PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : bir resimi başka bir resme adapte etmek

hlmgnz
01/06/2007, 09:54
Merhabalar ben aşağıdaki resimi dğer resimde işaretlemiş olduğum yuvarlak alana yerleştirmek istiyorum ama sadece kes yapıştır değil birazda birleşsinler bakan ilk böyle yapılmış sansın istiyorum birkaç şey denedim istediğim sonucu alamadım istediğim gibide kesemedim.Birde siz bakın nasıl olmalı

ironi
02/06/2007, 00:18
Önce ilk resmin eklemek istediğin bölümünü seçmelisin. Daha sonra feather verip alanın tersini seçmelisin ve silmelisin. Artık resmin üzerine geleceği zemine oturacaktır.

HaokaH
02/06/2007, 01:46
Ilk resmi seçim araciyla seçiyoruz, ikinci resim üzerine yapIştIr(paste) diyoruz.. Sonra CTRL+A tuşlarIna birlikte basIp boyutunu istedigimiz gibi kurcuklayabiliyoruz, gerekirse Opacity'sini kurcuklayabilirsin, buradan anlatabilecegim bu kadar..

bybye
03/06/2007, 07:41
internet'ten photoshop feather tutorialleri aratabilirsin. resimli olarak gormen daha iyi anlamani saglar, buradan yazi ile anlatmasi zor olur...

RakyoL
04/06/2007, 03:09
maskla da yapabilirsin bence daha başarılı olur bi dene derim decupe yapmaktan daha kolay fırçanın sertliğini yumuşaklığını ayarlayarak istediğin sonuca kolayca varabilirsin kolay gelsin...