Tam Sürümünü Görmek İçin : bandwith
d_baggio
26/07/2003, 15:57
http://dbaggio.takimi.com Durmadan su sinirbozucu hatayi veriyor bu bantwith nasil asilir nasil normal hale donderebiliriz bu siteyi.
ücretsiz bir yerden yayın yapıyorsan bu sorunu verir yani aylık veya yıllık giriş veya gösterme limitin dolmuş demektir....
Predator
26/07/2003, 16:56
@d_baggio
Brinksterda kullandığın host sanırın ücretsiz.Ücretsiz hostlarda genelde bandwidth azdır.Bunu asmanin tek yolu parasını vererek, aylık yada günlük bandwidthini arttırmandır.
Yada sayfanda fazla download edilebilen media dosyaları var ise bunları kaldırman işini görür sanırım.Yine sorun çözülmüyorsa senin artık profosyonel bir hosting paketi almanın zamanı gelmş demektir.
Zerzevat Adam
26/07/2003, 17:34
Her zaman söylerim ne olursan ol nerden alırsan al bir hosting al...
ewet free hostinglerde bu sorunlar war ama bravenet.com adresinde bandwith yüksek fakat banner war.birde freewebs.com adresi war orada ama 50 dosya koyma limiti war 100mb
merhaba biri bana yardımcı olsun lütfen dns ana makinada statik olmal ninamik olmamalı değince ne anlamalıyım
bandwith ile alakası nedir bunun çzemedim
kendi dns sunucunu yaratmak istersen domainin için ns1.domain.com şeklinde bir ns tanımlamalısın. buna da bir ip tanımlamalısın. bu ip de dinamik değil statik olmak zorunda. yani telekomdan sabit ip almalısın
rana_979
26/03/2007, 10:25
agnosi ...
bağlantısı olmadığına eminim de ben yeni üye oldum.Bu konulardan anlamıyorum anlayabilmek . ve burda bişeler sorup öğrenmek için üye oldum.Bi sorum var
asp'de data beys oluşturamıyorum.bunu ana server'le bi alakası olabilirmi yoksa bendemi bi sorun var?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.