Tam Sürümünü Görmek İçin : DreamTurk ve Technolojik
Arkadaşlar http://www.dreamturk.com hosting sitesi ile www.technolojik.com adresindeki iki türk host 14.95 ve 24.95 gibi çok ucuz fiyata sınırsız hosting veriyorlar yapılan yorumlarda ise biri hepsi 1 verilmiş aynı şirkete başkası hepsi 5 vermiş ikiside birbirine laf atmış bu sitelerden hosting kullanan warsa yorumunu bekliyorum diğer arkadaşlardan da bekliorum
ben aldım
6 aylık aldım
normalde satmıyorlarmış ama bana kıyak(!) yaptılar
neyse aldığım pakette yok yok tu
asp yazdım siteye gönderdim hata verdi geç açıldı bir sürü sorun oldu adamlara mesaj yazdım 1 günde cevap filan
neyse sorun çözülmedi ve dedilerki sizi windows hosta taşıyalım olur taşıyalım
taşıdık sorun çözüldü başka yerde sorun çık şu an hatırlamıyorum
ilk unix paket sonra windows soınra yine unix filan
hepsinde yeniden tabi dosyaları filan acayip başım ağrıdı
dedim bırakıyorum bu hostingi paramı geri verin
bana hizmet vermek değil zaman kaybettirip sinir ettiniz
veremeyiz dediler
baya bir mail gidip geldi
alın başınza çalın paramı deyip işi bitirdim
nasıl alabilirimki parayı?
iyi etmişin beni uyardığın için teşekkurler sanırım bunlr mecidiyekoydfe bir apartmanın alt bodrumunda server kurmuşlar o yuzden ..
galiba serverları yok
adresleri manisa mıydı neydi
serverlar ingiltereden bir firmadan
olması lazım
evet serverları ingiltere den siz bir mail attığınızda bazen cevaplar ingilizce geliyor ama genelde ben sorun yaşamadım onlarla iş yaparken
Zerzevat Adam
02/08/2003, 19:00
Junkie sanırım bir uyarı almıştın emin değilim ama yine bir argo kelime çıkmış ağzından ben normal üyeyim ama dikkatli ol bence..
çok özür diliyorum sanrım tam alışamadım kısa sürede uyum sorununu çözcem ( bu sezon 35 gol atcam :kihkih: )
Bu firmalar ciddiye alinmaz bence, cok amator. ot gibi heryerden cikiyorlar piyasaya ve kaliteli firmalari zarara sokuyorlar.
Girişimcilik rûhu bu :)
İnternette resellerın resellerının resellerinden paket almak bile mümkün olabiliyor.
arkadaslar technolojik.com dan paketim var.domain i turkticaretten hosting technolojik den.ve inanin cok memnunum.hizli filan.benim patron onlarin yanina filan gitmis.izmir deler.adamlar amator filan da degil.serverlarida var.yani kaygilanacak birsey yok.bodrum katinda da degiller :)
DesigneR
06/08/2003, 16:47
Allahtan millete muhtac değilim.. aslan gibi serverım yanıbaşımda :)
merhbalar
technolojik internet solitions
adresimiz rahmanlar sahildedir. isteyen gelip çayımızı içebilir çalışma ortamımızı görebilir ne şekilde ve kimlerle çalıştığımızı anlayabilirler. 182 ülkeden müşterimiz var onlinenıc firmasının resmi türkiye disturubütörüyüz. 52000 müşterimiz bulunmaktadır. 24 ülkeden technolojik internet solitions un disturubutorleri bulunmaktadır. özellikle yurt içi piyasaya çalışmıyordukki böyle bir karar alındı (ben her ne kadar karşıda olsam). bizim amacımız bu ülkeye yurt dışından döviz getirmek bu ülkeyi kalkındırmak zaten bu ülkede yeterince host firması var iyi kötü sorun o değil eğer technolojik in türkiyeden olan ve problemi olan bir müşterisi varsa lütfen domain adıyla birlikte şikayetlerini bekliyorum.
Saygılarımla
System Admin
Semih AVCI
www.technolojik.com
www.technolojik.net
sunny_smiley
25/10/2004, 11:42
Hele hele o şart yok mu:D servera çok falza yüklenen kapatılacak diye:D kim karar veriyor buna? yok çok CPU kullanmışsın yok çok Bandwidth yemişsin, sahtekarlık yapmak için bir delik açtınız kendinize, bi sorun çıktı mı ona sığınacaksınız...
