PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bir websitesinin haklarının alımı

Farkow
08/09/2007, 19:49
kültür bakanlığında araştırma yapamam rağmen bilgisayar programları ile ilgili bilgi bulmuş olup websitelerinin telif haklarını almak hakkında bulamadım.
websiteside bir bilgisayar programıdır diye cevaba başlamayınız çünkü kültür bakanlığı bilgisayar programının telif hakkını almak için dijital olarak programın kopyasını istemektedir. websitesinin digital kopyasini cikarirsak kodlarını vermiş oluruz.

eğer websitelerinin telif haklarının alımı konusnda bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum simdiden tskkurler...

Jules
08/09/2007, 19:51
telif haklarının alımı için sitenizin kodlarını noterin onaylaması lazım sanırım.

Farkow
08/09/2007, 19:56
telif haklarının alımı için sitenizin kodlarını noterin onaylaması lazım sanırım.

peki bunun ucreti hakkinda bir bilginiz var mi

apranaxfort
08/09/2007, 21:09
Hocam hiç uğraşma noterle derim noterde onaylatman için kodların hepsinin çıktısını alıp onların her sayfasını onaylatman lazım

www.tasdix.com buraya üye ol kaynak kodlarını ziple istersen 128bitlik falan bir şifreleme aracıyla şifrele dosyanı sonra tasdiklettir böylelikle hem kaynak kodlarını korursun hemde artık sana ait olur yani tasdix.com çalışanları bile senin kodlarını çözemez şifreyi bilmeden

fiyatı ilk tasdikleme için bedava sonrakiler için 5ytl dosyalarını zipleyip tek seferde yüzlerce şayi bile tasdikletebilirsin yazılımcı adama noter falan uymaz...

by_ram
18/09/2007, 15:05
büyük bir boşluk bu gerçekten.... Diğer ülkelede durum nasıl acaba?

Azam
18/09/2007, 15:07
büyük bir boşluk bu gerçekten.... Diğer ülkelede durum nasıl acaba?

Büyük bir boşluk olan durum nedir, yasaların bu konuda düzgün bir çalışma yapmamış olması mı yoksa konu içerisinde geçipte benim göremediğim bir nokta mı ?