PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : plesk 7.5.4 dosya izinleri yardım

sawas_07
08/06/2007, 22:32
arkadaslar ekteki verdiğim flashta üye girişi sistemidir...sorunum plesk panelden okuma yazma çalıştırma falan tam izin verdiğim halde üye ol diyorum bilgileri giriyorum üyelik tamamlandı diyor üye girişi yapmak istediğimde ise yanlış kullanıcı adı şifre diyor yani anlatmak istediğim veri tabanına(access) kaydetmiyor.bu sorun plesk panelden başka izin yada başka bi işlem ypmadıgım içinmi yoksa üye girşinde sorun olduğu içinmi meydana geliyor?.bu arada üye girişi örnegini eklentide verdim işine yarıcak olanlar faydalansınlar hemde...bende bi yerden buldum alıntı yani :) konuyu yanlış yere actıysam kusura bakmayın...

Sam Orpheus
09/06/2007, 09:11
1 ) Sunucu seninmi ?
2 ) Sunucu senin değilse aldığın yerle görüşüp izinlerini verdinmi ?
3 ) Plesk panelden izin verilebiliyor dosya veya klasör bazlı hiç ARAŞTIRDINMI ?
4 ) Google da Plesk Folder Permission veya File Permission diye arattığında sonuçları inceledinmi ?
5 ) Neden 7.5.4 kullanıyorsun,8.1.1 güvenlik önlemleri alınmış bir sürüme geçmiyorsunuz ?

Çözümü burada. (http://www.ehostpros.com/docs/plesk/clients/21196.htm)

sawas_07
09/06/2007, 17:36
sunucu benim değil ama aynı yerde forum sitem kurulu verilmiştr die düşünüyorum...sadece 1-2 günlüğüne o sunucuda kullanmam lazım üye girşi olan flash sitemi..teşekkür ederim ilgilendiğin için baıyorum verdiğiniz linke ;)

Sam Orpheus
09/06/2007, 19:14
belki forum klasörüne izin verilmiştir,
belki forum içindeki yazılması gereken yerlere izin verilmiştir ?

ben scripti denedim,
k.adı : admin
şifre : admin

ve yazma izinli bir klasörde gayet başarılı bir şekilde çalışıyor.

sawas_07
09/06/2007, 20:30
En azından çalıştığına sevindim scriptin yapmaya çalısıcam tesekkürler ilgilenmeniz yeterliydi benim için saolun...