PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ftp de dosyaya nasıl şifre koyarım

uluer
14/06/2007, 18:32
herkeze slmlar arkadaşlar ben hostumda bir dosya oluşturuyorum ve bu dosyaya şifre koymak istiyorum şu şekilde olucak benim sitem mesela www.beniyonlendir.com/dosyalar tıklandığında içindeki bilgileri bilgisayara indirmesini istiyorum ama tıklandığında o dosyaya girebilmesi için kullanıcı adı şifre girmesi gerekiyor bunu nasıl sağlarım smartFTP kullanıyorum kontrol panelinden yapılcaksada helm kontrol paneli kullanıyorum
yani kısacası o dosyaya sadece şifreyi bilenler bakabilmeli
umarım anlatabilmişimdir şimdiden herkeze teşekkürler

mTuran
14/06/2007, 21:44
hostun linux ise htaccess ve htpassword ile yapabilirsin google'da araştır eğer windows ise panelden yaratabilirsin(linux içinde panelden yaratabilirsin)

inanç baykal
19/08/2007, 00:35
#uluer

Windows veya Linux kullan bunlar hiç farketmez, giriş bilgilerinle cpaneline girdiğin zaman orada dizin şifreleme veya dosya şifrelemeyle ilgili bir blok olduğunu göreceksin. Eğer panelin ingilizceyse " key file, file pass, key password" bu tür terimler kullanılıyor olabilirler.Yardımcı olduysam ne mutlu !

$babacan
07/09/2007, 08:09
Evet bana faydası oldu.

hostslope
31/12/2007, 14:20
Eğer Cpanel kullanıyorsan cPanel X v2.6.0 Version'Da Redirects (http://hostslope.net:2082/frontend/x/mime/redirect.html) Bir simge var ordaki dosyaları istedigin gibi sifreleyebilirsin...

OutrageouS
19/01/2008, 13:23
plesk kullanıyorsanda dizinler veya folders var klasörde. ordan şifrelemek istediğin klasörü seçebilirsin..