PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : XP : kapanış sorunu

vitalspot
27/07/2003, 23:39
bs de win 98 yüklüydü sonradan XP yükledim.> önceden bs yi kapat dediğimde hiçbir sorunla karşılaşmazken bu sefer bs kapanacağı yere resetleniyor > ne iş

Sahin
27/07/2003, 23:59
entere basma direk kapat düğmesine tıkla.

vitalspot
28/07/2003, 00:05
hehehe
kardeş dalga mı geçiyorsun
kapat tuşuna tıkladık herhalde
olay şu ;
bs yi kapat deyince "windows kapatılıyor" mesajı geliyor eğer o sırada direk kapatırsan sonraki açılışta scandisk denetimi olmuyor kapatmazsan bs resetleniyor

Zerzevat Adam
28/07/2003, 00:27
Kardeş mardeş diyorsun o senden eminimki yaşça büyük akran bile olma ihtimaliniz olsa da dalga geçmiyor ve sana powersuply düğmesine bas demiyor kapatırken ortadaki düğmeye gelip enterla değil fareyle bas diyor...

ve sanırım ki bu sorun bir bug bir patch çıkması lazım yada çıkmıştır

turker
28/07/2003, 00:38
Anakartın chipseti via ise vianın son sürücülerini (4.46 idi sanırım)yükle.

NOT:

hehehe
kardeş dalga mı geçiyorsun
kapat tuşuna tıkladık herhalde

Genelde bu forumda insanlar birbirleriyle dalga geçmez. Geçse bile bunu "şaka şaka" vb. gibi sözcüklerle ifade eder.

vitalspot
28/07/2003, 00:38
senden başka kime nasıl hitap edeceğim seni ilgilendirmez

"dalga mı geçiyorsun" şeklinde söylediğim söz de sana değil

ben burada bi sorunumu çözmek için zaman harcıyorum sen ise bana muhalefetlik yapıyorsun işin gücün yok mu be adam!

vitalspot
28/07/2003, 00:43
turker:
ne oluyoz ya böyle kardeş dedik adam üstümüze atladı

dalga mı geçiyorsun dedik muhalefetlik yapıyorsunuz

birisine bi aşağılama mı yaptık hakaret mi ettik karşıdakinin bizi hafife almasından yakındık

forumlar bilgi alışverişinin yapıldığı yerlerdir burada birisi hata yapıyorsa düzeltilmelidir ama olayı abartmayın ben neyin hakaret olup olmadığını bilirim!

Zerzevat Adam
28/07/2003, 03:05
Vitalspot yada her kimsen...

Şahin abi bu forumun admin'i adminliği geçtik benim gibi biride olsa yaşı benim gibi 15'te olsun bu forumun bir kuralları var belki diğer kurallara benzeyebilir yazılar ama bu forumda yazılmayan bilinen bazı kurallar var o kişi senden büyük biri muhtemelen ki bir kişiye DALGA MI GEÇİYORSUN denmez biz burada pek demeyiz en azından "GERÇEKTEN Mİ?" dersin dalga geçiyormu yoksa geçmiyormu anlarsın...

Ve muhalefetlik yapmıyoruz sen yarın gel işe yarar bir link ver bir site yap kutlayalım, teşekkür edelim ama sen ilk anda da cevabın çok sert vs. olmasada şöyle demen daha uygun olacaktır...

@Şahin

Denedim onu ama olmadı ve tam olarak ne demek istediğini açıklarmısın...

veya

@Şahin
Ciddi misin?

gibi neyse uzatmayalım da kendi düşüncem biraz sözlerine de dikkat et...

Ansugo
28/07/2003, 03:54
Puahahah. İlâhi seni, sizi.