//edit part
Bi de neydi o cümle, onlinenic resmi türkiye distribütörüyüz:D yaw almışsın reseller satıyosun işte, bunu resmi olmakla hemi de Türkiye ile ne alakası var?
merhabalar
şirketimiz rahmanlar sahildedir. buyrun gelin kaç kişi ne şekilde çalıştığımızı görünüz hiç problem değil ama görmeden konuşmayın. sonrada gelin forumdaki bu yazınızdan dolayı tüm forumdan özür dileyin. telefon numaralarımız 0216-353-4699 0216-353-3454
bu arada bahsettiğiniz veriler
hostbuldan almış olduğunuz verilerdir. hostbulunda host.infodan aldığı belgelerdir.
ordaki 139 domain sadece 1 ip ait olan makinadaki domainlerdir yani sadece technolojik.net
daha önce forumda 5-6 bin kişilik bi liste yayınlamıştım technolojikin müşterilerine dahil ama sanırım adminler tarafından silindi. eğer yayınlana bilirse tekrardan göstermek isteriz listeyi. sanırım bi kaç kişi listeye tek tek ping atmıştı:)
technolojik internet solitions bir atlas holding kuruluşudur. 139 domainlik bir şlirket olamaz. mantığınız el veriyormu 139 tane domain 1 tane makina demektir. host akkında bilgi almak istiyorsanız hostsearch den bakabilirsiniz. sayın halil bey bu arada arkadaşlara 40 gb lık bantwitdh tüketimi aldığınızı 10 dolar karşılığında ve 1 ay sonunda 3000gb bant kullandığınızı da anlatırmısınız? ve 38 uyarı sonucunda önlem almadığınızıda belirttinizmi 1 makinalık holding şirketi olmaz olamaz.
Saygılarımla
Technolojik Technical Support Team
System Admin
Semih AVCI
NomadturK
26/10/2004, 13:44
Technolojik'e laf söylemeyin. Ben 2-3 Yıllık müşterileriyim. Gayetde memnunum. Elbette bazı sorunlar oldu. Fakat üstesinden gelindi.
sitem nomadturk.net
sağolsunlar :)
52.000 müşterileri var ben tanıştım şirketlerine gittim bi çaylarını içtim 52.000 müşteri orada bekliyordu tokalaştım hepsiyle..
bide 3-4 hata önce bu gene tartışılmıştı ne bilim bu 52.000 böyle duruyomu hep ? yani 52.005 falan olmuyormu ?
bu dostumuz 52.000 müşteriyi yanında taşıyor yani soruna oldumu kurşun asker gibi çıkartıp gösteriyor.. daha önce'de söylemiştim 52.000 adet müşterinin 26.000 bin adetinin listesini word olarak bi ftp'ye koy verdiğin telefonları arayıp özürdileyeceyim.. iddamı yeniliyorum 18.000 adete düştüm.. eski buraya koyduğun listenin için'de biton mail adresi çıkmıştı o hepsini pingleyen arkadaşda bendim :D
sunny_smiley
26/10/2004, 15:38
flood yapacam moderator kızmadan hemen silebilir ama Grafik çok güzeldi:D koptum vallahi
grafik sanırım technolojik adına bir özür borcun var bunu söylemek istemiyordum ama kim bu hacked bylar forumunda listenden 20 ülkeden farklı 1000 tane domain açılarsan yazımı siler özür dilerim demiştin. yazılar silindi ama özrün hala duyulmadı. bu arada 50000 bir genellemedir. bi nevi kurşun asker diyebilirsin. örneğin türkiyenin nufusunun 70 milyon olması gibi bişey. bunada kulp takmak istiyorsan buyur tak:) ama cidden özrünü halen bekliyorum.
Saygılarımla
System Admin
Semih AVCI
grafik sanırım technolojik adına bir özür borcun var bunu söylemek istemiyordum ama kim bu hacked bylar forumunda listenden 20 ülkeden farklı 1000 tane domain açılarsan yazımı siler özür dilerim demiştin. yazılar silindi ama özrün hala duyulmadı. bu arada 50000 bir genellemedir. bi nevi kurşun asker diyebilirsin. örneğin türkiyenin nufusunun 70 milyon olması gibi bişey. bunada kulp takmak istiyorsan buyur tak:) ama cidden özrünü halen bekliyorum.
