pahallıda olsa KURUMSAL Bir Siteden İnternet Hizmetleri almanızdır.

Paralos
06/02/2008, 23:54
bence sağlam bayisiyim çünkü :D

GeCe_
07/02/2008, 02:02
Turkiyede çalıştığım onca hosting firmasından sonra tekrar yurtdışına çıktım. Kurumsalınıda gördüm. Her gün server sorunları, açıklar. Yetersiz iletişim. Türkiyede bu işi gerçekten iyi yapan firmalar tabiki var. Ama ücretleride ona göre. Şimdi aşağıdaki özelliklere bakarak lütfen biri bana neden Türkiyeden host almam gerektiğini söyleyebilirmi?

600 Gigs of Web Hosting Space
6,000 Gigabytes of Bandwidth
Host UNLIMITED Websites
99.9% Uptime Guarantee
45 Day Money Back Guarantee
CGI, PHP 4 & 5, RoR, Perl
MySQL, SSH, SSL, IMAP, POP
cPanel Hosting
24/7/365 Upgraded Support (ki bu konuda inanılmaz iyi çalışıyorlar)

Only $7.95 /month (%20 indirim yapıyorlar ara sıra o hariç)

Tabi anlatmak istediğim her 600 Gb alan veren host guvenlidir değil. Aksine kuşkuyla yaklaşmak gerek. Yukarıdaki örnek dünyanın en iyi host firmalarından birtanesinin paketi.

ghost
07/02/2008, 12:42
dorukweb.net alma derim admların hh deki yorumlarını kendileri yapmış gibi :D + yorumdki sitenin sahibi whois cektiğimizde sitesini dorukwebden almadığı ortaya cıkıyo :D

gkbrkbykn
07/02/2008, 13:11
açıkcası 13yıldır hizmet veren bir kurumdan daha iyi bir web sitesi beklerdim... sanırım 13 yıl önceki siteleriyle devam ediyorlar..