PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ses kartı driver lütfen yardım

Ömer Faruk Gül
23/06/2007, 00:35
merhaba. Asus marka anakart üzerinde ses kartım var. asus.com sitesinden bi soundmax driver indirdim ama yüklendikten sonra "hardware or configuration error" diyor. bhu sorunu nasıl halledebilirim hiç bir şey dinleyemiyorum

anakart markam p4p800-vm , socket 478

Ömer Faruk Gül
23/06/2007, 00:37
ayrıca everestten ses kartı açıklaması şöyle ddiyordu
Analog Devices AD1888/AD1980 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI

source
23/06/2007, 01:21
Buradan (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P4P800-VM) i$letim sisteminize uygun olan dosyayi indirip yukledikten sonra mi sorun ya$adiniz ? 1. Ses kartiniza uygun surucuyu yuklediginize emin misiniz ? 2. BIOS'tan Onboard Ses Karti secenegini actiniz mi ? (Enabled) 3. Kaldirip tekrar yuklemeyi denediniz mi ? 4. Son surum surucuyu yuklediginize emin misiniz ? Ve en onemlisi, bilgisayariniz surucuyu yukledikten sonra ses kartini gordu mu ?

pesimist_aylin
15/02/2008, 23:43
mrb..benm anakartım asus..bilgisayar donanımı hakkında pek bilgim olmadığı için şu şekilde anlatayım..anakartıma bağlı ses kartı ama ses chipi olabilir diye tahmin yürüttüm ben..çünkü kutucuk olarak bağlı olduğu için ses chipi anılmıosam..ses çıkmıor bilgdan hoparlörüm sağlam hışırtı çıkıor ma ses çıkmıor herşeyini yükledim bununla ilgili yanmış olabilirmi yada ne gibi bi sorun olabilir??