Saygılarımla
System Admin
Semih AVCI
Öncelikle yazılarım yöneticiler tarafından silindi ben sözlerimin halen arkasındayım.. 52.000 müşterim var diyosun , heralde bu müşterilerinin bir listesi vardır bir word dosyasına koyup beni susturabilir ve özürdilete bilirsin. böyle bir mecmuriyetin olduğunu düşünmüyorsan sen var'de ben yok deyim böyle gider.
Seninki biraz ultra genelleme olmuş dostum müşterin 1000 tanemi 52.000 tanemi ? karar ver.. hatrın için 12.000 ne düştüm... :)
yok'dede kurtul.. yok işte keşke olsa
sen 1000 tane listelet demiştin ben sana 3000 tane listeletmiştim. bilmem hatırlıyormusun:)
Kolay gelsin
Mingitau
26/10/2004, 17:38
Yaw bayılıyorum bu tip atraksiyonlara...
NomadturK
26/10/2004, 17:59
Grafik, hazım sorununmu var?Bildiğim kadarı ile Technolojik bayağı süredir varolan bir şirket. Nesini çekemiyorsun bir anlasam. Farzetki müşteri sayısı o kadar değil. Yahut daha fazla. Ne olacak. Kullanıcıları memnun ise sorunmu olur?
Bu ne yahu. Bu forumda ne zaman baksam, çekemeyen birisi çıkıyor. Nesini çekemiyorsunuz anlasam.. Kaç tane site host ettim. Halende 3 tanesini ediyorum.
Tamam ucuz olabilir. Fakat ucuz olması bir şeyin kalitesiz olduğu anlamınamı geliyor??
En basiti Kolayı gider meydan'da bir yerden alırsan, 1 milyon, 1.250 milyona alırsın. Git migrosa.. 750-800bin..
Birisi sürümden, diğeri kazıktan kazanıyor..
Ne var yani.. !!!
bene technolojik musterısıyım, en ufak bir sorun yasamadım hersey gayet ıyı hatta fazlasıyla ıyı, daha once basak fırmalarıda kullandım, daha pahalı olan, suan aldıgım hızmetten cok daha memnunum kı bi hizmet almıyorum cunku en ufak bır sorunum yok.
musterısı 3 tane de olsa 3 milyon tane olsa da ne degısır, kim sana sitenin hosting saglayıcısının kac musterısı var dıye sorar kı?hatta az olması daha da ıyı bence.
ozellıkle grafik, herseyın altında bırsey araman gerekmez ben kullanan bırısı olarak soyluyorum evet ucuz ama gercektende iyi yanı (3 aydır kullanıyorum).daha neyı ıddıa edıyorsun kı cok mu onemlı musterı sayısı senın ıcın, technolojik'in suana kadar gordugum tek dez avantajı serverların turkıye dısında olması.ki bu benım acımdan dezavantajdan cok bır avantaj, ama turklere hitab eden bir calısma yapılacaksa serverın dısarıda olması deaz avantaj sayılabılır.
iyi aksamlar.
bu arada 50000 bir genellemedir. bi nevi kurşun asker diyebilirsin. örneğin türkiyenin nufusunun 70 milyon olması gibi bişey.
Lafin gelisi yani.
Ama madem bu konu iyice dallaniyor detaylandirmaniz faydali olabilir. Faydali olabilir diyorum zira bir firmanin host ettigi domainleri birilerine gostermek zorunda olmasi diye birsey soz konusu olamaz. Sonucta musteri gizliligi diye birsey vardir. Hatta bir firmanin musterisinden izin almadan yaptigi her isi, ya da bu konu icin host ettigi her domaini referans listesine eklemesi bir ayiptir, teshirciliktir.
Detaylandirmayi farkli bir sekilde yapabilirsiniz. Domainleri vermeyin. Sunucularinizin ip adreslerini verin. ( Bunu daha oncede demistim ) Bundan bir sorun cikacagini sanmiyorum. Merak eden arkadaslarda webhosting info gibi yerlerden bu sunucularin cetelesini cikarsinlar.
Sonucta bizde rahat edelim, forum da rahat etsin.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=13388&page=2&pp=15&highlight=technolojik
Saygılarımla
Technolojik Tecnical Support Team
System Admin
Semih AVCI
Ben o mesaji atlamisim.
smavci'nin yukarida linkledigi mesaji uygun mudur? Uzerine soylecek soz var midir?