- Kardeş dalga mı geçiyorsun ?
- Hayır geçmiyor işte, geçmiyor, geçmiyoooooor. Geçmiyor dedim sana.

vitalspot
28/07/2003, 12:48
omerbalyali :
yaşımı bilmeden tahminde bulunarak büyüklerine karşı saygılı olmalısın diyorsun bu lafı diyebilmek için öncelikle benim yaşımı bilmen gerekir ve kime ne diyeceğim seni ilgilendirmez admin falan da beni ilgilendirmez birine bişey söylüyorsam söylediğimden sorumlu olan da benim karşılık vermesi gereken de sözü söylediğim kişidir

ama

sizin yapmaya çalıştığınızı aşağı yukarı anladım şu admin lafından niyetiniz belli oluyor zaten

anlaşılan yöneticileri herhangi bir konuda savunarak söz sahibi olmaya çalışıyorsunuz siz de haklısınız iyi yol tutturmuşsunuz kendinize

vitalspot
28/07/2003, 12:51
Ansugo :
nereden çıktığını anlamadım ama iyi yoldasın sen de

Ansugo
28/07/2003, 13:15
Sakin ol genç osman. Fazla asabiyet kalbe zarar. Alışırsın zamanla.

vitalspot
28/07/2003, 13:22
Ansugo :
sen çok matraksın ya.
hem maydanozluk dalında da başarıdan başarıya koşabilirsin
:super:

Ansugo
28/07/2003, 14:38
Pek de zekisin maşallah. Benim her nânaya maydonoz olduğumu anlamak kolay iş değildir.

Aferin genç osman.

Zerzevat Adam
28/07/2003, 17:17
@vitalsipot

yaşını bilmediğimi söyledim ayrıca dedim ki bu kişi admin ve sanırım senden büyük ama önemli olan admin yada büyük olması değil Burada BENİM GİBİ birisine de bunu söylesen ben yine seni eleştiririm....

Ayrıca burası bir aile Şahin abi benim abim biz burada aile'nin huzuru kaçsın istemiyoruz kendimizce kurallarımız var ben de bazen uyamıyorum yeri geliyor beni de uyarıyorlar yeri gelince aferin de derler ama olay kimin admin olup olmadığı değildir sen gel bu forumun bir sakinine laf at ki hiç olmadık yere sonra da Güçlü duruma geç...

Benim gözüm yöneticilikte vs. de değil bunu da anlamış değilsin zaten nasıl anlayabilirsin ki daha ne zamandır buradasın ve beni tanıyanlarda bilir ve bu ailede yalakalık YOKTUR!!!

Konu kapansın kimse bu alt forum'un yöneticisi boşu boşuna zaman harcamayacağım burada

vitalspot
28/07/2003, 22:49
omerbalyali :

benim anlatmak istediğim gereksiz yere tartışma yapılmaması ayrıca ben hata yaparsam kabullenirim ama bahsettiğiniz konuda hatalı var demiyorum ben de hatalı değilim yeri gelirse özür dilemesini de bilirim

burada bana yapılan ayıp "dalga mı geçiyorsun" ifadesinin hakaret diye nitelendirilmesidir

yeni olabilirim "bu" forumda ama neyin iyi neyin kötü olduğunu da bilirim

söylediğim sözün arkasında da dururum

bu böyle bilinsin ve konu uzatılmasın

turker
29/07/2003, 00:33
çook uzadı,
sorunun çözüldümü ona göre başka birşeyler söliyecem.

Sahin
29/07/2003, 00:49
Öncelikle dalga geçmiyordum aynı şeyi bende yaşamıştım ve istersen dene bilgisyarımı kapata başlat menusunden tıkladıktan sonra entere bas stand by'a düşersin.

İkincisi bu soru forumda daha önce sorulmuştu sana arama yap demek yerine direk tecrübeme dayanan cevabı yazdım ama yeni olduğun için sanırım yanlış algıladın.

Üçüncüsü ne Ömer bir şeyin peşinde koşar bu forumda ne Ansugo maydonozdur herşeye. Burda herşey aile ortamındaki gibidir benimsemişizdir birbirimizi. Sayımızın 1600 ya da 16 000 olması pek bir şeyi değiştirmiyor forum kendi doğal selctionını yapıyor.

Umarım kalıcı arkadaşlarımızdan olursun.

