Tam Sürümünü Görmek İçin : Corel 12 dosyaları neden yavaş-çok yavaş- açar?
Matbaacı bir abimiz Corel 12 kullanıyor. Ama boş dosyaları çok çabuk açmasına rağmen, diğer dosyaları (dosyalar kabarık ve çok page'li değil) çok ama çok yavaş açıyor(Yaklaşık 5-10 dk. arası)
Benden yardım istedi programı yeniden kurmaktan başka bir çözüm gelmiyor. Siz ne dersiniz?
normal bi durum değil derim... corel 12 dosyaları çok yavaş açmaz çünkü normalde
X3 versiyonunda bu sorun var. Açması da kapatması da önceki versiyonlara göre çok yavaş.
Bugün konuştum matbaacı abimizle. Bilgisyara format attırıp Corel 12 'yi tekrar yükletmiş.
Hiç bir değişiklik yok. Boş dosyalar çok hızlı açılıyor. Birazcık bişey varsa dosyada 1-2 dk. dan önce açmıyor. İlginç..
ilginçtir ki evdeki pc de X3 aynı problemi veriyor. Donanımla mı ilgili yoksa işletim sistemiyle mi ben de çözemedim.
Makinanın konfigürasyonunu yazabilir misin?
2400 ghz ama ilemcisini bilmiyorum. Ram sorun olabilir sanırım : 512 MB .
x3 versiyonun yeni dosyayı bile geç açma problemini çözdüm. Sorun programın, dosyanın içindeki colorstyles ları okmaya zorlamasından kaynaklanıyor. Küçük bir makro yardımıyla sorun çözülüyor.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.