Mingitau
26/10/2004, 21:26
toplam 1000 domain çıkmıyo
:))))))))))))
o adreste sadece balance lı olan 7 + 4 = 11 server 11 * 170 = 1870 - 1900 gibi gibi:)
kolay gelsin
sunny_smiley
27/10/2004, 10:28
normalde, ceviz.net forumu mesaj atmıorum. sadece ara sıra girip goz gezdiriyorum. nasıl olduysa bu topici sonuna kadar okudum ve smavci arkadasin yaptıgı onerı uzerıne teknolojik diye bir arama yaptım ve random bir iki siteye girdim;
Alıntı:
smavci
I am working with technolojik internet solitions. and I think they are so good becouse they are very cheap and they have got prestige all of the world. in the world they have got 52.000 customers.
they gives
php
perl
pyton
cgi
asp
asp.net
coldfusion
tomcat
mysql
mssql
and everything is unlimited . this is not a joke. yes disk space unlimited.
and olny $1.66 per month. and also they gives unlimited spaces and 400 mbit speed and 7/24/365 mail and phone support
http://www.geekforum.com/forum/foru...D=1136&get=last
isin aslı, teknolojik ile onceden calistim. genel anlamda hizmetten memnundum. ama sunu belirtmeliyimki, sanki musteriymiscesine, farklı sıtelere girip, admini oldugunuz hosting firmasını ovmek, bana pek mantıklı gelmedi. yurtdısına calısan, 52.000 kusurat musteriye sahip bir firmanın, bunu yapmaması, hatta buna zaman bulamaması gerekir diye dusunuorum.
Abi ben yine koptum ya :D hele hele in the world they have got 52.000 customers.
Oha çüş filan yani:D admin kendini müşteri gibi gösterdi yaw:D 52000 abi, sabit bu rakam, genelleme mi düşündüm, abi adam 50000 der yaw 52000 değil :D herneyse technolojik bi yana ben bi yana :D
P.S: Ha bir de smavci bey siz bu ingilizce ile 52000 değil 5 tane müşteri ile çalışamazsınız söyleyeyim size, önce grameri bi öğrenin sonra biraz düzgün cümleler yazmaya çalışın
1 -they gives//ki bu give olacak
2 -have got prestige all of the world//all over the world smavci bey over, of değil
3 - disk space unlimited //is unlimited smavci bey ya da unlimited disk space olacak
4 - also they gives//give smavci bey give
5 - unlimited spaces //space smavci bey space'i nasıl sayarsın sen yaw, bir space iki space olarak mı:D - and 400 mbit speed and 7/24/365 mail and phone support// yazarken bile 2 cümlede bir sürü hata yapan insan telefonda nasıl destek verir bilemiyorum
NomadturK
27/10/2004, 12:56
@Sunny Smiley,
..:: Sunny Smiley Dersanesi ::..
http://www.sunnymiley.net/ -> htttp://www.sunnysmiley.net/ OLACAK
+ smavcı'nın tek başına ilgilendiğini zannetmem. Bir insanın üzerine niye bu kadar gidilirki.
sunny_smiley
27/10/2004, 13:15
2NomadturK:
saolasın düzeltirim:)
bir insan atıp tutuyorsa onu yola getirmek lazım diye düşünüyorum, çünkü bir hizmet sunuyor...
Bi insanın üzerine neden bu kadar gidilir .. güzel bir soru..
şimdi ben bir firmayla iş yapacaksam girer referanslarına bakarım, bu adamı 3 bin - 5 bin müşterisi olursa bi incelerim.. ama 52.000 müşterisi olursa kafadan firmaya güven duyarım.. kimin kaç müşterisi var beni ilgilendirmez ama bi ton bilişimci üyesi olan foruma gelip benim 52.000 müşterim var derse bu aldatmacaya seyirci kalmam !... çekememe gibi bir tavrım neden olsun host satmıyorum ? domain'de ?...
şimdi bu arkadaşın mesajlarını bir tarayın bakalım... birazda araştırın heryere 52.000 müşteri yazıyor.. nerde kardeş bu 52.000 adam ? dükkanın bodrumuna falanmı kitlediniz ? sitene yaz başka foruma yaz ama ben üye isem buraya ve özgürce fikirlerimi belirtme ve sorgulama hakkım varsa sorarım..
ansugo ipleri ver bakalım demiş oda vermiş.. baktık 1000 tane anca çıkıyor sonra kensisi hesap yapmış 1900 çıkmış hadi bende ikram ediyor 5.000 kabul ediyorum veriyorum geriye kalan 47.000 bin nerden kardeş ?