Admin ben değilim bu arada redial arkadaşlar karışıklık olmasın. Biz unumuzu eledik eleği duvara astık :)

Zerzevat Adam
29/07/2003, 02:17
@Şahin +1

@vitalspot Şahin abim herşeyi özetlemiş....

Dileklerine katılıyorum ve her zaman söylediğim birşey bir sürü arkadaşım olacağına 3-5 tane DOST'um olsun...

Ceza isimli tRRAp'çiden bir alıntı yapayım:
Düşmanım ateşse, dostlarım ateşten beter...

Ha sakın yanlış anlama vitalspot düşman vs. olarak görmüyoruz sadece bu konudaki cevaplarına normal denyotörlüğümle cevap verdim ;)

İnşallah seni daha aktif görürüz..
Türk BT alêminin bu'na ihtiyacı olduğuna inanıyorum..

vitalspot
29/07/2003, 13:35
omerbalyali :
sahin :

sizi anlıyorum burada sıkı dostluklar kurmuşsunuz fakat ben yeni olsam bile bu forumda yeniyim hayatta değil neyin iyi neyin kötü olduğunu bilirim 9-10 yıllık dostlarım var yaşım itibariyle > ben onlara dalga mı geçiyorsun dersem onlar da bunu hakaretten saymazlar yanlışım varsa düzeltiyorum

arkadaşlıktan bahsettiğinize göre sanırım burası da dalga mı geçiyorsun cümlesini kaldıramayacakların bulunduğu bir ortam değil bence fazla abartıldı yine de siz bilirsiniz dağdan gelip bağdakini kovacak halim yok

kötü niyetli olarak konuşmamıştım

Ansugo
30/07/2003, 11:53
Bence senin yaşın 15-16 gibi olmalı. 10 yıllık arkadaşın da olabilir. Çocukluk (ve halen çoçukluk) arkadaşın falan.

HunTER
30/07/2003, 12:28
kötü niyetli olarak konuşmamıştım

Karsındakı adamda kotu nıyetle konusmamıstı..

Genelde bu forumda insanlar birbirleriyle dalga geçmez. Geçse bile bunu "şaka şaka" vb. gibi sözcüklerle ifade eder

Ama karsılıgı su oldu..

senden başka kime nasıl hitap edeceğim seni ilgilendirmez
"dalga mı geçiyorsun" şeklinde söylediğim söz de sana değil
ben burada bi sorunumu çözmek için zaman harcıyorum sen ise bana muhalefetlik yapıyorsun işin gücün yok mu be adam!

Bu durumda atladıgına ınandıgım bıkac sey var.. Ilkı burası "puclic" bı forum.. Yanı genele acık.. Ve soylenenler sadece senın ve karsındakı arasında degıl.. Yanı hepımız ızleyıp takıp edebılıyoruz..

Ikıncısı karsına aldıgın adam cogu kez uzun suredır tanıdıgımız bılgı paylasımında bulundugumuz bır "dost" umuz.. Bu durumda bıze "senden başka kime nasıl hitap edeceğim seni ilgilendirmez" deme hakkına sahıp degılsın sanırım? Olsan bıle benım buna aldırıs edıp etmıyecegım tartısılır..

Neyse daha fazla uzatmıyalım.. Sahın abının dedıgı gıbı bu forum kendı dogal seleksıyonunu kendısı yapabılır (he nekadar ben bu durumda bı parca mudehaleye ıhtıyac duyulduguna ınansamda).. Yanı bu tavrın devam ederse gunun bırınde soruna cevap verecek adam bulmakta zorlanırsın...

Kolay gelsın..

HunTER
30/07/2003, 12:29
Ha bu arada yukardakı mesajı vitalspotun ozelıne gondermeyı cok ısterdım ama ne yazıkkı kendısı buna ızın vermemıs..

LEthaL
30/07/2003, 12:58
Çözüm:

user.exe yi bulup sil veya görev yöneticisinde buna benzer sana yabancı gelen bir exe dosyası var iş yapmayan onu sil (denedim).

Başka bir çözüm güvenli kipte açıyorsun sonra yeniden başlatıyorsun sorun kalmıyor (işin ehlî bir arkadaş söyledi).