cappytoi
26/07/2003, 13:14
Sevgili arkadaşlar,
1) Yaklaşık bir hafta önce sitemde şöyle bir sorunla karşılaştım: Siteyi açtığımda karşıma direk adresini vermek istemediğim bir warez sitesinin bannerı. Tıkladığımda ise direkt bu yasadışı siteye gidiyordu. Hiç hoş olmayan bu durumu kontrol ettiğimde ise baktımki bu MAVİNOKTA BANNER DEĞİŞİM sisteminde yer alan bir bannerdı. Kendilerine bu durumu haber verdim fakat hiç oralı olmadıkları gibi dün baktığımda aynı reklam hala gösterilmekte idi. Direk olarak sitemdeki kodları sildim. Eğer sizlerde bu banner değişimine üyeyseniz bu durum karşısında zora düşmemek için kodları silmenizi tavsiye ederim.
Adres: http://www.mavinokta.com/
2) Dün baktım ki sitemde MP3 Dialer için bir popup açılıyor. Hemen kontrol ettim ve bunu yapan kodun 1dk adlı banner değişim programına ait olduğunu gördüm. Adamlar bize koydurduğu kodun içine iframeler ile bir çok sponsora pencere açmış. Bu durumu sponsorlara ihbar ettiğim gibi kodlarıda sildim. Eğer sizlerde bu banner değişimine üyeyseniz aynı duruma düşmemek için bu kodu silmenizi tavsiye ederim.
Adres: http://www.1dk.net/
Doğru dürüst hizmet vermek varken bunlar gibi sahtekarlar ancak Türkiye'deki internetin kalitesini düşürmekte. Kınama yapmaktaki ve boykota davet etmekteki amacım budur.
Saygılar...
1) Yaklaşık bir hafta önce sitemde şöyle bir sorunla karşılaştım: Siteyi açtığımda karşıma direk adresini vermek istemediğim bir warez sitesinin bannerı. Tıkladığımda ise direkt bu yasadışı siteye gidiyordu. Hiç hoş olmayan bu durumu kontrol ettiğimde ise baktımki bu MAVİNOKTA BANNER DEĞİŞİM sisteminde yer alan bir bannerdı. Kendilerine bu durumu haber verdim fakat hiç oralı olmadıkları gibi dün baktığımda aynı reklam hala gösterilmekte idi. Direk olarak sitemdeki kodları sildim. Eğer sizlerde bu banner değişimine üyeyseniz bu durum karşısında zora düşmemek için kodları silmenizi tavsiye ederim.
Adres: http://www.mavinokta.com/
2) Dün baktım ki sitemde MP3 Dialer için bir popup açılıyor. Hemen kontrol ettim ve bunu yapan kodun 1dk adlı banner değişim programına ait olduğunu gördüm. Adamlar bize koydurduğu kodun içine iframeler ile bir çok sponsora pencere açmış. Bu durumu sponsorlara ihbar ettiğim gibi kodlarıda sildim. Eğer sizlerde bu banner değişimine üyeyseniz aynı duruma düşmemek için bu kodu silmenizi tavsiye ederim.
Adres: http://www.1dk.net/
Doğru dürüst hizmet vermek varken bunlar gibi sahtekarlar ancak Türkiye'deki internetin kalitesini düşürmekte. Kınama yapmaktaki ve boykota davet etmekteki amacım budur.
Saygılar...