Tam Sürümünü Görmek İçin : google zararlı içerik uyarısı
adana0112
17/06/2007, 00:26
arkadaşlar benim sorunum şöyle
star tv de yayınlanan yalancı yarim dizisinin resmi sitesine girmek istiyorum. google da yalancı yarim resmi site diye yazarsanız hangi site olduğu görülür.
belirli bir mesaj sayısını aşamayan üyeler link veremiyor sanırım.onun için linki dogrudan veremiyorum
bu siteye her zaman girebiliyordum.
geçenlerde zararlı içerik uyarısı yaptı. resmi sitedir nasıl zararlı bir içerik olabilir anlayamadım ama
ilk seferinde yinede devam edebilirsiniz diyordu bende bir yere tıkladım siteye girdim
bu gece aynı uyarıyı verdi ama devam etmemi sağlayacak tıklanan bir yer yok sayfa da
devam edebiliriniz diyor ama tıklanacak yer yok. siteye gidemiyorum.yinele desemde açıp yeni bir sayfada yeniden siteye girmeye kalksam aynı uyarıda takılı kalıyorum
işin özü istedim siteye giremiyorum. girmek istediğim site bir dizinin resmi sitesi. zararlı bir içerik olacağınıda sanmıyorum.
bir şekilde bloklandım.
bende sorun var sanırım.nasıl aşabilirim bunu
yardımlarınızı bekliyorum
yardımlarınız için teşekkürler
adana0112
17/06/2007, 00:39
yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Evet bağlantı kaldırılmış artık, onun yerine
Ya da, riski göze alarak http://www.yalanciyarim.com/ adresine gidebilirsiniz.
şeklinde bir not eklemişler, anlaşılan Google bu konuda referrer url olarak görünmek istemiyor, sende bu durumda bu adresi adres satırına kopyalayıp o şekilde bu siteyi ziyaret edebilirsin.
adana0112
17/06/2007, 00:42
bende linki veriyor ama
tıklanmıyor linke
ben kopyalayıp adres satırına yapıştırınca yine aynı zararlı içerik uyarısı çıkıyor
ne tıklanıyor ne de gidiyor
takılıp kaldım
Virtuozzo
17/06/2007, 00:44
Belirttiğiniz adres dizinin resmi sitesi değil.
Ayrıca siteye yerleştirilen toplist vs gibi kodlar nedeniyle bu uyarıyı veriyor.
İlla da siteye gitmek istiyorsanız adres çubuğuna doğrudan adresi yazıp siteye erişebilirsiniz.
Meteryus
17/06/2007, 00:45
adres çubuğundan arama kısmında google tanımlı sanırım , normalde adres çubuğuna bir url yazdığınızda o siteye giriş yapmanız lazım.
adana0112
17/06/2007, 00:46
sinir oldum
nasıl google beni engelleyebiliyor anlamıyorum
benim bilgisayarıma verdiğim git konumutunu nasıl bloke edebiliyor
bu resmen benim haklarıma tecevüz demektir
adana0112
17/06/2007, 00:46
normal adres satırına yazıyorum
google üzerinden gitmiyorum
adana0112
17/06/2007, 00:51
bu nasıl iştir ben anlayamadım
google da kim oluyor ki bir siteye ulaşımı engelleyebiliyor
bir siteye ulaşımı mahkeme karar verir. gerekli kurum bağlantıyı keser.
bu nasıl iştir
bu site bir dizinini resmi sitesi. ticari bir faaliyet sonuçta.
bu şirket bu yolla reklam yapıyor.bunu engellemeye hakkı yok ki.
beni engellemeye hiç hakkı yok
Virtuozzo
17/06/2007, 00:56
adana0112;
Yukarıda da belirttim; bu site dizinin resmi sitesi değil ve gerçekten zararlı içerik barındırıyordur.
İkinci bir durum da eğer Google'ın hizmetini beğenmiyorsan aramalarını başka bir arama motoru ile yaparsın, olur biter.
Siteye adres çubuğundan da erişemiyor olmanın nedeni Google değil sitenin isteğine cevap vermemesi. Muhtemelen teknik bir sorunu vardır.
Bilgisayarının ağ ayarlarına farklı bir DNS adresi tanımlamayı deneyebilirsin.
İnternet tarayıcına varsayılan arama motoru olarak Google'ı tanımladıysan bağlanmaya çalıştığın internet sitelerine giriş yapamadığında bunu gidip Google'da arar, sen de Google sana kısıtlama uyguluyor zannedersin, bence tarayıcı ayarlarını kontrol etmen gerekebilir..
Ayrıca dizinin internet sitesiyle ilgili bilgim yok, resmi sitesi veya değil onu bilemiyorum ama Google'ın uyarı sayfasında yazdığı adrese (http://www.yalanciyarim.com/) ben şu anda (17 Haziran 2007, 00:56 itibariyle) erişemiyorum, yani Google bana herhangi bir kısıtlama uygulamış değil, zaten bunu nşada yapamaz.
Ayrıca yukarıda da belirttiğim üzere benim tarayıcımda varsayılan arama motoru olarak Google tanımlanmış değil, bu yüzden senin karşılaştığın sorunla karşılaşmıyor olabilirim..
adana0112
17/06/2007, 00:58
o adres dizinin resmi sitesi
yalanciyarim.com
eminim bundan ve o siteyi altı aydır kullanıyorum ben.
dizi sonunda yapımcı firma zaten resmi siteyi ekrana yansıtıyor
yalanciyarim.com
ben biliyorum.
resmi site
adana0112
17/06/2007, 01:00
bir iki arkadaşa sordum onlar girebiliyor
ben giremiyorum
sorun bende sanırım ama
nasıl oluyorda hiçbir ayarı değiştirmediğim halde böyle bir sorun oluştu
Tarayıcı ayarlarını sıfırla, farklı DNS'ler kullanmayı dene, Tarayıcı Geçmişini temizle ve o siteye yeniden bağlanmayı dene, eğer yine olmazsa proxy surf sitelerinden o siteye bağlanmaya çalış, siteyi pingle bakalım cevap geliyor mu ?
adana0112
17/06/2007, 02:14
benim o kadar bilgim yok ki
site nasıl pinglenir ki
önerdiğin bazı şeyleri de anlayabilmiş değilim
adana0112
17/06/2007, 02:43
toolbar şeklindeki şeyleri kaldırdım
geçmişi sildim
giriş sayfası google dı onu da değiştirdim
hala bu siteye giremiyorum
millet giriyor ben giremiyorum
adana0112
17/06/2007, 03:03
yardımcı olabilecek birisi yok mu
herkes girebiliyorken bu siteye ben niye giremiyorum
kucukyilmaz
20/06/2007, 00:46
Bence google spy barındıran siteleri engellemekte haklı sonuçta google üzerinden kullanıcılar oraya yönleniyorlar ve mesuliyet google a ait. Hem google internetten banlamıyor ki siteleri kendi sonuçlarında uyarıyor kullanıcıyı.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.