PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google misyonermi?

sakirsensoy
14/08/2007, 22:48
Arkadaşlar ceviz.net e yeni üye olmuş bulunmaktayım.İlk açtığım konunun bu kadar ileri bi konu olması herkesi düşündürebilir ama herhangi bir kişi veya kuruluşu karalamak gibi bi amacım yok.Bunu belirtmek isterim.
Neyse konumuza geçelim.Olay şu , bildiğiniz gibi google adlı devasa arama motorunun adsense adlı bir reklam sistemi var.Ve bu sistemi kullanan birçok türk webmaster arkadaşımız ve kuruluşlar var.İyi para kazandırdığıda malum(en azından kazanmayı bilene).İyi hoş para kazandırdığına bi sözümde yok zaten.Sözüm yayınlanan reklamlarla ilgilidir.Bildirgec.org adlı sitede abartmıyorum en az 2 haftadır yayınlanan bir reklam dikkatimi çekti.Reklam ise şu : incili hiç okudunuz mu?.BU reklam bildirgec.org un hem anasayfasında hemde ara sayfalarında her tıkladığımda görünmekte.Ve bana göre bu bir misyonerlik faaliyetidir.Bir an öncede kaldırılması gerekir.Aşağıda verdiğim resimdede bir örneğini görebilirsiniz.Umarım yetkililer bu konuya gereken ilgiyi gösterirler.Gerçi yetkili merci kim onuda bilmiyorum ama neyse :D

İşte kanıt :
http://img443.imageshack.us/img443/6586/misyonergoogleil1.png

Volkan Uzun
14/08/2007, 22:53
prasini ver sende kurani okudunmu diye yazdir.

hmustak
14/08/2007, 22:58
denk gelmiş, enteresan olmuş ama...

hmustak
14/08/2007, 23:13
konu kilitlenmiştir...