şuan o firmanın müşterisi olanlara kullananlara bi sözüm yok onlar neden alıyonıyor çok iyi hizmetleri olabilir,çok ucuz olabilir... yeni müşteri kazanmak için illa milleti kandırmalarına gerek yokki.. forumda incelerseniz butür atmasyonlara herzaman tepki gösterdiğimi görürsünüz...
kısaca ortaya hiçbişey koyamadığını ve 52.000 müşterisini olmadığını kabul edecek.. ha etmiyormu.. ozaman forumda yazdığı konularda bu tepkileri kabul edecek.
savci
firma seninmi,ortakmısın,çalışıyormusun bilmiyorum... ancak bu yaptıklarınla kurumu küçültüyorsun.. burası bir bilişim platformu buradaki herkes senin potansiyel müşterilerin...
"nerede 52.000 bin diyen birisine burada 1900" gibi ilginç ve alengilli cevaplar vermen size çok büyük yaralar açar... bunun yayında bu etiketle "Technolojik Tecnical Support Team System Admin" ortalıkda dolaşıp sonra butür
balance lı olan 7 + 4 = 11 server 11 * 170 = 1870 - 1900
matematik dersleri vermende bir komedi..
devam devam forum amacına ulaşıyor devam.
1 ordaki smavcinin kim olduğunu biliyormusunuz belki bu bir ekip işi
2 semih avcı sakarya üniversitesinden mezundur bilişimin ne olduğunuda çoğu kişiden iyi bilir
3 semih avcının ingilizcesi akedemik anlamda tescillidir. kimse merak etmesin.
4 tescillidir diyorum sizin ingilizcesiyle dalga geçtiğiniz semih avcı CCNE certifikalıdır ve 2 sene londrada eğitim almıştır. (anlamını bilmeyenler için ) CCNE = Cisco Network Expert
5 semih avcı anadolu lisesinden itibaren ingilizce eğitimi görmüştür.
6 semih avcı 2 üniversite meğzunudur halende açık öğretim 3.sınıf öğrencisidir.
7 semih avcı bu şirketin ortağıdır her yöneticinin bir şirketin ortağı olduğu kadar.
8 reklam reklamdır. dikkat et o reklamlardaki her yazı yurt dışına hitap etmektedir. ben ce sen gidip yurt dışından host almasın örnek 1-a microsoft. türkiyede hiç bir forumda o reklamın birebir kopyası bulunmamaktadır değil türkiyede hiç bir müslüman ülkede o forumdaki reklamların birebir kopyası bulunmamaktadır. dilerim reklam stratejisi anlaşılmıştır.
9 bir insan technolojikten host alır memnun kalmazsa 10 kişiye anlatır memnun kalırsa 1 kişiye. (temel reklam stratejisi)
10 huka sen bu işi biliosun korkarım ilerde benim technolojikten hostum vardı diyede piyasaya çıkarsın:)
11 bu son açıklamadır kimseye herhangi bir ekstra açıklama lüksümüz yoktur. kimseyle ağız dalaşına giremem technolojikten hosting alan kişilerin yazdıklarıda ortadadır. almayanların yorumlarıda. ön yargılı bakmak güzel bişeydir. bi de haklı çıkarsanız müthiş bir duygu olur.
Saygılarımla
Technolojik Technical Support
System Admin
Semih AVCI
sunny_smiley
27/10/2004, 22:59
devam devam forum amacına ulaşıyor devam.
3 semih avcının ingilizcesi akedemik anlamda tescillidir. kimse merak etmesin.
4 tescillidir diyorum sizin ingilizcesiyle dalga geçtiğiniz semih avcı CCNE certifikalıdır ve 2 sene londrada eğitim almıştır. (anlamını bilmeyenler için ) CCNE = Cisco Network Expert
5 semih avcı anadolu lisesinden itibaren ingilizce eğitimi görmüştür.
7 semih avcı bu şirketin ortağıdır her yöneticinin bir şirketin ortağı olduğu kadar.
