Tam Sürümünü Görmek İçin : Ftp de dosyaya nasıl şifre koyarım
herkeze slmlar arkadaşlar ben hostumda bir dosya oluşturuyorum ve bu dosyaya şifre koymak istiyorum şu şekilde olucak benim sitem mesela www.beniyonlendir.com/dosyalar tıklandığında içindeki bilgileri bilgisayara indirmesini istiyorum ama tıklandığında o dosyaya girebilmesi için kullanıcı adı şifre girmesi gerekiyor bunu nasıl sağlarım smartFTP kullanıyorum kontrol panelinden yapılcaksada helm kontrol paneli kullanıyorum
yani kısacası o dosyaya sadece şifreyi bilenler bakabilmeli
umarım anlatabilmişimdir şimdiden herkeze teşekkürler
hostun linux ise htaccess ve htpassword ile yapabilirsin google'da araştır eğer windows ise panelden yaratabilirsin(linux içinde panelden yaratabilirsin)
inanç baykal
19/08/2007, 00:35
#uluer
Windows veya Linux kullan bunlar hiç farketmez, giriş bilgilerinle cpaneline girdiğin zaman orada dizin şifreleme veya dosya şifrelemeyle ilgili bir blok olduğunu göreceksin. Eğer panelin ingilizceyse " key file, file pass, key password" bu tür terimler kullanılıyor olabilirler.Yardımcı olduysam ne mutlu !
$babacan
07/09/2007, 08:09
Evet bana faydası oldu.
hostslope
31/12/2007, 14:20
Eğer Cpanel kullanıyorsan cPanel X v2.6.0 Version'Da Redirects (http://hostslope.net:2082/frontend/x/mime/redirect.html) Bir simge var ordaki dosyaları istedigin gibi sifreleyebilirsin...
OutrageouS
19/01/2008, 13:23
plesk kullanıyorsanda dizinler veya folders var klasörde. ordan şifrelemek istediğin klasörü seçebilirsin..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.