PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Şu anda forumda 865 kayıtlı üye ve 8 misafir var.

ASA
01/08/2003, 21:14
Bir ara mail auth ve anti-robot resim olayini aktifle$tirmesi gerekecek admin biraderlerin.

Bu arada bu floodu yapmaya cali$an arkada$ kimse, mail adresim asa@sis.com.tr gelsin bir ayar cekeyim o e$$ek sipasina.

Ailesinde suc ama, tasmasiz dola$tirmasinlar $unlari, belediye zehirler sonra, belediyeden kacarlarsa bana du$erler, mama yaparim onlari kopegime.

:cool:

p4r4h4t
01/08/2003, 21:18
psikolojik sorunlari var galiba... ishten falan mi atildi kiz arkadasimi birakti allah bilir... durumu vahim

Mingitau
01/08/2003, 21:52
Bi anda 5 bin küsur üyemiz olmuş :p

gardiyan
01/08/2003, 21:55
5400 lerde üye oldu !

Junkie
02/08/2003, 00:13
Allah indan bulmalı

xXx
02/08/2003, 09:57
5400 sefamız olsun kııssskananlar çatlasınn:D

HunTER
02/08/2003, 10:07
Aslında burdan kendısıne bı alay sey sıralamak mumkun ama.. Kendımızı yordugumuza degmez..

JARGON
02/08/2003, 13:25
vBulletin in yeni versiyonlarindada varmidir bu acik bilmem ancak bukadar cok phpci uyesi olan bir sitenin (ceviz.net) bir an evvel bu acigi kapatmasi gerektigini dusunuyorum (hala kapatilmadiysa)..

HunTER
02/08/2003, 13:38
Kappattı.. Yanı hanı image kontrol olayı varya.. Kayıt olurken sıze gosterılen resımdekı karakterlerı gırmenız gereken kontrol.. O eklendı foruma.. Ve artık guest gırısınede ızın verılmıyor sanırım.. Yanı forumu ızlemek ıcın uye olmak zorundasınız..

Aslında ne gerek vardı bunlara dımı.. Sorunlu bı adam yuzunden yok yere ınsanları ugrastırıcaz..

Mingitau
02/08/2003, 14:18
Gerek varmış demek ki, herkes sorunsuz değil :p

Sahin
03/08/2003, 02:44
Aslinda guestlere kapatmak istemezdim ama maalesef sevgili ASA'nin dedigi gibi zincirsiz dolasanlar yuzunden kapamis bulunmaktayiz.
Ama anlamadigim yinede guestler forumda gezinebiliyor.:rolleyes:
Olay aninda maalesef foruma bagli degildim ama hem taskin.com hem vbulletin bu tip saldirilara karsi dayaniklidir bu bu nedenle pek endisem yok.

Adrenalin
03/08/2003, 15:41
Google nin önbelleğinden rahatlıkla geziliyo ve guest olarak sayıyor :) Üyeliğe bişe demicemde guest gezmenin ne zararı var ? Sonuçta foruma değilde ana sayfaya girerekte flood olmaz mı ?

EAN
03/08/2003, 23:09
Hiç birşeyden korkmam udp paketçiklerinden korktuğum kadar. (Bir çin atasözü) :)

Ama bence de bunun için guest modunun kapanması gerekmezdi. Sonuçta burada bilgi üretiliyor. İnsanlara bu bilgi karşılıksız sunulmalı. (Üye olurken harcanan zaman ve bilgi istenmesi bana göre bir karşılıktır.)

Ansugo
03/08/2003, 23:21
Bir de herkesin üye olması gerekmez. Gereksiz yere üye sayısı artmasın değil mi?

// Guest mode açık mı denemedim.

turker
04/08/2003, 01:20
Sanırım google önbelleğine alıyor sayfaları ve guestler oradan görebiliyor. Bende denemedim.

redial
04/08/2003, 10:28
Ufff. neler olmus ...

Filiz
04/08/2003, 18:50
ya, bunu once goremedim, fakat nasil olurda bir an icin 865 kayitli uye ayni anda Ceviz'e bagli olabilir :hmmm:

Yanlislik var degil mi cocuklar? Ceviz'in populer oldugunu farkindayim, fakat BU kadar populer? Ayni anda??? What are the chances of that? ;)

HunTER
04/08/2003, 19:23
Hayır aslında olay su.. Adamın bırı gelıyor bılınclı bı sekılde uye sayısını arttıyor ve bunu elle degıl bı program yardımıyla yapıyor..

Yanı program sankı herhangı bır kullanıcıymıs gıbı hareket edıp bınlerce kez degısık ısımler altında foruma kayıt oluyor ve uye sayısını artırıyor...

O adamın neden boyle bısey yaptıgını sorma cunku bende bılmıyorum..

Filiz
04/08/2003, 19:29
:D :D hay Allah! Demek oyle.....isi gucu olmayan birisidir mutlaka :) Olsun, Ceviz ilgisini cektigi icin sevinmeliyiz.