9 bir insan technolojikten host alır memnun kalmazsa 10 kişiye anlatır memnun kalırsa 1 kişiye. (temel reklam stratejisi)
11 bu son açıklamadır kimseye herhangi bir ekstra açıklama lüksümüz yoktur. kimseyle ağız dalaşına giremem technolojikten hosting alan kişilerin yazdıklarıda ortadadır. almayanların yorumlarıda. ön yargılı bakmak güzel bişeydir. bi de haklı çıkarsanız müthiş bir duygu olur.
Sayin smavci,
ingilizceniz akademik olarak tescilli olsaydi bu kadar basit hata yapmaniz mumkun degil, ustelik 2 sene Londrada kalmissiniz ki hakkaten kalmis olsaydiniz tek bir hata yapmadan cumle kurardiniz. Ben bundan sunu cikariyorum ya aldiginiz egitim cok dandikti ki yaramadi isinize hala hatalar yapiyosunuz hemi de cocuk hatalari, ya da o egitimi almamissiniz yine eskisi gibi atip tutuyorsunuz.
Bir sirket ortagi ki bu sirketin 52000 musterisi varsa gidip bir forumda kendini musteri gibi gostermez!!! Olanaksiz, hic bir ihtimal dahilinde degil, bari farkli bir kullanici adi ile yapsaydiniz...
Ben hostingimi yeni acilmis bir sirketten aliyorum ve tanidigim ne kadar varsa herkese anlatiyorum, hostsearch'te mesajim da var, usenmeden reklam yapiyorum adamlarin. Niye mi? Cunku adamlarin ne kadar cok musterisi olursa o kadar tecrube kazanirlar ve bir o kadar da kaliteli hizmet sunar. Ben istisna miyim? Sanmiyorum, hangi hosting firmasi iyi soruldugunda herkes kullandigi hosting sirketleri soyler ya guzel seyler soyler ya kotu, aldigi hizmet ne kadar iyi ise. O yuzden bence bahsettiginiz reklam stratejisi yanlis...
Ilk cumleniz devam devam olup da son cumlede bu son aciklamadir demeniz cok garip. Ya devam ya tamam, karar verin.
tamam
sen biirrr eğitimlisin..
sen birrr Cisco Network Expert sahibisin
sen birrr ingiliz dili ve edebiyatı uzmanısın..
sen birrr adminsin..
sen biirr bitanesin...
hepsini kabul ettim.. sana kimse sıfatlarını+eğitimini sormadı son 50 mesaj'dır sana müşterin 52.000 mi yoksa değilmi o soruluyor.. tabi sen bundan kaytarmak için başka işlerele uğraşıyorsun.. varmı yokmu ? varsa nerde bunların cevabını verip herkesi susturabilirsin.. ama olmayınca olmuyor işte.
ayrıca buradaki insanların heralde sen uzaydan falan geldiğini zannediyorsun Cisco Network Expert sertifikasını web üstünden tahi alabiliyorsun londra'ya gitmene gerek yok.. gerçi eminim elinde oda yoktur 52.000 meselesi gibi (allahım şu uğraştığım işlere ve adamlara bak) :iih:
savci'ya ait değişik tarihlerde yazılmış mesajlardan birkaç alıntı
İlk tanışma
52000 müşterimiz bulunmaktadır
İlk Tepkiler geliyor
5-6 bin kişilik bi liste yayınlamıştım
İlk tepkiler üzerine yumuşamalar.
5000 civarında
Gerçekler ortaya dökülüyor
3000 tane listeletmiştim
Gerçekler netleşiyor
1870 - 1900 gibi
son durum ne sayın admin ?:sus:
draligus
27/10/2004, 23:44
Ben hostingimi yeni acilmis bir sirketten aliyorum ve tanidigim ne kadar varsa herkese anlatiyorum, hostsearch'te mesajim da var, usenmeden reklam yapiyorum adamlarin. Niye mi? Cunku adamlarin ne kadar cok musterisi olursa o kadar tecrube kazanirlar ve bir o kadar da kaliteli hizmet sunar. Ben istisna miyim? Sanmiyorum, hangi hosting firmasi iyi soruldugunda herkes kullandigi hosting sirketleri soyler ya guzel seyler soyler ya kotu, aldigi hizmet ne kadar iyi ise.
memnun oldugunuz hosting firmanizin adresini verirmisiniz?
hosting firmalari hakkinda basligiyla bir konu acmistim. ancak somut oneri alamadim.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=13388&page=1&pp=15
sunny_smiley
27/10/2004, 23:57
http://www.globedomain.com/
fiyatlar inanilmaz ucuz, dudaginizi ucuklatacak:D fakat aylik trafik cok yuksek olmayabilir, ama en onemlisi ve bu adamlari cok sevmemin nedeni verdigi destek ama ingilizce, ingilizce bilmeyenler icin tabii ki dezavantaj. Ne sorsan cevap veriyorlar, usanmadan bikmadan, en fazla 24 saat icinde. Acil durumda telefon acmistim o konuda da hemen yardimci oldular... Windows hosting yok, sadece Linux, kontrol panel olarak Cpanel ve paketin icinde ne varsa sinirsiz: MB lar haric tabii ki:) database sinirsiz, mail sinirsiz, subdomain sinirsiz var da var:D en iyisi onlarin forumunu bir ziyaret edin orada kim ne yazmis gorursunuz zaten. Ben simdiye kadar memnuyetsiz bir musteri gormedim, webhosting.info mu neydi o adres, son istatisklere gore 300 civarindan 500 cikmis durumdalar... Adamlar da forumlara girip ben suradan hosting aliyorum 12000 musterim var demiyor o ariyetten takdir edilecek bir konu;) Siddetle oneririm
draligus
27/10/2004, 23:59
benim windows hostinge ihtiyacim vardi
yine de tesekkur ederim..
iyi calismalar
huka olayları çarpıtma. artık baskın çıkmak için bazı şeyleri çarpıtmanın karakterin olduğunu düşünmeye başladım.
1 52 000 müşterimiz vardır.
2 müşterilerin 3 000 tanesini listeletmiştim.
3 2 tane serverda bulunan müşteri sayısısadece 1 900 dür. 7+4 balance lı server 170*11 = 1900 civarında.
4 eğer hala baskın çıkmak için uğraşıcaksan buyur devam et muhattap olmuyorum çünki insanlara bişey açıklamaya çalıştıkca sen farklı yerlerden alınmış farklı konuşmaları kendini haklı göstermek için buraya müşteri sayısı olarak naksediyorsun sölediklerimin arkasındayım isteyen gelir ve burdan technolojik in databaseinden müşteri listelerini görür.
adresimiz ve telimiz www.technolojik.comda mevcuttur.
Saygılarımla
System Admin
Semih AVCI
Ya bence hata edıyorsunuz.. Ben sızın yerınızde olsam bu elestırılerı muhattap almazdım.. Nıhayetınde 52.000 musterısı olan bı fırma ıcın aktıf zıyaretcı sayısı bı kac yuzu gecmeyen bı forumdakı elestırıler cokta onemlı olmazdı.. Helekı bu fırma sızınkı gıbı daha cok yurtdısına yonelık calısıyorsa..
Bu yuzden, fırmanızı hatta yer yer sahsınızı hedef alan bu elestırılerı bertaraf etmek ıstıyorsanız sıze tavsıyem, yazmayın.. Hıc bısey soylemeyın artık.. Zaten suana kadar yazdıklarınız sırketınız hakkında bı fıkır sahıbı olabılmemız ıcın yeterlı.. Dahası sıze ve sırketınıze zarar verır.. Hepsı bu..
Not: Benım fıkrımı sorarsanız, bırgun host'a ıhtıyac duydugumda kesınlıkle son bakıcagım yer Technolojik hostıng olacak. @Grafık bence sende benım yaptıgımı yap, fıkrını belırt ve cekıl..
Arkadaşların dediğine katılıyorum. 52000 yerine 1000 müşteriniz olsun ama içinde yanıltmaca ve kandırmaca olmasın. Unutmayın ki bu forumda yazan kişilerin çoğunluğu host veya server işine yabancı değiller.
Tabii ki aynı zamanda her biri değerli bir programcıdır. Bu gibi aldatmacaları fark etmemeleri zaten imkansız. En iyisimi hatanızı kabul edip ,müşteri çoğunluğundan çok hizmet faktörünü öne çıkarın. Sizin için en iyisi bu. Unutmayınki marka kalite ile direk bağlantılıdır.
Zerzevat Adam
28/10/2004, 22:21
Konunun atışma durumuna dönüştüğü için kapatıyorum.
Kişinin ayinesi iştir lafa bakılmaz.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.