PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : VBulletin

Junkie
01/08/2003, 18:15
VBulletin forumu sadece para ile mi satılyor yani demosunda telif hakları falan wardır kalkmıyodur diye soruyorum vBulletin kullanmayı düşünüyorum siteye ama para olayını öğreniym dedim bide bedava olan php scriptleriden hangi forumu önerirsiniz ?? http://www.world-of-smilies.de/html/images/smilies/menschen/g5.gif

obekcur
11/09/2003, 01:56
abi bulletin paraya ile 100$ civarı galba
ama bende kendisi bulunuo sırf besiktaslı oman hatırına sana yollayabilirim

Zerzevat Adam
11/09/2003, 02:49
Kendisi heryerde vardır arkadaşın, fakaat gelelim lisans sorununa forumda vbb bb ve vbulletin diye araştırsaydın keşke...

bedava olarak phpbb diyecekler

ama istersen vbb gibi invision bb yada wbb var diyecekler...

Böyle olacak :)

MEHMET
11/09/2003, 08:24
Eğer ciddi bir site yapmayı düşünüyorsan para ile almanı tavsiye ederim. En azından güncellemelere sağlıklı bir şekilde ulaşırsın. Ama galiba vBulletinin Türkçe dil paketi yok. yani türkçeleştirmek sana kalmış.
Eğer yok ben parasız bir forum kullanmak istiyorum diyorsan phpbb gördüğüm kadarıyla kullanışlı ve güzel.

redial
11/09/2003, 08:55
ne demek parali ama besiktasli oldugun icin sana yollayabilirim?
ne demek site kucuk olarak kullanabilirsin ama sorumluluk sende?

Lutfen forum kurallarini okuyun ve mesajlarinizi yeniden duzenleyin arkadaslar...

MEHMET
11/09/2003, 11:46
demo sürümü kast etmiştir hocam. Hemen kızmayın. Bu arada vBulletin forumunu güncellemek için herhangi bir ek ücret ödenmiyor değil mi arkadaşlar? yani 100$ (yada daha fazla bilmiyoruum) öededikten sonra çıkan tüm açıkları kapatmak yamalar ve tema dosyalarını almak için para ödenmiyor değilmi?
Arkadaşın biri ödendiğini iddia ediyor.

Junkie
16/09/2003, 16:23
way be ne zaman yazmıştım ben bunu..
Ben bunun demosunu sormuştum ama webden öyle böyle buldum saholun.. :super: :sus: