Tam Sürümünü Görmek İçin : ASP sayfadan asf download etme...
Hala bir çözümünü bulamadım. Mesela şu (http://www.showtvnet.com/turksinemasi/film/dunyayi_kurtaran_adam.shtml) sayfadan nasıl download edeceğimi bir türlü anlayamadım.
Kaynaktan bir yere ulaşılmıyor. Var mı bir çaresini bilen?
Şu soruyada biri cevap verse öyle mutlu olacamki anlatamam :)
Merhaba,
"ASF downloader" olarak www.google.com dan aratabilirsin!
http://www.souxin.com/en/stream-software-down.htm
denemedim ama bu işi yapacak küçük bi program var.
Predator
01/09/2002, 00:27
Ben denedim onu yapamadım.
Sahin arkadaş se çaresini bulduysan anlatırsan sevinirim.
Sanırım bahsettiğin tür programları biliyorum kardeş ama onlar sadece pathi belli olan asf lerde işe yarıyor bunda iz bile yok. 8 aydır belki daha fazla zamandır bunla uğraşıyorum ve hayret ediyorum nasıl hala bir asf yi download edmediğime.
he he o halde "ASF Recorder" diye aratalım :D
http://ae.km169.net/soft/down.php?at=0&id=271627E213E21327564627F6365627663716D2E636
ingilizce linkler çalışmadı çince sanırım bu ben deneme yaptım asf dosyalarını kaydediyor.
Showtv nin sitesinde asf dosyasının kaynak ylu görünmüyor. muhtemelende asp ile "referer url" showtv nin sayfası değilse asf yi göstermez ama yinede işini bilen biri kaydedebilir.
iyi çalışmalar..
Valla çekmediğim denemedigim ASF programı kalmadı kardeş, sen bir deneme yapsana filmi kaydedebiliyormusun?
Mingitau
02/09/2002, 13:25
http://www.showtvnet.com/asx/SAlone.asp?product=yerlisinema/renkli/dunya.asf
böyle bi adres ne işe yarıyor source kod da filename olarak böyle bişey vardı.
Bunu çinli(:)) ASF Recordar a yazdığımda
reply:200 -OK
diye bişey yazdı.
200 ok de sonuç? Çektimi, hayır bende denedim. Adam süper valla helal olsun o kadar uğraştırdı genede bir asf yi indiremedim. Demekki bizim gibi paylaşmaya pek niyeti yok amcanın. :p
Mingitau
02/09/2002, 13:28
Öhöö bu refererleri değiştiremiyoz mu?
Bi zamanlar bi download programları vardı sitenin istediği referrerleri veriyodu.
mms://212.252.114.13/yerlisinema/renkli/dunya.asf
302 File moved
kaynak için doğru yol bu değil ama biraz daha farklı fikirler veriyor.
zor iş ne diyebilirim kaynağı iyi saklamışlar..
birazda asf neymiş onu bilmek lazım.. :confused:
Predator
02/09/2002, 22:05
Farklı yerlere taşımak lazım yaw...
Muhakkak bir yolu vardır...
Bende baya uğraşttım hatta showtvye sıkışına bende böyle sistem krucam ama çalıyolar falan nasıl engellediniz falan dedim :)
Sinsi mode aktif :D
Orjinal mesajı gönderen Predator
Farklı yerlere taşımak lazım yaw...
Muhakkak bir yolu vardır...
Bende baya uğraşttım hatta showtvye sıkışına bende böyle sistem krucam ama çalıyolar falan nasıl engellediniz falan dedim :)
Sinsi mode aktif :D
Hahahah lol yaw predator ben direk beceremedim verin diye mail yazacaktım :D
ASF Active stream files kardeş. Ciğerini sökececiğiz Showtv'nin bizden kaçamaz :p
bi ara alınabiliyordu iyi biliyorum çünkü arkadaşımın evinde bir videoyu almıştık. temp. int. files kalsöründeki asf dosyasını ve cookieleri alt üst etmiştik ama. Geçenlerde yine denedik almayı ama bizde becerememiştik.
Ben hala beceremedim :aglama: Ama başaracağım, başarmak zorundayım. :mad:
Bu işin yolunu bulduk arkadaşlar ama ben henüz beceremedim, ilk dosyayı download edeyim sonra yazacağım buraya nasıl yaptığımızı. :p
Adamları gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum ama nette yapılamayacak şey yok. İnternet Temprorary Files te film ismi nokta asf uzantılı dosyalarda fiziksel yol görülüyor arkadaşlar. Sonrada WMR diye bir asf recordere bu yolu yazıyorsunuz olay bitiyor :p Neredeyse bunun için 1 yıldır uğraşıyordum. Teşekkürler Yavuz'cugum :D
Tabi şimdi bazı başka soru ve sorunlar çıktı ortaya. Yaklaşık 1 Gbyte'lık filmleri 25-35 MB'ye düşürüp yayınlıyorlar. Bu da görüntü kalitesini çok düşürüyor. Bunu tekrar Avi, mpeg ya da DivX yapmak mümkünmü? Böyle bir program bilen var mı? Ya da tekrar kaybolan görüntü kalitesi eski haline getirilebilirmi?
Predator
08/09/2002, 21:31
Oleyyyyyy oley oleyyy oleyyyy :))
Sistemim yeni kuruldu net bağlantım kurulduğunda (ankarada interaktif varken cable kasıyo)deneyeceğim :)
efewebteam
12/08/2004, 15:19
yaw nasıl yaptığınızı anlatsanız da anlasak yaw
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.