PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : flashta pixel font problemi...

DesigneR
21/07/2003, 11:13
düşününki makinenizde pixel font var.. bunu flashta kullandınız harika bi menu yaptınız. dynamic text seçtiniz (staticte anti-alias oluyo ve yazı bulanık gözüküyo tabiki) ... oda tamam..
ama sonra bi bakıyosunuzki başka bi bilgisayarda (haliyle sizdeki font yok) o yazı sapıtmış ve sistem fontuna dönmüş (verdana, arial vs...)

buraya kadarda tamam...
peki
www.fantasyinterfaces.com <---- bu adamlar bunu nası yapıyo kardeşim yaw >:(

kullandıkları font tabiki makinenizde yok.. ama o font dynamic... varsa bilen çözen gören beni bilgilendirsin.. ben delirmeden.... <:(

HunTER
14/08/2003, 10:04
Bıraz gec oldu ama yenı gordum.. Ama sanırım bunun ıcın ıkı yol var.. Ilkı Library penceresını acıp sag ust kosedekı menuden new fontu secmek ve gelen pecenreden fontun yolunu gostererek bu fontu library e eklemek..

Ardından Library 'e ekledıgın fontu (default olarak Font 1 seklınde gelıyor) metın alanının fontu olarak atamak..

Ikıncısı metın ozellıklerı penceresındekı charachter butonuna basarak burdan "Embed Fonts../All Characters" ı ısratlıyerek fontların publısh edılen swf ye gommek..

Daha ıyısı sen su adrese bı goz at ıstersen http://www.flashokulu.com/Forum/Detay.asp?ID=4954

DesigneR
14/08/2003, 10:39
hakkaten geç kaldın :) ben çözdüm olayı.. very very thanx hunter kardeş... :super: