Tam Sürümünü Görmek İçin : kartvizit için resim
Arkadaşlar bay-bayan kuaför salonu açan bir müşteri için kartvizit çalışması yapmam gerekiyor. Kartvizitte aynı karede bay ve bayanı birlikte vermem gerekiyor. Bu tarz iyi bir resim bulamadım malesef. Elinde istediğim gibi bir resim olan var mıdır?
ya da nereden bulabilirim nette de araştırdım bulamadım henüz...
Tam olarak aradığın resim nedir?
Saç stilleri ön planda olan bay ve bayan çift arıyorum. (birlikte çekilmiş) Tek tek çok fazla var. Zorda kalırsam photoshopta birleştiricem. Eminim geniş arşivi olan birçok arkadaş vardır aramızda. Bu beklentiyle istemiştim resmi. İlgin için teşekkürler ayrıca.
beginnerstudent
10/06/2007, 18:25
Saç stilleri ön planda olan bay ve bayan çift arıyorum. (birlikte çekilmiş) Tek tek çok fazla var. Zorda kalırsam photoshopta birleştiricem. Eminim geniş arşivi olan birçok arkadaş vardır aramızda. Bu beklentiyle istemiştim resmi. İlgin için teşekkürler ayrıca.
Fotoğrafçılık yapan arkadaşların elinde bu tür resim bulabilirsin.
aslında internette bulmak zor ya da ben bulamadım. zamanla çare bulmayı öğrenicez napalım... teşekkürler yine de...
googlede dil seçeneğini ingilizce yapıp hair desing gibi bir kaç arama yaptırdım güzel siteler var içlerinde işine yarayan olabilir çünkü ne istediğini tam olarak bilemeyiz bize hoş görünen bir resim senin konseptine uymaz.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.