PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : C Öğrenmek İçin Açık Anlatımlı Kaynak Lazım

teknoinfo
13/08/2007, 12:23
Merhaba arkadaşlar C Öğrenmek İçin Açık Anlatımlı Kaynak Lazım.Nereden bulabilirim?Elinde olan varsa verebilir mi?Teşekkürler

toxema
17/08/2007, 00:17
valla hocam e-book yerine sen normal bir kitap al(Kağıttan yapılanlardan ) bilgisayarda yazı okumak sıkıcı olur benim tavsiyem.
Kağıt kitaplardanda rıfat çölkesen'in "C dili " diye bir kitabı var tavsiye ederim .Çok iyi bir kaynak..

teknoinfo
17/08/2007, 00:22
saol hocam bide alfa yayınlarının bir kitabı var onu tavsiye ediyorlar oda iyi mi?

mustaine
17/08/2007, 01:47
Merhaba arkadaşlar C Öğrenmek İçin Açık Anlatımlı Kaynak Lazım.Nereden bulabilirim?Elinde olan varsa verebilir mi?Teşekkürler

Kaan Arslan'ın A'dan Z'ye C Dili diye bi kitabı var. Ben onunla başlamıştım. Çok çok iyiydi. Türkçe olarak çıkmış en güzel kitaptır. Çok iyi bir C temeli verir.

hAtred
17/08/2007, 08:42
Elimde daha önce derlediğim bir kaynak vardı. İçerisinde ders notları falan var.
Rar içerisinde arkadaşım 1 adet trojan olduğunu söyledi, fakat ben kaspersky kullanıyorum ve böyle bir uyarı ile karşılaşmadım.
Daha önce upload ettiğim bilgisayar kitapları arşivi, içerisindeki konular ise:
* 10 derste frontpage.
* A'dan Z'ye java.
* Arama motoru taktikleri.
* ASM
* ASM Book
* ASP
* ASP 2
* ASP 3
* ASP Book
* ASP Ders Notları
* ASP Dersleri
* ASP Full Konu Anlatım
* ASP Hata Mesajları
* ASP Öğreniyorum
* ASP Örnekleri
* ASP'ye Giriş
* AUTOCAD 2000
* AWARD CMOS Setup Ayarları
* C dili Kullanarak Programlama
* Corel draw
* Cracking
* Delphi Giriş
* Delphi 2
* Delphi 3
* Delphi Kod
* Dos Komutları Işletim Sistemleri
* Excel 2000
* Flash Ders
* Flash Dersleri 2
* FTP
* Güvenlik Araçları
* Java
* Java Programlama Dili
* Java 2
* Javascript Eklemek
* Kim korkar hain bilgisayardan (Ne lan bu? Yeni farkettim bende.) :)
* Kitapçık ASP
* Kitapçık cgi perl
* Kitapçık HTML Rehberi
* Kitapçık Internet Sitesi Kuralım
* Linux Işletim Sistemi
* Linux Sistem Yönetimi
* Linux ve NAT
* Linux Işletim Sistemi 2
* Linux ve NAT 2
* Mini HTML Dersi
* Offline ASP Dersleri
* Opengl
* Pascal soru cevap ve deyimler
* Photoshop
* Photoshop Arayüz Yapımı
* PHP - Hakki Öcal
* Kitapçık PHP .doc
* Kitapçık PHP .rtf
* Offline PHP
* PHP Dizin
* PHP E-kitap
Belki işine yarayabilir. Kitapları buradan (http://www.code4ever.net/depo/e-book.rar) download edebilirsin. Fakat dediğim gibi virüs taramasından geçirmeyi kesinlikle ihmal etme. Şu anda bilgisayar başından kalkmam gerekiyor, detaylı birkaç tane daha kaynak var elimde, upload edip link veririm.
İyi çalışmalar.

anov
17/08/2007, 12:57
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=23818

onur@debian
22/08/2007, 11:50
Rifat Colkesen, Iste C Programlama Dili. Alir bunu iyice okur ogrenirsen c standarti biter.

half_life
21/09/2007, 06:28
Kaan Arslan'ın A'dan Z'ye C Dili diye bi kitabı var. Ben onunla başlamıştım. Çok çok iyiydi. Türkçe olarak çıkmış en güzel kitaptır. Çok iyi bir C temeli verir.
Kaan Aslan kitabının yanı sıra kurs arkadaşı olan Necati Ergin'in C kitabı da çok kaliteli bir kaynaktır. Daha önce sitelerinde ebook olarak bulunduruyorlardı fakat kitap basıldığı için siteden kaldırmışlar. C ye yeni başlayanlara şiddetle tavsiye ederim.

ysa
29/09/2007, 01:02
tarihin gelmiş geçmiş en iyi c\c++ kitabını al bence deitel&deitel. embesile anlatır gibi anlatıyo=) hemen anladım ben de yazılanları:D programlamanın ne demek olduğunu da anlatıyor bazı kitaplardaki gibi şunu yazınca bu olur tarzı sadece syntaxı vermiyor bilgisayarın da mantığını veriyor.

depones
29/09/2007, 16:03
Deitel & Deitel'in kitapları kanaatimce okuyanı zorlayacak, terletecek konuları hızlıca geçerek daha basit konularla okuyanda programlama dili öğrendim ilüzyonu yaratmayı başaran kitaplar. Temelden C dilini öğrenmek için Türkçe kaynak olarak Kaan Aslan'ın A'dan Z'ye C Kılavuzu ile Necati Ergin'in C kitabını öneririm. Necati Ergin'in kitabını mutlaka birileri pdf olarak zamanında indirmiştir. Biraz ararsanız muhtemelen bulursunuz. Ayrıca kitabı basılı olarak da C ve Sistem Programcıları Derneği'nden (www.csystem.org) alabilirsiniz. İngilizce kaynak isterseniz daha fazla sayıda kitap önerebilirim.

İyi çalışmalar.

hasanyasin
09/10/2007, 11:25
http://publications.gbdirect.co.uk/

selim-
14/10/2007, 20:43
google: c tutorial