PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : S.o.s

selsebil
12/06/2007, 16:46
BEN GRAFİKERLİKTE YEN BİR ARKADAŞINIZIM NOOOOOOLUR BANA DA SÖYLEYİN BU YAPTIĞINIZ ÇİZİMLERİ MATBAA YA GÖNDERMEDEN ÖNCE NASIL BOYUTLANDIRIYOSUNUZ. BENİMKİLER HEP GERİ GELİYO YA BÜYÜKLER YA DA KÜÇÜKLER DİYE BU BOYUTLANDIRMAYI NEYE GÖRE YAPIYOSUNUZ NASIOL KONTROL EDİYOSUNUZ BANA DA SÖYLEYİN YOKSA İŞTEN ATILICAM ARTIK.:aglama:

G-Ö-L-G-E
12/06/2007, 19:03
Önce yapmış olduğun nesnelerin standart araç çubuğunda mm cinsinden bir ölcüsü vardır ve fontların ise punto ölcüsünde ... bize daha açıklayıcı olursan sana daha iyi yardımcı olmaya çalışırız ... ayrıca büyük punto kullanmamanı tavsiye ediyorum ...

Meteryus
12/06/2007, 22:20
YOKSA İŞTEN ATILICAM ARTIK.
çalışmaları nasıl boyutlandırıldığını bilmeden bir iş bulmuş olabilmeniz bile mucize sayılır zaten , bence fazla kasmayın , bu güne kadar aldığınız maaşları kar sayıp işi kendiniz bırakın, ne de olsa hayat fırsatlarla dolu :)

RakyoL
15/06/2007, 05:25
doğru demiş meteryus şimdi oturup sana kim anlatacak bu olayı haftalar aylar sürer her matbaanın belli bi baskı alanı vardır bu 50x70 ebatında dır standart 45x64 de var buna göre yapacaksın montaj istiyolarsa montaj da yapacaksın grafikerlik kolay mı davulun sesi uzaktan hoş gelir..

hadi hayırlı işler...