Ansugo
05/08/2003, 06:08
Ceviz ilgisini çektiği için sevinmeli, ama yakalarsak bir güzel dövmeli ve "Oh, ne güzel de kırdım kafasını" diye birkez daha sevinmeliyiz. :)

Filiz
05/08/2003, 06:52
yooo Ansugo, baskasina nasil el kaldirabiliriz, nasil dovebiliriz :confused:

:( Bunu dovmelerle degil, sozlerle cozulebilecegine inaniyorum. Yoksa, nerde medeniyetligimiz ? ;)

Ansugo
05/08/2003, 09:00
Vallahi çok rahat dövebiliyoruz. Pata pata diye ses bile çıkartabiliyoruz. :p

Ama nasıl ki sen "Nasıl dövebiliriz?" derken, gerçekte "Dövmemeliyiz!" diyorsan; ben de yukarıdaki mesajda şaka yapıyordum.

En son 8 sene önce bir arkadaşımı dövmüştüm. Halen görüşüyoruz. Ama bu benim 8 sene önceki haksızlığımın vicdan azabını geçirmiyor.

Yakalayınca kulaklarından duvara asalım, böylece medeniyetten uzaklaşmamış oluruz :p

redial
05/08/2003, 09:54
Ben saniyede 250 tokat atan bir program yaziyorum simdi...
onu kullanacagiz...
tokat sayisi bir asal sayiya eristiginde tokattan sonra kafa ve tekmede atiyor...

fasttech
05/08/2003, 10:02
LORDS OF THE GEYIX:D :)

Filiz
05/08/2003, 10:07
Lord of the Violent Geyiks, more like it :(

Benden haric herkes öfkeli (violent) mi burda :confused:

:aglama:

Ansugo
05/08/2003, 10:20
Orjinal mesajı gönderen redial
Ben saniyede 250 tokat atan bir program yaziyorum simdi...
onu kullanacagiz...
tokat sayisi bir asal sayiya eristiginde tokattan sonra kafa ve tekmede atiyor...

Ve program sonsuza kadar dönüyordur eminim :D

redial
05/08/2003, 10:33
sonsuza kadar donuyor, her ihtimale karsi sonsuzu bulursa sayaci sifirlayip bir daha donmeye basliyor :D :D

@filiz:
sinirli felan degiliz, bu bizim gordugumuz ilk lamer degil sonuncusu da olmayacak, bizim yaptigimiz maymun bulmusken fistik atmak, baska bisiy aklina gelmesin...
Yoksa hepimiz akli basinda, mantikli insanlariz ;)
:D

Ansugo
05/08/2003, 11:30
Adama lemır diyoruz da ( hatta maymun deyüp fıstık atıyoruz ) :D

Bu mesajı okuyorsa, bence şu son korumayı da aşsın.

Eğer resimdeki şuraya yaz gibi birşey varsa, yeni geliştireceği program da resimi parse edip, ortaya çıkan harfleri güzelce kutuya yazıp yollama tekniğini geliştirsin.

Sonra bunu bir makale yapar ve şöyle de bir başlık atar "Güvenlik mi? O da ne? Güvenlik Sabır karşısında nedür kü?" Şahin'de bunu yayınlar.

Böylece hem lemır olmadığını ispatlar, hem maymunluktan çıkabilir, hem de ben söz veriyorum fıstık yemekten harab olmuş midesine ömür boyu Rennie sağlayacağım.

redial
05/08/2003, 11:41
:D :D

LEthaL
05/08/2003, 15:54
Çok güzel kafam bayağı yerine geldi.
Demek ki "system failure" vermeye yakın Ceviz yemek lazım tatlı tatlı.
:D

Filiz
05/08/2003, 18:01
peki redial, ooooof cok rahatladim, mersi :5: Demek size alismak varmis :p

Junkie
05/08/2003, 18:44
bu foruma güzün apla tadında filiz apla köşesi yaratmalı örnek kişi :kihkih:

Mingitau
05/08/2003, 18:57
bence ASA bize aids li kan bulunan şırıngalar versin saldırana enjekte edelim :dahi: :s008: :kihkih:

:kuuul:

Filiz
05/08/2003, 19:20
Axion - "aids li kan bulunan şırıngalar " konusu bile olmamali - :2:
Hem, konudan ayrilmadik mi? Ayrica, konumuz konu mu hala?

Filiz
05/08/2003, 19:22
yoksa, herseyi ciddi mi aliyorum :(

Mingitau
05/08/2003, 20:24
:p

omerosmanoglu
05/08/2003, 22:13
- Nasıl dövebiliyoruz.?
- Vallahi çok rahat dövebiliyoruz.

Ben saniyede 250 tokat atan bir program yaziyorum simdi

Cümlelerine çok güldüm Allah espri kabiliyetinizi Upgrade etsin ne deyim.

Ansugo
06/08/2003, 05:22
Orjinal mesajı gönderen Filiz
Hem, konudan ayrilmadik mi? Ayrica, konumuz konu mu hala?

TR'da gündem çok hızlı değişir. Eğer değişmezse bir asparagas haber ile anında değiştirilir.

