Tam Sürümünü Görmek İçin : 0nternet Cafe AÇma?
eylem_guler
02/08/2003, 12:06
Arkadaslar merhaba...
internet cafe açmak için neler gerekli?Bilen var m1? Ya da internette nerde bulabilirim?
Bes on makına, bı CounterStrike cd sı, bı okadarda masa sandalye..
Mingitau
02/08/2003, 12:27
Ertuğrul Harikasın yine ya... :p
Sanırım bu işi tanıdık bir internet kafe işletmesinden öğrenebilirsiniz. Kar zarar vs vs konusunda da bilgi alabilirsiniz. Ama HunTER ın dediği doğru ayrıcana Oyun oynatmak için Atari salonu izni de almanız gerekiyor sanırım.
Ha birde kullanacağınız mekan herhangi bir okula 500m uzak olmalı, ki ben bunu hiç anlamaz bir çok okulda kadro eksikliğinden Bil Lab Net kafe yerine kullanılır.
aslında 500 m uzak olayı değil bizim okulun 25-27 adım ötesinde bir internet kafe war gayet iş yapio üstelik bizim okulun çit (dikenli tel) lerinin yanında ilçe milli eğitim müdürlüğü war ve bizim okul çevresinde 3 tane okul war buda böyle bir kural olmadığı anlaşılıyo sanırım birde int. cafe için ruhsat olayı war awcılarda 1000 e yakın kafe vardı (int) bunların 750 si ruhsat olayı yüzünden kapandı.Ruhsat için apartmanda oturan herkesin imza vermesi gerekio açılsın die.
birde int cafe yönetim programı tinasoft.com adresinde war bu adamlar bizim orada 75 ülkeye satıyolar bunu ama türkiyeye beleş .
56kmodem
crack programları...
Junkie senın dedıgın adam bu yasa cıkmadan once acılmıs yada ruhsatını almıs olmalı.. Yoksa cıdden okulun yada benzerı yerlerın 500m yakınına ınternet cafe bar pavyon vs.. acmak mumkun degıl.. (Aslında burdan da anlasılıyorkı ulkemızde ınternet cafeler ve meyhaneler aynı kefeye konulmakta..) Tabı yınede kesın konusmayayım.. Hersey ruhsatı verecek memurun ımzasına bakıyor nede olsa..
öyle olmalı çünkü 4-5 senelik bi internet kafe ..
eylem_guler
03/08/2003, 10:56
Arkadaslar ilginize tesekkür ederim...
Baslangicta on bes kadar makine, server falan...
Donanim sorunu yok...
Mekan da var..
Sorun bizim prosedürler...
Oyun izni için 200 metre gerek falan filan..
:) Neyse
Yani onayi verenin ruhsal durumuna falan bagli bizim ruhsat isi..
Biz gerekeni yapal1m da sonra sorun çikmasin.Amaç o.
internette nerde bulabilirim. Tinasoft.com'a bakalim bi...
Kolay gelsin..
sen bence ruhsatı verecek olan memuru tanıyan birini falan bul herşeyi halledersin :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.