PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : C ile Ekli Eposta Gönderme

x1bx00x0a
31/05/2007, 21:43
Merhaba arkadaşlar.
Kodlamaya çalıştığım bir uygulamanın parçası olarak uygulamanın ürettiği çıktıları (*.log) uygulamalarını eposta ile göndermek istiyorum. Elinde bu tanımlamaya çalıştığım işlemi gerçekleştirebilmem için kod / döküman / bilgi / mantık unsurları konusunda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.

Genel Bilgiler
Uygulama Dili C, Smtp ve yahoo, hotmail gibi ücretsiz eposta sağlayıcılarındanda gönderilebilecek.

Yardımlarınız için teşekkürler...

ensar610
31/05/2007, 21:52
dostum bende toplu mail programı yapıyorum şimdilik advance smtp server i kullanıyorum bilgisayarımda bi smtp server kuruyo aslında programa gerek yok windowsun içinde smtp componenti var onuda yükledim ama tatmin edici sonuç alamadım şimdi ben c++ builder için smtp server componenti arıyorum buldugum zaman sana haber veririm belki işine yarar

mr_c
01/06/2007, 00:12
Hangi işletim sistemine yönelik yazıyorsan ona yönelik API, SDK verelim ama o virüs çalışmaz gibi geldi bana...

x1bx00x0a
01/06/2007, 15:35
Hangi işletim sistemine yönelik yazıyorsan ona yönelik API, SDK verelim ama o virüs çalışmaz gibi geldi bana...
linux işletim sistemi için kodlanacak... (Dağıtım FedoraCore6)
virüs olduğunu söylemedim...

Fobus
01/06/2007, 17:12
libcurl Bu işi yapar. Ama nasıl yapar sorusunun cevabini google code search a birakiyorum.

Libcurl C dökümanları burda
http://curl.haxx.se/libcurl/c/