Statik şeyleri sevmiyoruz. Sürekli değişim, sürekli eğlence istiyoruz. ( Birisi böyle değişim, hareket gibi anahtar kelimeleri duyunca hemen "sinerji" deyiverirse ağzının ortasına da bir tane patlatıyoruz. Hele hemen nötron, elektron, pozitif bir insan gibi laflar söylemeye başlarsa completely ignore diyoruz )

Sutekin Kürşat
06/08/2003, 21:40
:p

Filiz
07/08/2003, 09:28
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
....Hele hemen nötron, elektron, pozitif bir insan gibi laflar söylemeye başlarsa completely ignore diyoruz )

:( Cok uzuldum Ansugo - pozitif sozlerde ne varmis ki? :p Hep karamsar mi olmak gerek? Hep yirtici, sinir ve olumsuz islerle mi ugrasmaliyiz? :P

Siz beni ignore edin, ben yine de pozitif olacagim :p Hem, herkes bir 'individual'dir, degil mi? Olduklari gibi kabullenmeliyiz - cogunluk neyse cogunlugu gitmek/katilmak olmamali eger o cogunlugun fikrinde degilsek, oyle degil mi? ;)

Ansugo
07/08/2003, 10:24
Ahah..

Ben şeyi, popüler olanı eleştirmeye çalışıyordum. Yanlış yerden yakaladık zannederim.

Şöyle açıklayayım :

Belli sözlerin popüler olması ve herkesin diline dolanması beni rahatsız ediyor. Heleki pozitif negatif gibi sözcüklerin gündelik konuşma ile alakası yok. Pozitif yerine açıp sözlüğü baksak en az 50 tane anlam karşılığ buluruz (İlk akla gelen "olumlu" olsa gerek)

Ama millet öyle bir konuşmaya başlıyor ki zannedersiniz adam Fizik dersi, Kimya dersi anlatıyor.

Mesela son zamanların moda sözcüklerinden biri de sinerji, ne demekse...

Bir de konuşurken toplama yapıp ne kadar matematik bildiklerini göstermeye çalışanlar var. ( "Linux güvenlidir artı çok çeşitli şekillerde konfigüre edilebilir artı artık herşeyi destekliyor" gibi)...

Mesela artı işaretinin gündelik konuşma ile bir alâkası yok. "Artı" sözcüğü için sözlükte 50 tane karşılık bulunabilir. ("Ek olarak, hatta, ve" gibi...)

Zaten gündelik konuşma dili 100 kelime ve gitgide düşerken bir de gudûbet sözcüklerle dilin içine edilmesi çok kötü birşey olsa gerek.

Bu konu çok su götürür.

ASA
10/08/2003, 23:09
Oeeeeeeh ayar oldum olacam ha!
Bu kadar dovmek movmek diyorsunuz, bir kulagindan tutup getirmiyorsunuz $u veleti. redial buldum muldum demi$ gecenlerde bana postalayiversin.

Vallahi oldurmem, sakat birakicam en fazla.

Once kizilcik sopami kinindan cikarticam, silicem guzelce, dezenfekte edip ustune bir de UV altina sokacagim ki once "cat cat" vurdugum yerlere "cotarak" diye vurdugumda mikrop kapmasin, ate$i cikmasin, bilinci yerinde olsun lamerin.

Bilinci yerinde dursun ki, aciyi guzelce hissedebilsin. Sonra alev makinasinda yaktigim sigarami, lamerin gozune dogru tutup tirtiricam, iyice tirsinca, $oole kulagina bastirip, "cossss" diye sondurecegim.

Tum bunlardan sonra sacindan kavrayip, ne kadar yukariya kalkiyor diye deneyecegim. Eger ayaklari yerden kesiliyorsa, havada tutup sallayacagim, bakalim ne kadar dayanikli bir kafa derisi var.

Daha sonra gogus killarini, saclarini (kalan kismini), ka$, kirpik ve bilimum tuylerini soguk agda ile alacagim.

En sonunda kirmizi kok boyasi ile, uzerine bir$eyler yazip, taksim'e salacagim. Sonrasi oradakiler yapar artik.

Violence is not a solution, it is a way of life!

j/k :)

Ansugo
11/08/2003, 00:14
ASA sana Shubuo taklidi yapayım mı? :p

Mingitau
11/08/2003, 00:14
Orjinal mesajı gönderen ASA

.........................
Tum bunlardan sonra sacindan kavrayip, ne kadar yukariya kalkiyor diye deneyecegim. Eger ayaklari yerden kesiliyorsa, havada tutup sallayacagim, bakalim ne kadar dayanikli bir kafa derisi var.

Daha sonra gogus killarini, saclarini (kalan kismini), ka$, kirpik ve bilimum tuylerini soguk agda ile alacagim.

..................................
j/k :)

Ya bu arkadaşımız bir bayansa öncelikle mutasyona ya da hormonal saldırıya maruz bırakman gerecek.

:s008:

Mingitau
11/08/2003, 00:17
ASA o adamın nickinin son harfi Yuri idi....

ASA
11/08/2003, 00:22
@Axion;
Yok canim, oyleyse onda ben sac birakmadim bu gece zaten, tavla sayesinde :)